reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

Witajcie zoneczki!:-)
u nas dzisiaj slonecznie i wietrznie, ale na szczescie jest w miare cieplo. Podobno pogoda ma sie popsuc popoludniu. Zobaczy sie?!:-) Maly drzemie, a ja wpadlam na kawke do Was. Popoludniu planuje farbowanko moich piorek. Oczywiscie na czarno marno, bo bardzo lubie ten kolor u siebie.:tak:
mama Boo - zdolniacha z siebie, ja tez cierpie na zakupoholizm, ale probuje z tym walczyc.
Liza - super, ze mala nawiazala pierwsza przyjazn!;-)
Milego poniedzialku!:-):-):-)
Lece malowac sie i prostowac wloski.
Pa ;-)

reklama
u nas leje tak, ze swiata nie widac, a burza jak piernik strach sie bac

agnes mam nadzieje, ze wloski sie udaly,
mama boo gdzie te chlopy maja rozum ot dobre pytanie zadalas ha ha ha
liza super, ze mala taka kontaktowa jest :tak:

my nadal przechodzimy starcia z przedszkolem, mala niby dobrze no, ale dzisiaj przy zabawie sie zapomniala i popuscila w majteczki, bidulka, no i zaczyna sie z niej robic maly wstydzioch, chociaz musze przyznac, ze do przedszkola chodzi chetnie :tak:

Martusia z tym sikaniem to uwierz mi, że Oliwia szybko się oduczy w przedszkolu. Nic tak nie mobilizuje jak grupa :-)
A chłopy mają rozumy w gaciach...

U nas się dzisiaj sporo ochłodziło, w końcu mogę się wybrać do przychodni po deklarację, żeby położna z rejonu przyszła. Miłego Dnia !

Witajcie wtorkowo!
U nas tez byla mega burza wczoraj wieczorem i w nocy. Dzisiaj w planach mam krawcowa. Musze obciac dwie pary spodni, bo przy moich 1,55 to juz tak mam zawsze.;-) lece sie powoli zbierac, musze wloski ulozyc, przygotowac ubrania no i zjesc przed malego pobudka obiadek.
martusia - Cora sie oswoi zobaczysz, daj jej czas, a bedzie zachwycona z przedszkola!!! Nie znam dziecka, ktore nie lubi tego miejsca.:-)
mama Boo - jak tam samopoczucie?
Milego dnia kobitki!!!:tak:

Asienka samopoczucie psychiczne nawet nie najgorzej - udało mi się wylicytować dla Tymka spodnie z bluzką za 5,00 zł :-) Czatuję jeszcze na bluzę z kapturem, ale aukcja kończy się za dwa dni dopiero. Na razie jest za 4,00 zł :-)

Wczoraj się wkurzyłam, bo Oskar miał wczoraj religię w przedszkolu - panie założyły, że wszyscy są katolikami. Podobno burza była na zebraniu straszna, nie tylko my więc mieliśmy pretensje. Małż wczoraj wyszedł z łbem jak sklep po zebraniu :-D

witam !!
ostatnio brakuje mi czasu...na wszystko.myslalm,ze jak smyki wroca do szkoly,bede miala wiecej luzu..a tu nic z tego..do poludnia czas szybko mija,a popoludnie jeszcze szybciej..:tak:
Mama Boo wiedze,ze ty caly czas 2w1..powodzenia !!teraz to juz z gorki,w kazdej chwili moze sie zaczac;-)..a jak sie czujesz?
ide poczytac co u was :tak:

asienka ja mam ten sam problem ze spodniami 152cm wzrostu :szok: i wyglad 16 latki :szok:

u nas robi sie z malej wstydzioch niby chce do przedszkola, ale chowa sie za moje nogi, a jak przychodze to sie mocno wtula, eh boje sie zeby nie zaczela poplakiwac

Mama Boo bo w szkole czy w przedszkolu z gory zakladaja,ze jak Polak,to katolik..dla mnie jest to chore !!zreszta nasze cale spoleczenstwo tak ma...a jak aukcje internetowe,kupilas ta bluze z kapturem?
Liza fajnie,ze Hania zadowolona i juz ma "przyjaciolke"..super;-)
Martusia nie panikuj,jak mala nie placze i jej sie podoba w przedszkolu,to sie ciesz !!,a to sie do ciebie tuli,tzn.,ze sie dziecko stesknilo za toba;-)..normalny objaw:tak:,
moje jak wracaja z szkoly,tez sie do mnie przytulaja i daja buziaka..a sa juz starsze dzieci..:tak:
Wika zdrowka,;-)..uczysz w gimnazjum?ooo..a z mlodzieza dajesz sobie rade,czy nie sluchaja pani nauczycielki?:-D

Madlen fizycznie nie najlepiej. Boli mnie wewnątrz ud, nie mam pojęcia z czego, ale ból czasem jest nie do zniesienia. Jutro będę u położnej to może uda mi się do lekarki wcisnąć.
Aukcja kończy się dopiero pojutrze, ale czatuję na nią :-) W przedszkolu tacy mądrzy są... Szkoda gadać...
Martusia pozazdrościć takiego wyglądu :-) 3 lata to normalny wiek kiedy dziecko się wstydzi. Nie wypychaj jej tylko na siłę i nie mów :"Nie wstydź się", bo będzie gorzej.

reklama
Hejka dziewczyny!
mama Boo- fajnie, ze wylicytowalas ubranko dla Tymusia. napewno bedzie w nim super wygladac! Powodzenia na kolejnych aukcjach!!!:-)bol ud to preludium porodu, a wiec niebawem bedziesz Kochana rozpakowana. E-ciotka nie moze sie doczekac!!!:tak:

Do góry