reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

edysiek fajne zdjęcia
co do myszy szczurów itp ja sie nie boje aler też bardzo nie przepadam;-)
my nadal chorzy to znaczuy ja bardziej bartek ma już lekki katar
mama Boo super że Oskar tak dobrze sie zachowuje;-)
wika i jak nocka?mały o której zasnąl?bo mój łobuziak nie śpi już w dzień wstaje o 6 rano i cały dzień buszuje a zasypia po 18

reklama
Hejka

Edysiek ale fajne szczurki:) moja siostra ma jedną biała szczurzyce w domku ;)
aguska to zdrówka!!!:-):*

Mąz z rana jak wrócił przed 7 przywiózł ze klepu świerzy chlebek! z chrupiącą skórką..... normalnie pychota! :happy:
Ja Hanie zawiozłam i kupiłam parówek odtluszczanych o moj najmlodszy łobuz innych nie tknie :| a M kupil inne i nie je ich ;/ ehhh
Na dworze robi sie fajnie,sloneczko jest, wiec po 9 na dwór mykniemy, ja naszykuje gołąbki z ryzem i będa sie gotowac ;-)
Noc hymm średnia, walczylam z Mikim by nie trafil do nas na łóżko... po 2,5h niestety nie udalo mi sie i wylądowal na chwile, potem go odniosłam i spal u siebie do 7:15! :dry:

hejj :)

mam podły nastrój.... własnie przylazła do mnie @@@:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a miała juz nie przchodzić, ehhh :-:)-:)-:)-(

Aguska, Twój już nie śpi w dzień:szok::szok::szok: Igor ma jeszcze w dzień drzemke która trwa od 2- 3 h. A wczoraj wybudziłam go o 17.00, zaspany był bardzo i przez pół godz nie mógł dojśc do siebie.... a na noc usnał o 22 i spał do 7.

Liza, możesz mi powiedzić,, bom ciekawa, co oznaczają te literki u Ciebie WGR/ WBR??
A co do Mikołaja, to Igor też miał taki etap, ze budził się w nocy koło 3 i nie chcial zasypiać dalej u siebie w łóżeczku tylko u nas na lóżku... nie mialam siły z nim walczyć i go prowadzałam do nas.... trwało to może z tydzień i po tygodniu wszytko wróciło do normy, tzn.. spi całą noc u siebie

Ostatnia edycja:
wika mój jak skończył 19 msc to zacząl nie spać w dzien ale czasem jeszcze usnął od jakiś 2 tygodni nie śpi już w ogóle w dzień a próbowałam wszystkiego i nic.nawet jak teraz jest przeziębiony to liczyłam że uśnie a tu d...
no cóż oczek mu nie zaszyje ale zawsze leży około 1-2 godzinek i odpoczywa;-)
współczuje @ trzymaj sie

U nas piękne słoneczko świeci, więc jednak spacerkiem pojedziemy do przychodni :-) Jak się cieszę, że wyjdę w końcu - no i wózek wypróbujemy :-)
Wika - jak dobrze, że jeszcze mam spokój z @. Współczuję... No właśnie - jak nocka ?
Aguska dzieci są różne, Oskar jak miał 4 lata to potrafił popołudniu zasnąć na 3 h i ciężko mu się było przestawić w średniakach, że nie śpią.
Liza też walczyliśmy z przychodzeniem do nas. Doszliśmy do kompromisu, że jak się coś dzieje to nas woła i przychodzimy na chwilkę. Ze mną nie ma problemu, ale Ry jak się koło niego kładzie to już tam zasypia :-D
Edysiek fajne zdjęcia :-) Ale te szczurki - brrr :-)
Julita jak Majeczka, lepiej ?
Madlen nie wiedziałam, że się staracie. Trzymam kciuki, żeby się udało. A o pozostałą dwójkę też tak długo się staraliście ?

mama boo milego spacerku
edysiek aaaale sie przestraszylam Twoch szczurkow, ja chyba jednak bym nie dala rady

ja ide robic lasagne, pierwszy raz ciekawe co mi z tego wyjdzie heh, mam nadzieje, ze bedzie jadalne
ale mnie zeby bola normalnie cala noc nie moglam z bolu spac taka mam przeczulice zebowa

Witajcie!:-)
Maly drzemie, pozniej zamierzamy wybrac sie do sali zabaw.:tak: mamy jeszcze jeden voucher do wykorzystania do przyszlej srody. Na sali zabaw to ja latam jak szalona za moim brzdacem, wiec bywam bardziej zmeczona od niego. Heh... skad te dzieciaki maja sile na te wszystkie zabawy? Wiecie moze?! :-D:-D
Zakupy zimowe... w tym roku m musze kupic butu i kurtke, sobie buty, a malemu kombinezonik i obuwie. Takie plany! jeszcze nie wiem, kiedy wybierzemy sie na te zakupy?! Pewnie w polowie przyszlego miesiaca. Ksawkowi kombinezoniku szukam w lumpkach, wlasnie w tej sprawie zamierzam w niedziele udac sie do miasta.:-)
madlen :-) Ksawcio nie byl z nami na zakupach. W tym czasie byl pod opieka swojej babci!:tak:
mama Boo - a jaki macie pojazd wozkowy?;-)
edysiek - jakie slodkie szczureczki! :-D:-D:-D
martusia - ja za lasagne specjalnie nie przepadam, ale to kwestia smaku!

reklama
o wlasnie dobre pytanie mama boo jaki macie pojazd ;-)
asienka- milej zabawy w sali zabaw, a co do energii maluchow to moglyby sie chociaz raz z nami ta swoja energia podzielic

dobra ide gotowac bo nie zdaze

Do góry