reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
nie bylo mnie pare dni bo komp mi zjdaly wirusy, poza tym mialam takie bole zebow ze turlalam sie po podlodze, skonczylo sie kanalowka
dzis Rodzice byli, bylismy na mega spacerze lasem i w sasiedniej wiosce i potem jeszcze wokol mojej wioski, bylam w szoku, ze Oliwka dala rade tyle km isc, a jak ja wszystko interesowalo

edysiek
gratuluje zdanego egzaminu
zdrowka chorowitkom

nie bylo mnie pare dni bo komp mi zjdaly wirusy, poza tym mialam takie bole zebow ze turlalam sie po podlodze, skonczylo sie kanalowka
dzis Rodzice byli, bylismy na mega spacerze lasem i w sasiedniej wiosce i potem jeszcze wokol mojej wioski, bylam w szoku, ze Oliwka dala rade tyle km isc, a jak ja wszystko interesowalo

edysiek
gratuluje zdanego egzaminu
zdrowka chorowitkom
oj kochana współczuję bólu zębów, sama przez to przechodziłam jak byłam w 5mc wyłam cały weekend aż do poniedziałku i też kanałowo był leczony

prezenty już kupione od nas będzie ta kuchnia http://allegro.pl/kuchnia-tefal-cheftronic-smoby-i2289001265.html#top
od dziadków stolik i krzesełka http://allegro.pl/ikea-zestaw-2-krzeselka-i-stolik-mammut-gratis-i2251689172.html

tylko muszę kupić jakąś lalkę bo prababcia koniecznie chce kupić wnusi lale;)

hej :)

Zobacz załącznik 458604 to my z przed kilku dni :)

u nas oki :) Iguś zdrowy, wszędzie go pełno, ja już coraz cięższa i niedołężna:szok::-D:-D

Julita fajne prezenty dla Małej wyczaiłas :) A jakaś imprezke robicie?? Zdrówka dla Ciebie :)

Martusia, Twój suwaczek mknie bardzo szybko do przodu:szok: Współczuję przeżyć z zębem:no:

Edysiek
, gratki dla Córy za egzamin :) U nas ksiadz też trzepie na egzaminie. Wiadomo takie dzieciaczki wszystkie przepuści ale już do bierzmownia w tym roku na 150 osób oblał 80:szok::szok::szok::szok:

Liza jak dzieciaczki??

Madlen,
powodzenia na wizycie :) TO Twoja pierwsza??

Mama BOO
, czyli jednak zostałaś w domu z chłopakami :)) Fajnie :) Ja chyba też będę musiala zrezygnować z pracy, bo nie mam z kim zostawić dzieciaków:no:

Aguska, jak Bartek??

wika świetnie wyglądasz a brzucio super:tak:
A bartuś jak to Bartuś wariuje:-D odpieluchowany jest już tylko na dł€ższe spacery jeszcze zakładam mu pieluchę i na noc ale tak to ładnie na nocnik robi

U nas popadało a teraz słonko świeci i moje dziecko usnęło:eek: on tak rzadko sypia w dzień ale ostatnio chyba jakoś częściej:eek: chyba mi rośnie chłopak:-D
miłego dnia

wika super brzuszek rośnie:)
a już wiesz co będziesz miała????

aguśka zazdroszczę odpieluchowania, mnie niedługo to czeka mała niby zawoła na nocnik ale nie za każdym razem:no:
ja już mam więcej siły ale nadal brzuch pobolewa.........

Julita mój msc temu zaczął ładnie wołać miał czasem jakąś wpadkę ale rzadko
teraz już z nim wychodzę na dwór bez pieluchy i spoko jeszcze ani razu się nie zsikał(póki co:-D) zobaczymy jak to będzie później ale na noc jeszcze zakładam mu pampka i nawet go w nocy nie wysadzam bo on jest i tak nie przytomny więc daruje mu sikanie w nocy;-)
U was też nie długo mała załapie;-) fajnie bo lato idzie to może łatwiej będzie:tak:zdrówka
a ja zrobiłam kopytka i Bartuś wcina:-)

reklama
o dawno nie robiłam kopytek, hmmm może jutro na obiad małej zrobie:) dzięki za pomysł:)

mała z tatą delektują się paluszkami,no martwię się bo mała ma znowu "znikąd" krosty:( myślałam że to od jedzenia ale nie, nie daje jej czekolady a od 3 dni znowu ma uczulenie....w czwartek idę do lekarza...

Do góry