reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

to i ja dołączę do maniaczek Przepisu na życie i tvn ogólnie :-D

Liza, wielki szacun dla Ciebie!!!!! JA przy jednym dziecku czasami się nie mogę ogarnąć a co dopiero trójka dzieciaczków i jakieś przetwory:szok::szok: Bozeee, to chyba nie na moje nerwy:-D:-D

Mama Boo to czekanie najgorsze chyba jest... ale juz bliżej niż dalej :-D:-D

Asienka jak było w Fiku Miku??

reklama
wpadam na chwilke zyczyc milej nocki..;-)
jutro jak zaprowadze mlodego do szkoly do wpadne do poludnia z kawka,bo zmuszona jestem siedziec w domu..chorubsko dalej mnie trzyma,uczepilo sie i nie chce odejsc,:wściekła/y:ale ja to pol biedy,gorzej z moja corcia,dzisiaj nie byla w szkole,jutro tez ja nie puszcze..chyba dopiero w przyszlym tygodniu pojdzie..dzisiaj pol nocy siedzialam przy niej..mimo tego,ze mam juz wieksze dzieci,ale jak sa chore to ja panikuja,a jak do tego dochodzi goraczka..to ja juz calkiem wariuje..
jutro nadrobie zaleglosci.:tak: i poczytam was :tak:
dobranoc babeczki ;-)

madlen dacie rade, zdrowka zycze, tak to juz jest, ze Matka martwi sie o Dziecko przez caly czas

Wika zalozmy kolko wielbicielek tvn heh :-D

ide spac do jutra rana ja tez wpadne z kawka madlen heh

madlen - duzo duzo zdrowka dla calej rodzinki :-)
Ja uwielbiam Przepis na Zycie! To taka parodia codziennego zycia kazdego z nasz.:tak:
wika - bylo szalowo! maly pierwszy raz skakal na trampolinie i bardzo mu sie to spodobalo. Pozniej entuzjastycznie opowiadal babci po swojemu, gdzie byl i co robil. ja z nim po atrakcjach latalam i teraz padam ze zmeczenia Jutro rano jade do Torunia na Foto - Matki, Toruń, 14 września, Foto-Matki | mamywsieci.pl
mamo Boo - to co, moze Gniewko.:-D Piekne imie!:tak: jestes zdecydowana na Tymusia?

Ja po pracy wieczorkiem wpadam na chwilę.
Mama Boo obyś nie musiała czekać do piątku:tak: Ja robię podobną sałatkę tylko zamiast ogórków daję gotowane jajka, czyli ziemniaki + jajka + cebula + majonez.
Liza podziwiam, ja z moją jedną nie potrafiłam się czasem zebrać do kupy :-D
Madlen dużo zdrówka dla wszystkich i oby ta noc juz była spokojna.
Ja też dołączę do wielbicielek TVN-u. Też oglądam Przepis na życie, ale wkurzyli mnie jak zmienili dzień emisji:wściekła/y:, jak wracam z 2 zmiany to już jest końcówka :-( Tym bardziej, że to był już jedyny serial który oglądałam.

Witam porannie z kawką :-)
Angela już w szkole a ja zaraz idę coś robić. Jak wychodzę do pracy to zostawiam w chałupce porządek, a jak wracam to znowu bałagan i dalej trzeba sprzątać :wściekła/y: Czy tylko ja jestem taką maniaczką porządków :eek:
Zaraz włącze sobie DDTVN i będę zerkać przy okazji, bo lubię :-)

Witam

Dzis robie sobie wolne, no prawie ;P pasztet tylko zrobie (królika poddusze, potem zmiele i pasztet do piekarnika).
Mąż dzis hanie zawiózł do szkoły, potem ja tylko ja odbiore, choroba sie mnie trzyma ;/ ale walcze dzielnie ;]
Podziwiacie mnie? ja myslałam ze kazda mamuśka-żonka taka jest;/ ja poprostu robie to bo zimą lubimy wlasne przetwory:tak: wczoraj wyszlo nam 24 sloiki papryki i wszysciutkie sloiki w tym roku wykorzystalam! jeszcze moze te male na grzybki jak bedzie czas by pojechac to zrobie :Tak: a skad mam sile? niewiem....:dry: wieczorami nie ma ze mnie nic teraz...
Tez uwielbiam PRZEPIS NA ŻYCIE! ;-) ale po na wspolnej i m jak milosc padłam jak kawka wczoraj;/:( obejrze powtórke tylko musze sie zorientowac kiedy i o której jest :tak:

madlen zdrówka!!!! nienawidze jesieni bo wtedy włąsnie i ja choruje, tak samo na przlomie ziemy-wiosny ;/ ja to dwa razy do roku choruje zazwyczja ale brrrr.... ;/ jak dla mnie za duzo :p
MamaBoo jak chcesz dac znac ze juz jestes w szpitalu to moze podaj którejs z nas swoj nr tel badz ja ci moge podac swoj i mi napiszesz:tak: :-)

Ide sniadanko zrobic jakies...

Oskar już w przedszkolu, zakupy zrobione. Dzisiaj na obiad skromne spaghetti, ale ze swoim sosem. Nienawidzę tych gotowych.
A co do TV to mnie ostatni starsznie drażni. Przepis i Życie nad rozlewiskiem to jedyne seriale, które oglądam. Oglądamy razem z Ry jeszcze Mentalistę, True Blood i skończyliśmy Lie to Me, a to co leci w TV mnie okropnie drażni. Programy typu Mam Talent i Tanie c z Gwiazdami doprowadzają mnie do szału. Jak się czyta ile ci ludzie zarabiają za to, że się pokażą w TV a pomyśleć, że potem mają czelnośc występować w spotach fundacji czy być ambasadorem Unicef to mnie szlag trafia ! Tyle kasy idzie na jeden odcinek i tyle kasy zarobią, że połowie dzieci w tych fundacjach by za to pomogli. Także ja ostatnio tylko te dwa seriale i wiadomości.
Zmykam na VOD zobaczyć przepis, bo wczoraj oglądaliśmy właśnie True Blood.

Liza to napisz mi na PW swój numer i jakby co to dostaniesz MMSa :-) Z tymi słoikami to też Cię podziwiam, bo pomimo, że uwielbiam takie domowe przetwory to nigdy nie miałam siły ani ochoty żeby je robić. A Przepis możesz zobaczyć tutaj:
http://tvnplayer.pl/serial,przepis-na-zycie,najnowsze,0,1,158.html
Edysiek ja się boję co będzie po tym pobycie w szpitalu - czy własne mieszkanie poznam... :-D Chłopaki potrafią bałaganić - to im wychodzi lepiej niż sprzątanie...
Asienka jak przeczytałam o tm Gniewku rano - przed przedszkolem to się śniadaniem zakrztusiłam :-D :-D Masakra... Zostaniemy jednak przy Tymonie :-)
Madlen mam nadzieję, że choroba szybko was opuści. Ja też pomimo, że Oskar najmniejszy już nie jest to jak choruje to wariuję i mi go tak strasznie szkoda... Bo choćby nie wiem jak człowiek chciał to nie może pomóc.
Martusia - fajnie byłoby oglądać Przepis podjadając sałatki :-)
Wika staram się tak to sobie tłumaczyć, ale nie pomaga :-)

Ostatnia edycja:
reklama
apropo Gniewka heh myslalam, ze padne ze smiechu :-D a co myslicie o imieniu Greta? Znajoma tak dala na imie Córce... :confused:
Edytka i reszta ja tez robie przed wyjsciem porzadek a zawyczaj jak wracam to jest masakra heh

mnie chyba bedzie dzisiaj czekala niestety wizyta u lekarza z mala, chociaz zastanawiam sie czy isc, zeby czegos gorszego nie zlapala, ale martwie sie, bo strasznie kaszle, niby nic jej nie harczy na oskrzelach, ale i tak sie martwie, znacie moze jakis dobry, a nie drogi syrop na kaszel? :hmm:
ja tez teraz zerkam na DDtvn, wstalam dzis po 7 odkurzylam, zdjelam pranie, o 11.17 mam autobus, wiec jeszcze chwilka na net mi zostala :-)

Do góry