reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Edysiek zazdroszczę wesela;)Też bym pochulała;P
Julita ja je ostatnio jad la i dla mnie jak wata nie smakowały mi;(wolę już mrożone truskawki od tych które są w biedronce;)

u nas dzis zmino jak zima, m wstawal o 5 do pracy i mnie obudzil czy ma budzic mala do przedszkola, zal mi bylo mala budzic no to mu powiedzialam, ze nie, bo wczoraj dopiero o 22 zasnela, tymczasem Oliwka obudzila sie o 5.30 z placzem, ze Tata bez niej pojechal i juz nie zasnela z tych emocji, i badz tu czlowieku madrym :rofl2:

liza nerki hm nie wiem od czego, bola jak piernik i ciagle mam w moczu jakies swinstwa
edysiek super, zewesele udane, to bylo tej przyjaciolki? my idziemy na wesele 12 maja

martusia a co lekarz na te bakterie w moczu?bo chyba o to ci chodziło pisząc świństwa;-) antybiotyk bierzesz?i jak ogólnie się czujesz?brzuszek rośnie?
Wika odezwij się i napisz jak tam ciąża i jak Igorek?

U nas niby słońce świeci ale bardzo zimno byliśmy z małym na spacerku ale ja tam zmarzłam więc długo nie chodziliśmy.

Martusia tak to to co kiedyś pisałam. Cos w tym jest, że jak się nie chce iść to potem zabawa udana
Zdrówka życzę.

U nas dzisiaj trochę słońca :-)
Idę na chwilę na ogródek.

aguska tak mam bakterie w moczu co chwile i juz ktorys antybiotyk na to, brzuszek rosnie, a czuje sie slabo niestety
edysiek bo to chyba tak jest ze jak idziemy z checia to nastawiamy sie czesto jak super bedzie i potem okazuje sie, ze nasze oczekiwania byly zbyt duze, a jakidziemy niechetnie to idziemy z obojetnoscia i wtedy sie mile rozczarowujemy

my jemy wlasnie zupe literkowa, rosol z makaronem literkowym i mala co literke sie pyta co to? heh

reklama
Do góry