reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Hej dziewczyny!
Ja z doskoku. Dużo się u mnie dzieje. Nie nadrobię Waszych postów, bo tego jest po prostu za dużo. Czyżbyście jakiś rekord w pisaniu biły? :-D
Mam do Was dużą prośbę :tak:. Mam nadzieję, że pomożecie?
Kochane mamy, proszę pomóżcie mi w zebraniu wyników do pracy mgr (Ocena jakości mięsnych odżywek dla dzieci) w zamian chętnie podzielę się spostrzeżeniami po napisaniu pracy :) Każdej mamie, która wypełni ankietkę dziękuję z osobna i pochylam się w ukłonie!!!:)

Spożywanie parówek przez dzieci w wieku od roku do lat trzech.

ps. wszelkie rozsyłanie po "dzieciatych" rodzicach mile widziane:) Dzięki wielkie za pomoc!!

Z góry dziękuję :tak:. Miłego dnia wszytkim :-)

To ja na początek napiszę coś o sobie. Po ślubie jestem nieco ponad 8 lat, a znamy się ho ho :tak: Mam jedną córkę Angelikę, która teraz jest w 2 klasie podstawówki. I na dzień dzisiejszy więcej dzieci nie planuję;-). Mieszkam na wsi, gdzie przeprowadziłam się do męża po ślubie, bo wcześniej mieszkałam w mieście. Teraz jednak do miasta już bym nie chciała wrócić.
Ja już po pracy, właśnie wróciłyśmy z Angelą ze sklepu. U nas też strasznie zimno tyle dobrze, że nie pada. Masakra z tą pogodą, tydzień temu było 30 stopni a dzisiaj jest tylko 13:no:

Edysiek- witaj wśród nas, fajnie, że możesz powiedzieć o sobie, że jesteś na pewno szczęśliwą żoną, bo nie wiele babek tak o sobie może w pełni powiedzieć, ja też przeszłam wędrówkę z miasta na wieś i nigdzie bym już sie sta nie ruszyła, a na pewno nie do miasta
Pauluś- witaj
fanta- ankieta wypełniona :-)
liza- mam nadzieję, że głowa już Cię nie boli

u nas pogoda masakra pada i zimno jak piernik, a w dodatku cała nasz trójka chora :-( no, ale do przedszkola i do pracy trzeba chodzić

To i ja cos wiecej napiszę. Jestem Paula i jak widac w nicku mam 22 lata choć skończę w grudniu dopiero:) moja rodzinka są synek Aleks i mąż Artur. Jestesmy ze soba ponad 4 lata a po ślubie jak juz pisałam 2 lata. Obecnie jestem w domu i wychowuję Alka a małż pracuje i nas utrzymuje. Ostatnio postanowiłam zainwestować w siebie i obecnie chodzę na kurs prawa jazdy- juz niedługo egzamin brrr. Coś jeszcze chciałybyście wiedzieć?
Ps u nas pogoda okropna co chwile pada i zimno a w dodatku moj A musi nosić do kotlowni węgiel który dzis kupił... Eh te wydatki na opał
Liza i mnie męczą ostatnio bóle głowy...

Ostatnia edycja:
reklama
hej kochane,daje znac ze zyje..ale na dluzsze pisanie nie mam czasu
unhappy.gif
,przed chwila mlodego wsadzilam do wanny,to szybko siadam na Bb
wink2.gif
..do tego mam w domu meza chorego,a z chorym facetem to jeszcze gorzej niz z dziecmi !!
yes2.gif

sciskam mocno,jak tylko znajde wiecej czasu,to obiecuje wpasc do was z kawka
wink2.gif

Mama Boo widze,ze ty dalej 2 w1 ..trzymaj sie kochana !! i powodzenia ;-)
witam nowe mamusie ;-)

Do góry