reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

witam
u nas pięknie dni mijają a taki tort miała Maja na urodzinki:)
ifvbyp.jpg

reklama
hej

Julita jejku wszytskiego najlepszego dla Majeczki,torcik miala super!!!

Ja dzis dopiero tak zaglądam, ale oko mam dalej opuchniete, wczoraj byla porazka -dzis niby lepiej.... oby to nie jęczmień... :dry:
Od wczoraj próbujemy z Mikim sie nocnikowac;P trzymajcie kciuki...

Liza ja też mojej już nie zakładam pieluchy, mam nadzieje ze szybko połapie o co chodzi:)

witam sie porannie, wczorajszy grill jak najbardziej udany, tylko jak na zlosc sie ochlodzilo i grzalismy sie przy ognisku, bylam wczoraj u gina umowilismy sie na usg polowkowe w szpitalu w ten piatek na 16ta mam nadzieje, ze Maluch pokaze co chowa miedzy nozkami
dzis m wyjatkowo w domu, bede sadzic roslinki, i czytac na lezaczku

julita sliczny torcik

dziewczyny zycze powodzenia w odpieluchowywaniu

kolejny miły dzień za nami:)
ale jestem padnieta, idę spać by mieć siły na jutro:)

Witam!
My już z Angelą w domu, wczoraj wieczorem wróciłyśmy, mąż wróci dzisiaj. Ja zaraz musze do miasta jechać zrobic zakupy na komunię.

Martusia jak tam po wizycie ?
Mamy duży samochód kombi, to po rozłożeniu tylnych siedzeń jest tyle miejsca, że ja spokojnie mogłam leżeć i to w wyprostowanymi nogami. Jakoś trzeba było sobie poradzić.
Ogolnie było super, pogoda dopisała to się opaliłam, a nawet tak gorąco było że chłodzilismy się pływając :rofl2: Oczywiście tylko dorośli, ja kocham pływać :tak:

Julita super torcik.
Julita, Liza oby jak najszybciej udało się pozbyć pieluszek. Teraz ciepło, to akurat mogą w majtasach latać :-D

Hej :-)
U nas tak-sobie.
Ja z dzieciakami w domu, a Ry w pracy. Dopiero od jutra ma wolne. Wczoraj wybraliśmy się z rodziną Ry na grilla, ale po godzinie uciekaliśmy przed burzą.
Tymkowi wyłażą zębole, bo wczoraj była często kupa, a dzisiaj już je czuć bardzo pod dziąsłami. Niech już końcu wyjdą łajzy jedne !
Julita, Liz szybkiego odpieluchowania życzę :-)
Edysiek dobrze, że takie duże auto macie :-)
Julita piękny tort - Majeczka pewnie zachwycona ? :-) Dużo uśmiechu, zdrowia i spełnienia marzeń dla Niej.
Martusia, ale jestem ciekawa kogo tam chowasz :-)

Hej

Ja narazie rezygnuje z od-pampersowania - mam bakteryjne zapalenie oka, i nie da sie bym jego przypilnowała :(
cóż jak mi przejdzie to jeszcze raz spróbuje...;]
wkońcu mam na to wiosne, lato, jesien.... wczoraj tragedia byla ze mna i z nim, takze wiecie ehhh...
spadam... :*

reklama
Julita torcik śliczny i spóźnione ale szczere Sto Lat dla malutkiej sorki że zapomniałam:zawstydzona/y:
co do odpieluchowania to trzymam kciuki za Majcie i Mikiego;-)
Mój miał ostatnio 2 dniowy kryzys ale już został zakopany i ślicznie woła:tak:;-)

Do góry