reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

Martusia - gratulacje zdrowej dzidzi!
madlen - gratulacje!
Edysiek - powodzenia!
mama Boo - zdrówka dla pociech!
aguska - my też kupki mamy nieciekawe!
Ja własnie obiad gotuję, póżniej jakieś porząski itp.
Jutro jak pogoda da wypad na miasto!
U nas robi się już burzowo, choć słonko jeszcze świeci!

reklama
julita m nie ma i nie bedzie ze wzgledow finansowych, w domu tylko spi, przed chwila przyjechal, ale tylko na noc i to nie cala

witam
edysiek życzę wam udanej uroczystości by pogoda dopisała:)

martusia jak samopoczucie dziś?

liza jak twoje oko??

miłego dnia życzę

martusia wiem o czym piszesz u mnie podobnie ciągle m tylko w pracy:/

a u nas tak sobie bo Bartek mi gorączkuje i nic poza tym mu nie dolega
już chciałam jechać na pogotowie bo miał 39,7!!!i mimo że podałam lek i robiłam okłady!!!na szczęście zaczęła spadać i śpi biedaczek
trzydniówke przechodził więc nie wiem co mu dolega mam nadzieje że nic poważnego

u nas od wczoraj wieczora leje jak z wiadra, i jest tylko 9 stopni, w nocy nie moglam spac tak walilo mi w okno dachowe, ale to i tak nic w porownaniu z tym, ze duzo dzieci ma dzis przyjeciny, ja pierdziele w takiej pogodzie w bialej albie, masakra jakas, ale ja pamietam do dzis, ze jak mialam przyjeciny to bylo zimno strasznie, cala sie trzeslam, ale na szczescie nie padalo, za tydzien w sb jedziemy na wesele, i ma byc podobna pogoda, tylko ma mniej padac, normalnie zamarzne w tej mojej kiecce
dzis jakos zleci, bo po 15tej bedzie kolezanka z dwojka dzieci, tez samotna z przymusu, przywiezie mi obiad z pizzerni, bo wczoraj robilam galabkibez zawijania z produktu jednej firmy i gow.. a nie galabki wyszly, wszystko sie pieknie rozpadlo
realmad2.gif
pol kg miesa, plus kapusta, plus ryz, plus koncentrat pomidorowy wszystko sie do smieci nadaje wrrr
a wieczorem mam kope prasowania, a jutro moj ulubiony dzien poniedzialek czyli lumpeksy, rewelacja, bo w koncu znam plec ha

aguska
zdrowka, moze jednak do lekarza sie wybierzcie
edysiek jak ja sie martwie jaka u Ciebie pogoda bo jak taka jak u mnie to wspolczuje z calego Serducha

reklama
Do góry