reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

My po spacerku. Pogoda byl ladno i conieco slonko przebijalo.:-)
madlen - jak tam huragan?:-) :szok:
aguska - moj to rozgadany po mamusce. :-DTo dziedziczne!:tak:
mama Boo - nasze dzieciaki to nas zawsze zaskakuja i zaskakiwac beda!:-)
Dobranoc dziewczyny!

reklama
madlen zdrowka zycze, jak pogoda?
u nas ladnie, tylko w nocy lalo i znowu burza byla, a ja zostawilam wsyztskie buty na tarasie i rano wnet na boso musialam jechac :-D
Edytka podziwiam Cie za wytrwalosc w liczeniu kalorii mi by sie w zyciu nie chcialo, mimo tego, iz chyba powinnam :tak:
asienka slodki ten Twoj maluszek, tez bym chciala isc dalej na studia, ale finsnowo to jest w moim przypadku niewykonalne, moze kiedys
mama boo mnie tez przeczyscilo jakis czas przed przyjsciem Oliwki na swiat, ale tak bardzo, ze msyalalm ze umre

u nas dzis pechowy dzien poczawszy od butow o ktorych pisze na poczatku postu, po oliwki wymioty no, ale na szczescie okazlo sie, ze to niestrwanosc, bo w przedszkolu normalne jadla i nic jej nie bylo

Witam się :-)
U nas spokojnie, wczoraj od kiedy wróciłam z przedszkola aż do 22 skurcze były. Nieregularne i mało bolesne, ale to już sukces :-D Dzisiaj też czułam od rana parę skurczybyków. Czuję, że to już niedługo. Jakoś mi po prostu inaczej.
Martusia nieźle z tymi butami :-D
Madlen jak tam po huraganie ?
Asienka to racja, ale dla mnie okres 1,5-2,5 roku miał swój jedyny urok :-)

Ja dzisiaj na obiad mam takie pyszności, że doczekać się nie mogę. Robię nugettsy z kurczaka i do tego sałatkę z ziemniaków, ogórka gruntowego i cebuli - wszystko w majonezie. Objedliśmy się tą sałatką na wsi i Małż sobie już na obiad zażyczył :-)

Hej

Mama Boo a ty jeszcze tutaj? :-D hehehe skubaniec uparciuch rosnie ;-) podaj przepis na tą sałatke z zmieniaka i ogórka i cebulki! :-)

Przepraszam ze nie odpisuje ale nie mam sily wiecej nadrobic:-(
mąż dzis srednio, ma 3 dni zwolnienia czyli do jutra, Hania w szkole do 14, jej to juz calkiem choroba przeszła, Danielek z Mikim sie jeszcze smarkaja. No i ja zaczelam sie smarkac, kregosłup mnie boli od noszenia Mikołaja i od roboty, wczoraj do tego mąz wymyślił ze jak ma wolne to umaluje pokój nasz no i jak powiedzial tak zrobil, od razu innaczej w domku, zostalo nam odnowic, sciany przy schodach, i kuchnia i pokój chłopaków;P
No i wczoraj leczo zrobilam, ale sie zarobilam przy tym....;/ dzis kupilam nakretek 20 i zaraz jak umyje wlosy ide walczyc z resztą papryki (koło 10-13kg... ) niewiem jak ja to zrobie, nie mam sily ehh....
Miki śpi, dobrze ze mam obiad to jeden problem mniej....

Buziak dla kazdej z osobna:*
Jak sie ogarne to bede wiecej zaglądac pewnie.... ale kiedy to nastąpi? niefiem :sorry2:

Liza ziemniaki kroisz w plasterki czy jak ci tam pasuje, gotujesz i mieszasz z ogórkiem, cebulką, majonezem, dodajesz sól, pieprz i wsio :-) Dziewczyno odpocznij trochę, papryki nie uciekną a ty musisz mieć siły przy 3 dzieci.
Martusia zapraszam :-)

Jak już trafię do szpitala to może uda mi się dać jakoś znać.

Witajcie przedpoludniowo!;-)
Dzisiaj idziemy popoludniu z malym do Fiku - Miku. Dzis nie ma urodzinek, wiec sala zabaw jest ogolnodostepna.:-) Juz obiad zrobiony, a raczej ziemniaki ugotowane, a jezyki w garnku sobie siedza i czekaja na podgrzanie. Lazienki sprzatniete i 3 pranko wyprane. jeszcze jedno mi pozostaje, a wieczorkiem prasowanko.:baffled: i ogladanko Przepisu na zycie. bardzo lubie ten serial.:-D
Liza - pracowita i dzielna z Ciebie mamuska
Ja robie troche bogatsza salatke do tych skladnikow dodaje jajka, groszek i marchewke ze sloika, nieraz kielbase i majonez, przyprawy jak powyzej, troche chrzanu do smaku. To nasza taka swiateczna salatka.:-)
mama Boo - czekamy, czekamy!;-) ja tez sie wpraszam na papu.;-) Pomoge w robieniu.:-)

Liza oj mi tez sie marzy malowanie, dzielna jestes tyle obowiazkow przy trojce Dzieci, a Ty jeszcze masz sily na gotowanie przetworow :tak:
asienka ja tez pomoge gotowac z Toba Mamie Boo, a moze razem dla niej ugotujemy z racji Jej blogoslawionego stanu ;-), ja tez ogladam Przepis na zycie heh, w ogole ja jestem maniaczka tvn-u heh

reklama
Do góry