reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

mama Boo super, że już jesteś:) no poród miałaś super i gratuluję super faceta. Mój nie mógł być przy narodzinach bo miałam CC ale czekał pod salą operacyjną i widział małego zaraz po mnie. Jak mały?

Liza mi również możesz podrzucić troszkę gołąbków:-D:tak: Ja za to na jutro nic nie robię bo będzie dzisiejsza zupka.

Madlen i popieram twojego synka. Debeściak z niego i tyle, co ma się dawać? Nieee
Ali śpi, Artur bierze prysznic, a ja przed kompem, pochwalę się, że dziś biegałam:) jestem z siebie baardzo dumna:p

reklama
madlen oj ja bym tak miala spotkac tego babsztyla, co sie przyczepil wrrr, bardzo nie lubie jak ktos zwala cala wine na kogo innego wrrr

spokojnej nocki Kochane

ja jutro robie tygodniowe zakupy, zawsze raz w tygodniu jade na markiety kupic to jedzenie, ktore sie nie psuje i potem w tygodniu juz tylko drobiazgi dokupuje

gratulacje mama boo :)))

ja dzisiaj pozyczyłam lapitopa od brata i nadrabiam ;-p

a co mnie hmmm w sobote idę na babski wieczorek przy piwku a poza tym hmmm BARDZO tęsknie za mężem ,egzaminy mi sie przedłużą bo wykładowcy sobie gdzieś kursują i się wkurzam . 3 egzaminy zdałam .

Zdrówka kochane .

O i założyłam konto na FB i go rozgryzam hehe

buuuziaki

Hej
madlen równiez zgadzam sie ze syn Twój zrobil dobrze:tak: i na Twoim miejscu bym podeszla do tej babki i jej powiedziala jak to bylo naprawde :no: wrrrrr ehhh
aguska zdrowka!!!!
ALe sie zamowienia na goląbki posypały ;-) ja je bede robic po poludniu chyba, bo zapomnialam mielonego wyjąc:D i zapomnialam ryzu kupic :D kupie jak po hanie pojade hehehe ;-)
Ja zasaidam zaraz do ukladania ciuchów;P nie lubie tego ale musze poki sterta mala :-D
Potem naczynia i wlosy musze umyc ;]
Do tego na dole mysz sie nam wpakowala i siedzi pod szafką z koszem ze smiaciami, juz ją dzis poczęstowalam trutką ;-) (oczywiscie jest pod szafką od sciany strony a szafke zamykam na takie cus specjalnego by miki nie otwierał wiec spokojnie moglam tam postawic :tak: mam nadzieje ze się jej pozbęde bo juz smierdzi myszą jak tylko otwieram ;//

Witajcie Babeczki!:-)
Maly drzemie,a ja popijam zimna juz niestety kawusie. Dzisiaj w planach zakupki. Moze jakis ciuszek sobie kupie. ;-) Zobaczymy co bedzie.:tak: Wczoraj do polnocy studiowalam ksiazke o fotografii, a dzis Juniorek zerwal sie o 6 rano. Kurde no... padniete jestem.:baffled: Tylko wieczory mam, aby poznawac tajniki fotografii, a cale dnie na focenie, focenie no i focenie.:-D:-D
Liza - smaczku mi narobilas i chyba w weekend zrobie ptaszyska :-):-D
delfin - ja na FB jestem juz od dawna i powiem szczerze jestem uzalezniona! :-D:-D:-D

Milego czwarteczki Kobitki!:-)

Ostatnia edycja:
hej kochane..;-)
u mnie dalej jakis podly nastroj :-(...przechodze ze skrajnosci w skrajnosc...,jakis taki dziwny dol uczepil sie mnie i nie chce odejsc...:no:
Aguska zdrowka dla was !!!;-)
Asienka udanych zakupow..ja tez jestem uzalezniona od fb..:tak:
Liza mozesz te golabki zrobic nawet wieczorem,bylebysmi podrzucila 4..:-D
a myszy to wspolczuje,ja sie tego cholerstwa boje,czy zywe,czy martwe..jak widze,to krzycze...,no ale ja to piszcze nawet na widok swinki morskiej czy chomika..o szczurach nawet nie wspomne...krolikow tez sie boje..:zawstydzona/y:
milego dnia ;-)

reklama
Witam!
Mama Boo takiego porodu tylko pozazdrościć i męża też;-) Mój też ze mną był i nie wyobrażam sobie, żeby miało być inaczej :tak:
Madlen dobrze młody zrobił, trzeba sobie radzić w życiu :tak: A dla Ciebie tulaski na poprawę nastroju
h030.gif

Martusia ja też robię cotygodniowe zakupy w markecie. U nas na wiosce drożyzna więc robię tylko drobne zakupki :tak:
Delfin gratki zdanych egzaminów i powodzenia na nastepnych :-)
Aguska zdrówka.
Liza gołąbki zrobione? A mysz złapała się w końcu?
U nas ostatni była mysz w łazience. Mamy kota, ale raczej podwórkowy więc w łazience nie chciała siedzieć. To też rozsypaliśmy trutkę.
Któregoś dnia wchodzę do łazienki, a tam mysz wspina się po ręczniku. Złapałam ją do miski ale mi zwiała:tak: Chociaż to i dobrze, bo i tak bym jej nie zabiła, tylko ewentualnie wypuściła na pole. Ale nie dlatego, że się jej boję tylko dlatego że po prostu mi jej było szkoda, bo to takie śliczne, małe stworzonko :-D A tak na marginesie dodam, że mamy w domu 2 szczurki w klatce :laugh2:
Asieńka zakupki udane ?
Ja już zaczynam myśleć o zimie. Ostatni jak byłam na zakupach to kupiłam już Angeli zimową kurtkę. Na przyszły miesiąc trzeba będzie kupić kozaczki. Mi też by się przydała kurtka i buty, ale najpierw ona a potem ja :tak:

Do góry