reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mniam mniam- nasze zachcianki:D- co nam wolno/a czego nie- o JEDZONKU:)

Kama ja chętnie bym sie nimi podzieliła,bo śledzie owszem lubie,ale 3kg.to nawet dla mnie za duzo, tylko niestety odległość może być tu pewną przeszkoda;-)
Stanie chyba na tym,że podziałkuje się z rodzinką.:tak:

reklama
A ja nie mogę się doczekać wigilijnych klusek z makiem i kapusty z grzybami.... mniam mniam... :rofl2: A dziś tylko otworzyłam oczy i ogórkowa przed nimi stanęła, więc jak do obiadu nie przejdzie- "trza" zadziałać ;-)

emih chyba chlopak bedzie, ja ciagle mam ochote na kapuste alb o ogorasy i mam takie przeczucie ze tez siusiaka zobacze 20 stycznia :tak::-D

jak myslicie kolejna wizyte na 20stycznia to bedzie 16tc,cos mozna bedzie zobaczyc?chodzi czy siusiak czy pipka;-)

Oj Oczekiwanie, coś z tymi przesądami nie do końca... w poprzedniej ciąży też co kwaśne to było przeze mnie upolowane a dziołcha mi sie na świecie pojawiła- choć z KWAŚNĄ miną ;-)
Kama- tak, będzie widać. Tez o to pytałam (tak, tak, kto pyta nie błądzi a ja wiele czasu ostatnio miałam ;-) juz w 14tyg na dobrym sprzęcie zobaczyc można (chyba że maleństwo zrobi ci psikusa i wypnie się pupą do USG :-p

kama1986 my idziemy w 17tyg. i tez mam nadzieje poznac plec :)

emih ja bym sie bardzo cieszyla jakby kwasne bylo na dziewuszke :) Karolinka albo Julka mi sie marzy, ale wazne zeby zdrowiutkie bylo i nic nei przeszkodzilo nam w oczekiwaniu na nasze szczescie:-)

Kurde dziewczyny tak weszlam i sobie nadrobilam od poczatku ten watek i teraz mnei ssie na pomidory ze smeitanka:-) Musze czekac az mama wroci do domku i dowiezie bo ni ma smietany a do sklepu mi sie nie chce isc bo dopiero ze spacerku z psiurem wrocilam i sie grzeje pod kolderka:-)

kama1986 my idziemy w 17tyg. i tez mam nadzieje poznac plec :)

emih ja bym sie bardzo cieszyla jakby kwasne bylo na dziewuszke :) Karolinka albo Julka mi sie marzy, ale wazne zeby zdrowiutkie bylo i nic nei przeszkodzilo nam w oczekiwaniu na nasze szczescie:-)
Ja Ci sie marze ;-);-);-);-);-)Karolinka jestem :happy:

reklama
Do góry