reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

Witajcie wieczorowo!:-)
Dopiero teraz mam chwilke, aby poczytac i naskrobac conieco. Bylam dzisiaj na zajeciach Foto Matek. Super sprawa, ale ma juz zadanie domowe, wiec tak jak w szkole. Jestem przeszczesliwa, naucze sie czegos nowego, poznam nowe mamuski same plusiki.:-D
mama Boo - szczesliwego rozwiazania i czekamy na wiesci z porodowki!:-)
Mi imie Iga bardzo sie podoba i jesli kiedys urodze coreczke, bo bedzie nosila takie wlasnie imionko.:tak:
Liza - szacun Kochana dla Ciebie. Pracowita z Cibie mamuska i idealna gospodyni domowa. Twoj malz na szczescie, ze ma taka zonke.:-)
Duzo zdrowka dla naszych chorowitkow.;-)
Zmykam :-)

reklama
Liza niestety musialam pic kawe sama..niesmakowala mi..:no:..powiem ci,ze ja kiedys tez bylam bardziej zorganizowana..jak dzieciaki byly male,robilam w ciagu dnia wiecej niz teraz..ale nie wiem czemu tak bylo,czy dlatego,ze dzieci male i mialam wiecej werwy przy nich,czy moze dlatego,ze mialam mniej lat..:confused:
Asienka fajnie,ze dzien udany..oby wiecej takich ! ;-)
Martusia to mozemy sobie reke podac..bo ja tez mam dola..:-(..chcialabym teraz byc na wsi..takie moje magiczne miejsce na ziemi..niedaleko mojego miasta w Polsce..cudowne miejsce...mam takiego dola,ze ryczec mi sie chce !!!:-(

Ale sie dzis dziewczyny usmialam, maz do mnie dzis dzwonial, ze Oliwka tak biegla do sali w przedszkolu, ze nie przebral jej butow na kapcie heh, ale za to jakis Tata przyprowadzal synka, ktory juz drugi tydzien rozpaczliwie placze, biedny Maluch...

Hej

Martusia, madlen nie dołujcie sie.... :**********
Martusia moja Hania to codziennie rano wstaje i ciagle sie pyta: "no kiedy do tej szkoly mnie zawieziesz, no kiedy?" :-D mowie wam dzielna dziewczynka ;-)

Ja dzis załatwiłam GOPS, wziełam wniosek na nowy rok by wypełnic i jeszcze papiery z US i po sprawie ;-):tak:
Czuje sie dennie, Miki mi jeczy ze chce na kolana ale ja sie nie daje, zaraz zejde z kompa to go wezme :no: nauczyl sie ze musi byc po jego mysli i tyle eh.....
Mąz wczoraj wrócil od brata po 8 i zrobil mi na dzis obiad :nerd: takze tylko ziemniaki obiore i mam pulpety z sosem, i sórówke zrobie jakąś:tak:
A pasztet wyszedl bossski... :-D

U was tez tak zimno dzis? brrrrrrrrrrr

Ja dziś też czuje sie jakaś taka nie swoja chyba przez tą pogodę
u nas chłodno przez wiatr
ja już byłam na poczcie później jeszcze raz będę musiała iść ale to z Bartkiem na spacerku przy okazji;-)
dzielne macie maluchy dziewczyny;-):-)

Liza czy do konca wrzesnia trzeba zlozyc nowy wniosek o rodzinne, bo juz od ktorejs osoby slysze, ze sklada??? a ja sie chyba zagapilam...
dzielna masz Coreczke, heh, tak samo reaguje moja Mala na przedszkole, wspolczuje tym Rodzicom ktorych Dzieci placza, nie wiem co ja bym zrobila na ich miejscu,
super masz Meza, ze Ci obiadek zrobil, szczesciara
u nas tez zimno wieje jak piernik, ja dzis malej ubralam czapke przez ten wiatr

reklama
Witajcie!:-)

My dolaczamy to druzyny chorowitkow. Niestety :-( Wczoraj po 22 maly obudzil sie i zaczal plakac. Mial juz katar, ale jeszcze nie goraczkowal. Dzisiaj niestety goraczkujemy i siedzimy w domku.:-(
Liza - moj malz tez nieraz ugotuje obiad czy upiecze ciasto dla nas!:-)
martusia - super, ze Oliwka odnalazla sie w przedszkolu i jest przeszczesliwa!:-D

Do góry