reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
witam sie porannie, wczoraj padlam ju zprzed 21a, teraz ogladam nagrane m jak milosc, a potem przepis na zycie, rano obudzilam sie z mega ostro czerwona wysypka na zewnetrznej stronie dloni, a na lewym reku, az po lokec, swedzialo jak piernik, ale na szczescie to raczej alergia bo posmarowanie znaleziona w szafie mascia hydrocortisonum pomoglo i jest juz mniej czerwone i troche mniej swedzi, tylko jesli to alergia to nie wiem na co, jedyna nowa rzecz z ktora mialam wczoraj fizyczny kontakt to ziemia do sadzenia bo sadzilam wczoraj szczypiorek, pietruszke i koperek
w dodatku dola jakiegos dzis mam, boje sie czy po macierzynskim znajde prace

julita nie pamietam czy przeslalam Ci zyczenia dla Majeczki, w kazdmadz razie wszystkiego naj
edysiek na wizycie dostalam tylko l4, teraz w pt o 16 w koncu mam usg polowkowe
mamaboo mam nadzieje, ze moja Dzidzia pokaze w pt co kryje miedzy nozkami, wspolczuje zabkow, oby szybko wylazly heh
liza zdrowka
aguska gratki dla odpieluchowanego
asinka witaj

Asinka witaj - pisz więcej. Tak, tak - imię cudowne :-) A nasz Tymcio urodził się z wagą 3550 a wzrostem 57 cm - także prawie tak samo :-D
Martusia nie ma co się dołować, co ma być to będzie a rozmyslaniem nic nie zmienisz. Głowa do góry mamusia ! Może w tej ziemi coś było co cię uczuliło ? Czy to taka normalna - z dworu ?
Liz masz rację - lepiej to załatwić jak będzie spokojniej. Dużo zdrówka.

My właśnie z rolek wróciliśmy. 5 minut pojeździliśmy i kolano strzaskałam, cholera...
Tymek ma dalej biegunkę (4 razy dziennie robi) nie wiem czy mam się zacząć niepokoić i ile to jeszcze potrwa :/

witam sie, mala wyslalam na podworko kiedys stukalam sie w glowe, ze ludzie dzieci same na podworko wypuszczaja, a teraz sama tak robie ale to wies, jeden samochod na pol dnia, a mala jest tak grzeczna, ze poza nasza dzialke nie wyjdzie, a zawsze sie tam ktos dorosly w poblizu kreci, nawet papierek mala do domu przyniesie heh,
ja z rana malej posciel wypralam, a wczoraj nasza, bo ponoc dzis jest ostatni dzien pogody potem ma padac i sie ochlodzic nawet do 12 stopni,
zaraz mykam na taras lezakowac i czytac

slyszal ktos nasz nowo wybrany hymn na euro 2012 dla mnie ekstra, nawet taki dzwonek w telefonie sobie ustawilam ha ha ha

Jarzębina- Koko Euro Spoko HYMN EURO2012 - YouTube

babkimaja od 32 do 82 lat czy jakos tak
o tu jeszcze o nich:

http://www.se.pl/rozrywka/plotki/koko-euro-spoko-to-polski-hit-euro-2012-jarzebina-skad-pochodza-sklad-zespolu_254624.html

co sadzicie?

mamaboo
zdrowka dla malego i zeby Ci sie szybko kolanko wygoilo, ziemia byla taka kupna

Witam!
Ja ostatnio coraz mniej czasu mam. Dzisiaj troche posprzątałam, poprasowalam, zrobiłam śledzie po kaszubsku na komunię (dobre są po kilku dniach) a teraz wędzimy mięcho.
I tak już pewnie do niedzieli będzie, ciągle coś trzeba robić.
Asinka witaj :-)
Liza szybkiego wyzdrowienia
Martusia to czekamy na wieści z połówkowego, może juz bedzie wiadomo kogo masz w brzuszku
Mama Boo zdrówka dla Tymka
Na rolkach jeździsz :-) Ja też sobie ostatnio kupiłam, ale byłam tylko jeden raz, pierwszy raz w życiu miałam rolki na nogach i dałam radę, strasznie mi się spodobało :tak: Na razie nie mam czasu, ale może w przyszłym tygodniu pojeżdżę
Zumbowanie i tym podobne na razie odstawiłam, może zimą jak bedzie więcej czasu to wrocę do tego ;-)

edysiek a kiedy Wy macie ta Komunie tak wlasciwie?

jak sie robi te sledzie po kaszubsku? wszystk osama przygotowujesz? ile bedzie ludzi? robicie u Was w domu?

Witajcie dziewczyny!
Martusia - no kurcze już połowa ciąży za tobą.Powodzenia!

aguska - cześć stara!:-D

Mama nadzieje, że niedługo wróce do Was na stałe, ach ten czas pędzi jak szalony i nigdy na nic czasu nie mam!

U nas dzisiaj deszczowo i pachmurnie, a jeszcze wczoraj mały kąpał się w baseniku.
Dzisiaj większe zakupki.
Mam nadzieje, że pogoda poprawi się!
Miłego dzionka!

reklama
Do góry