reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

MamaBoo no wlasnie chodzi o to,ze z nasza dwojka poszlo nam dosyc szybko,teraz cos szwankujemy :-D..przybylo nam kilka lat i sa problemy,zeby byla mala fasolina..,milego spacerku ;-)
Edysiek brava dla Angeli,ze ma odwage wziac te szczury na rece !!,ja chociaz by mi placili duze pieniadze,nie wzielabym ...feeeee,az mi ciary ida..:tak::tak::tak:
Asienka milego dnia w sali zabaw.;-)
Wika moja @@@,dobiega juz konca..ostatnie dni..:tak::tak:
Martusia daj znac pozniej jak lasagne wyszla?;-)

reklama
MamaBoo u nas nie to ze przychodzili bo tez ucze ze mają wołac i starszaki tak robią, a Miki to poprostu placze i nie daje sie uspic u siebie w łóżeczku to go biore do nas i zasypia i odnosze:tak:
Martusia a jak robisz lasagne???? daj przepis!:-)

Dobra ide sie przebiore i jade po Hanie wczesniej bo mama z tata chca na pole jechac ;/
ale zimnoooo na dworze:szok:

edit. a któras sie mnie pytala co oznaczają skróty WGR/WBR :-D hehehe takie są rejestracje u nas w okolicach- powiat białobrzeski-WBR, powiat Grójecki-WGR ;-)

lasagna pycha, skusilam sie i posmakowalam, przepis napisze wieczorem jak wroce bo musze juz na autobus wychodzic, papatki milego popoludnia

my juz wrocilismy ze szkoly,jak dobrze ze weekend przed nami :tak::tak:,dzieciaczki teraz wcinaja obiad,a ja jakos nie mam ochoty na jedzenie..:no:
Martusia ciesze sie,ze lasagne smakowala..to poprosimy przepis ,skoro taka dobra..;-)

reklama
Liza, powiat grójecki, czyli Grójec pod Warszawą?? Mój M. co niedziela jeździ na giełdę na Słomczyn. Swego czasu sama też z nim jeździłam :tak::tak:

Martusia, ojj, a ja dawno nie robiłam lasagne:no: M. nie przepada za wszelkimi zapiekankami wiec takie rzeczy są u nas rzadko. Ale ja lasagne bardzo lubię

Madlen zapraszam na Staraczki 2012 :)

A ja po 16.00 skończyłam prace, teraz pasowałoby trochę dom ogarnąć, bo jutro jestem umówiona z koleżanką na plotki to nie będę miala czasu na sprzątanie

Do góry