reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młodsza ciąża i niebijace serce

AMachtyna bardzo mi przykro z powodu straty maluszka [emoji22].
Moim zdaniem warto byloby zrobic bete by sprawdzic, czy spada. Mam za soba 2 poronienia, ale z okresleniem poronienia chybionego pierwszy raz sie spotykam. Bardzo mi przykro [emoji22] przytulam

reklama
Taka nazwę podał na skierowanie na szpital. W poniedziałek pójdę zrobić betę i zobaczę co z niej wynika. Chodź boję się że nadrobię sobie tym tylko nadziei niepotrzebnej znowu. Dziś ledwo wytrzymałam przy lekarzy i wracając do domu.

@AMachtyna moze sie jeszcze zdarzyc, ze beta bedzie rosla, ale w nieprawidlowy sposob. Lecz jesli ciaza jest mlodsza o 4tygodnie i akcja serca sie nie pojawila to juz raczej marna niestety na to szansa. W szpitalu i tak beda sie upewniac na jakim etapie jest ciaza. Sprawdza rozwoj jeszcze raz.
Nie boj sie plakac. Stracilas dziecko, choc lekarze tak instrumentalnie do tego podchodza. To zmienia cale zycie i ciebie rowniesz troche zmieni. Trzeba odreagowac strate, poukladac sobie zycie, pozwolic emocjom wybrzmiec i powoli wrocic do rzeczywistosci. Przytulam Cie cieplo.

Nie mogę niestety się złamać a w samym szpitalu spędzić dłużej niż 2 dni. Mam cały dom na głowie. Syna oraz partnera któremu niestety wyskoczył dysk i nie może się ruszać.

@AMachtyna jesli zrobia zabieg, to nie dlugo, przewaznie na nastepny dzien wypuszczaja. A ta torbiel z jajnika musi byc usuwana? Nie da sie farmakologicznie? Usuniecie moze wplynac na jego prace i plodnosc. Pogadaj dobrze z lekarzem. A nadzerke sie wypala, to chwila i do domku.

Witam. Już po wszystkim wyniki z bety oddałam lekarzowi dodatkowo zrobili badanie i niestety się potwierdziło. Już jestem po zabiegu za chwilę wychodzę do domu.

reklama
reklama
Do góry