reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

madlen właśnie taka wiosna jest w kratkę:-D
patrzyłam na prognozę pogody mimo że codziennie zaglądam co tam zapowiadają to i tak im do końca nie wierzę.I ciągle się zmieniają prognozy ale ponoć w przyszłym tygodniu ma być już ciepełko:tak:

reklama
hej

martusia super brzus:))))
madlen juz 8tc:D hehe chwila i bedzie ten 12tc;))) trzymamy kciuki za wizyte i daj znac koniecznie.

Ja sie mecze z @, przyszla w nocy i porazka.... moge tylko lezec... :dry: do tego hania ze szkoly wrocila i jest chora, lezy teraz ehhhh, gardlo ja boli i senna jest;/

liza kobiety maja przerypane,ty biedna meczysz sie z @,a ja z mdlosciami :-D
po wizycie dam znac,na pewno..ale to jeszcze troszke,teraz we wtorek mam polozna ;-)
dobra ja uciekam,milego popoludnia ;-)

My już po egzaminie do komunii, oczywiście zdany.
Katechetka ich pytała z modlitw, przykazań i takich tam, ale nasz ksiądz i tak co roku dzieciom przed komunią egzamin robi.
Najpierw mnie zwalił z nóg pytaniem co to jest sakrament a tego to ja sama nie wiem, a co dopiero dziecko. No ale wymieniła sakramenty, powiedziała do jakiego przystępuje i ok. Potem jeszcze pytał formułkę spowiedzi i na końcu czy się modli i było po egzaminie.

A ja taka głodna byłam, że szok Bo w domu obiadu nie zjadłam tylko od razu poszłyśmy.
Jak wracałyśmy do domu to kupiłam sobie wątróbkę. Usmażyłam z cebulką pyyycha.
I wstawiłam ziemniaki na kopytka.

Madlen to super, że masz już termin na usg :-)

Liza współczuję @ i życzę zdrówka dla Hani.
Angela też chora, do szkoły nie chodzi, ale na egzamin musiała iść.

Aguska ja też już tego ciepełka nie mogę się doczekać

Hej dziewczynki :-)
Martusia oj znam ten ból nerek w ciąży - przy obu chłopcach miałam problemy :-(
Wika ty za chwilę będziesz podwójną mamusią :-) Jak się czujesz ?
Madlen na pewno wszystko będzie w porządku, nie martw się mamusia. A dzieciaki już wiedzą, że będą miały rodzeństwo ?
Edysiek egzamin do Komunii - czego oni jeszcze nie wymyślą ? Dla mnie to jakaś paranoja...
Liz Hania już lepiej ?

U nas tak sobie - ja w końcu jestem na wychowawczym, załatwiam w MOPSie żeby dostać choć te 550 zł. Tym pełza do przodu i jest niesamowity. Oskar zapisany do szkoły, ja się trochę obawiam jak to będzie, ale Małż mnie uspokaja. Jakoś leci. Teraz coraz cieplej i całe dnie na dworku jesteśmy.

mama boo to fajnie że u was się układa gratki dla Tymonka ,jaki on już duży:-Dczas leci...
Wika kurcze odezwij się i napisz co tam u was?

A my dziś mamy w planach dłuższy spacer ale wszystko zależy od pogody
póki co nie jest zła ale gdyby słonko wyszło byłoby lepiej:tak:
A u nas ogólnie tak sobie ważne jednak że mały nadal nie choruje tylko szaleje:-D

witam
ledwo żyję od środy wieczorem dopadła mnie jakaś okropna choroba:( wczoraj już musiałam zgłosić się na ip by mi trochę kroplówek i leków przeciwwymiotnych dali:(bo już byłam prawie odwodniona
dziś już mi tylko głowa pęka, ale jest ciut lepiej

martusia śliczny brzuszek:)

reklama
Mama Boo to super, że jesteś jeszcze w domu.
U nas z komunią nie jest tak źle, dzieci mają tylko krótkie spotkania raz w tygodniu a tak to spokój.

Julita zdrówka

Angela też kaszląco smarkająca :crazy: wiosna :hmm:

Do góry