Hej czy udało wam się z tak niskim AMH? ;D Pytam ponieważ jestem z tym samym wynikiem AMH 0,48 i nie wiem czy świat się wali czy mieć nadzieje ;D ?
Hej po I poronieniu zrobiłam sobie podtsawowe badania i wyszło AMH chyba 0,268, załamka totalnie, wg lekrzy to dziwne że zaskoczyło bez leczenia i w sumie to była wpadka. Strata może być związane z niskim AMH bo wtedy są bardzo złej jakości komórki. Po 3 miesiącach przerwy (covid), zielone światło mieliśmy po I @, lekarka chciała polepszyć owulacje i przepisała Aromka, w sumie nic większego się nie wydarzyło, bo dalej tylko po 1 pęcherzyku, ale nadzieja że może jakościowo się polepszyło, w 4 cyklu zaskoczyło (aromek odstawiony bo miałam torbiel w 3), brałam ok 10 tys jednostek wit d3, miałam krytycznie niski. Niesttey w 16 tc straciłam kolejny raz, tym razem wiemy że był to z. e. Lekarka mówiła, że on bardzo często wystęuje w ciążach po 40-stce. Po tym 2 poronieniu robiłam wszytsko by polepszyć jeszcze bardziej wit d3 , IO, zaczęłam korzystać z ozonoterapii, końskie dawki witamin, w miesiąc d3 podeszło do 40 (myślę że to wynik ozonoterapii, bo tak brałam kilka miesięcy i podeszło najwyżej do 25), więc już wow, AMH skacze, 0,268, później 0,44 potem 0,36 , byliśmy już na spotkaniu w sprawie IV, a po tygodniu mam 2 kreseczki, nie chcę się cieszyć bo to za szybko, pewnie w nerwach do końca ciąży, dziś w dzień przed @ delikatne plamienie, mam dupka a dziś decyzja co włączamy, bo mam kolejne wyniki badań, więc nawet gdyby była ciąża zdrowa to i tak muszę się pilnować.
Ozonoterapia nie spowoduje zwiekszenie AMH ale polepsza między innymi jakość komórek, dotlenia cały organizm, niestety przy tak złych wynikach każda pierdoła bedzie miałą znaczenie czy się uda.