reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mniam mniam- nasze zachcianki:D- co nam wolno/a czego nie- o JEDZONKU:)

Hej

Dziewczyny ja wcinam sama kapuche kiszona i to taka mam ochote na nia ze moglabym w sklepie z wiadra jesc taka niecierpliwa jestem i ogorki kiszone az wyciskam ten kwas i go pije :) u mojego meza same chlopaki wiec ja tez nie licze na nic innego :)
tesciu dwoch synow trzecia dziewczyna
brat meza - 2 chlopakow
siostra - chlopaka - ale to nie od niej zalezy :)

ja juz tez cche wiedziec czy chlopiec czy dziewczynka ale jeszcze pewnie poczekam troche :):-)

reklama
u mnie ostatnio króluje wszystko czosnkowe:tak: tylko mąż niepocieszony ;-) a teraz pije pepsi:zawstydzona/y: ale to pierwszy raz od początku ciąży:cool2:

A ja sie dziś pokusiłam na sałatkę z tuńczyka, sałaty i pomidora!! Pyszne!!
Po pomiarze dzisiejszego ciśnienia wynik 105/60 gin pozwolił mi na dwie kawki rozpuszczalne z mleczkiem dziennie rano i w południe! Jestem przeszczęśliwa z tego powodu!!:-)

i ja ostatnio zajadam sie kwasnym...sledzie, ogorki:cool2:(w pierwszej ciazy tak nie mialam!po slodkim mnie mdli...a miesa nie tykam...zjadlam kawalek kabanosa..cierpialam! odbijalo mi sie, ze hej...a fuuuu

ulubione owoce wciaz jablka i mandarynki!

A ja w święta wypiłam sobie po pół lampki czerwonego wytrawnego wina, dwa dni z rzędu i powiem wam dziewczyny że wcale nie mam wyrzutów sumienia... Pewnie ze względu na fakt że lekarz wręcz mi zalecał... :tak: :-D Poza tym, dania świateczne niby tak oczekiwane- okazaly się pzeze mnie.... nie do strawienia... Tylko kwasny bigos zajadałam i rybę po grecku.... A ze słodyczy piernik mi wszedł :-D

Ja dzisiaj kapuche kiszona wcinalam i to dwie miseczki zjadlam:szok: A moj M razem ze mna:-D No ale najgorsze ze tak mnie ciagnie do cola-coli i juz dwa kubki wypilam:eek: a tak sie wystrzegalam takich rzeczy:zawstydzona/y:

reklama
Chyba wszystkie tu mamy ochote na cole lub pepsi. Mnie bierze teraz czały czas na słodkie może nie cały czas ale to przewaza w moim menu,kwasne jest bleeeee ogólnie przed ciążą nie lubiłam słodyczy wrecz nie nawidziłam teraz jem sporo słodkiego albo słodkie owoce.w tych poprzednich ciążach nie jadłam słodkiego tylko ogórki kapuste i inne kwasne lub ostre i sa chłopcy wiec cos chyba jest w tych smakach.

Do góry