reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

witam sie i ja, mala w przedszkolu, ze tez jej sie chcialo o 5 wstac, jak zadzwonil budzik to jeszcze spala, ale jak m ja zaczal ruszac czy idzie do przedszkola to z ochota wstala, o 5.30 byla juz w przedszkolu, na szczescie nie sama, bo byla jeszcze jedna dziewczynka, jak dla mnie mogla zostawac w domu poki m ma na 6ta, no, ale wczoraj bardzo plakala, ze tata jej nie wzialdo przedszkola to dzisiaj ja obudzilismy, za to ja bym najchetniej caly czas spala

zaraz poszukam fotki ostatniej, tydzien temu robilam

o prosze :)

Ostatnia edycja:
reklama
Martusia jaki piekny brzusio :-) No i dość spory :tak:

Liza no u nas rano też zimno było, jakiś -2 było jak jechalm do pracy (rowerem:-p)
Ja wczoraj kwiatki dopiero posiałam, to jeszcze nie pomarzną.
A warzywa mam przykryte włókniną.

Moja Angela coś przeziębiona, to do szkoły nie poszła i jutro też jej nie puszczę niech się kuruje. Tym bardziej, że jutro o 15 ma egzamin do komunii, to prosze o kciuki ;-)

Marta super brzucholek :-) i duzo zdrowka,bo co czytam to caly czas cos ci dokucza w tej ciazy
a u nas wsio dobrze ;-) 4 dni mnie albo mdli,albo wymiotuje i 4 dni w ogole nie czuje ze jestem w ciazy :-D,ta ciaza jest zupelnie inna niz dwie poprzednie...maz sie smieje ,ze moze teraz blizniaki beda ...:-Dwe wtorek mam spotkanie z polozna no i czekam na 1sze usg,wtedy juz bede spokojniejsza..,jedyne co teraz jest niedobre to moje cisnienie..mam dosyc wysokie,ale to moze byc troszke z nerwow..bo nie wiem co z moim dzieciatkiem :no:,ale mysle,ze jak juz sie dowiem to sie ciut uspokoje i wtedy moze cisnienie sie unormuje ;-)
sciskam was mocno ;-)

dziewczynki ja podejrzewam,ze mnie tylko polozna zobaczy i moze jakies badania zleci..tutaj ciaza zaczyna sie dopiero od 12tc,wczesniej jak cos sie dzieje..zostawiaja naturze..ale brzuchol nie boli,plamien nie mam to mysle,ze wsio oki..tylko nie wiem czy w tej ciazy znowu bede miala przeciwciala...ale jak zrobia badania to sie dowiem...wsumie z mlodym tez mialam,a dzisiaj chlop jak dab,wiec jestem dobrej mysli ;-)
Marta ja z cora wymiotowalam cale 9miesiecy !!!!,nawet nim polozyli mnie na porodowke musialam kibelek przytulic :tak:

madlen wiec jestem dobrej mysli
wink2.gif

i tak trzymać ;-)

reklama
a ja juz 3dzien jestem bez kawy i jakos dziwnie mnie do niej nei ciagnie :-D
dostalam dzisiaj list ze szpitala i 2maja mam spotkanie i bede miala usg !!!:happy2: mam nadzieje,ze wsio dobrze bedzie z moim dzidziolkiem ;-)
sciskam was mocno...
agus u na stez dupna pogoda,pada,wieje..zimno brrrr
GDZIE TA WIOSNA ????

Do góry