reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młody wiek i niskie AMH

No niestety, to takie niesprawiedliwe:( Całe życie pilnowałam się żeby nie zajść w ciąże w zbyt młodym wieku, stosowałam antykoncepcje, reguralnie robiłam cytologię, nie skakałam z kwiatka na kwiatek. A teraz nie moge uwierzyć w to, że właśnie mnie coś takiego spotyka...:(
NAS kochana ja tez całe życie myślałam ze będę mieć kilkoro dzieci, a teraz chociaż żeby mieć jedno malutkie serduszko 😔

reklama
Mnie teraz " łatwo" napisać, że będziecie miały swoje serduszka maleńkie. Ale pamiętam swoje myśli wtedy, i wiem, że to może wielkie Ż jest. Ale te 12 lat nauczyły mnie pokory, cierpliwości ale też uświadomiły mi, że moje życie bez dziecka też ma sens. Jest wartościowe i ono ma swoje plusy również . Ale ogólnie nikomu nie życzę tak długiego czekania , oby Wam się szybciej udało niż nam:)

Mnie teraz " łatwo" napisać, że będziecie miały swoje serduszka maleńkie. Ale pamiętam swoje myśli wtedy, i wiem, że to może wielkie Ż jest. Ale te 12 lat nauczyły mnie pokory, cierpliwości ale też uświadomiły mi, że moje życie bez dziecka też ma sens. Jest wartościowe i ono ma swoje plusy również . Ale ogólnie nikomu nie życzę tak długiego czekania , oby Wam się szybciej udało niż nam:)
Dziękujemy za wsparcie ❤️ Miejmy nadzieje ze ten rok będzie jakiś lepszy, owocniejszy.

reklama
Do góry