reklama
ania_pestka
Fanka BB :)
Ja obecnie jestem na etapie pomarańczy i białej czekolady...
Wczoraj zrobiłam na obiad zapiekane z szynką, jemy więc obiad z mężem...a mi ta zapiekanka w ustach rośnie, mówię M, żeby nie jadł jak mu nie smakuje...bo jakaś niedobra mi wyszła, na co on że jest przepyszna i się nią zajadał...normalnie masakra...kiedy ja zacznę normalnie jeść???:-(tak lubię zapiekanki...no ale tylko jak nie jestem w ciąży
Wczoraj zrobiłam na obiad zapiekane z szynką, jemy więc obiad z mężem...a mi ta zapiekanka w ustach rośnie, mówię M, żeby nie jadł jak mu nie smakuje...bo jakaś niedobra mi wyszła, na co on że jest przepyszna i się nią zajadał...normalnie masakra...kiedy ja zacznę normalnie jeść???:-(tak lubię zapiekanki...no ale tylko jak nie jestem w ciąży
oooo zjadlabym papryke konserwowa!...i krokiety! I salatke pieczarkowa!...wszystko inne niz mam w lodowce! cierpie strasznie!!! wszystko mnie obrzydza- wszystko co wczoraj kupilam dzis mi smierdzi, nie smakuje!...oszaleje slowo - o tej porze najbardziej sie mecze- bo niby jestem glodna...bo wciaz na sniadaniu i jakims ciachu do kawy...a tu zero zdecydowania...:-(...maz wroci z pracy jade na zakupy- za papryka i produkatmi do krokietow i salatki...a do tej pory wyciagne kopyta!
a na obiad dla moich robie dzis fasolke po bretonsku- ooo fuj!
a na obiad dla moich robie dzis fasolke po bretonsku- ooo fuj!
M
mammi
Gość
Śledziki...no wlaśnie.Nie wiem co mnie ostatnio napadło.Nabrałam ochoty na śledzie,byliśmy z M w hyrtowni i kupiłam 3kg śledzi w śmietanie.To,że mi odbiło,to jeszcze rozumiem,ale że M mnie ne powstrzymał to już jest dziwne;-)
I co ja teraz z tymi rybkami zrobie???
reklama
kama
Fanka BB :)
Śledziki...no wlaśnie.Nie wiem co mnie ostatnio napadło.Nabrałam ochoty na śledzie,byliśmy z M w hyrtowni i kupiłam 3kg śledzi w śmietanie.To,że mi odbiło,to jeszcze rozumiem,ale że M mnie ne powstrzymał to już jest dziwne;-)
co zrobisz?masz trzy wyjscia:
1. zjesz je
2. dasz kamie bo ostatnio uwielbia ryby
3.poczekasz az sie zepsuja i wyrzucisz ale strasznie szkoda by ich bylo dlatego uwazam ze w gre wchodzi tylko opcja 1 lub2:-)
Podziel się: