reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Aguska wczoraj miałam mocniejsze skurcze - ból taki jak na @, ale przeszły niestety. Teściowa mi dzisiaj powiedziała, że w ciągu tych dwóch dni strasznie mi opadł brzuch i pewnie do końca tygodnia urodzę. No, zobaczymy :-)
Asienka tylko mnie te uda/pachwiny - już sama nie wiem co to boli cały czas, już od tygodnia. Jak się rozsiedzę to potem wstać nie mogę...

Dzisiaj musiałam załatwić źle wypisane L4. Pojechałam do pracy, do przychodni i jak wyszłam o7.20 z domu (jeszcze Oskara do przedszkola) to 15 minut temu wróciłam... I jeszcze L4 do odbioru dopiero w piątek, ale już z powrotem do pracy nie jadę, wyślę pocztą. Nogi mi do du** wchodzą za przeproszeniem. Jeszcze tylko obiad i dzisiaj odpoczywam :-) No, może Młodego na rolki zabiorę, bo w sumie tam też mogę odpocząć :-)
Miłego Dnia !

mama Boo też myśle że do końca tyg urodzisz;-) ja też miałam problemy z źle wypisywanymi L4 i pamiętam że sama musiałam wszędzie chodzić bo m pracował
miłego dnia

Witajcie wieczorowo!:-)
Ja juz padam, a jeszcze w kolejce czeka prasowanko. BU...:baffled:Maly dzisiaj jest strasznie marudny, a pod wieczor dostal goraczki. Dalam mu syropek i jakos przed jego kapiela spadla temperatura. Zjadl jajecznice z pomidorkiem autorstwa tatusia.:-)
mama Boo - niezle sie dzisiaj mamuska nalatalas!;-)
Spokojnej nocki Kobitki!:tak:

Asienka dużo zdrówka dla synka. Pierwsze chłody = pierwsze przeziębienia na horyzoncie.

Kurcze, wczoraj myślałam, że się zaczęło. Miałam kilka mocnych skurczy z bólami od krzyża. Włączyłam stoper i przeszły. Chyba się przestraszyły :-D Udało mi się wcisnąć na wizytę na jutro do ginki, bo miało już nie być, ale chcę się dowiedzieć czy coś się rusza czy nie. Położna dzwoniła i przepraszała za to L4 i stwierdziła, że mam przyjechać w pt to mi KTG może jeszcze zrobi.
Pogoda u nas masakra, idę się położyć, bo mi się spać chce...
Madlen, Liza, Wika i reszta - co u was ?

Hej hej

Jestem jestem ;P jakos nie mam czasu zajrzec na wszystkie wątki w których pisze, do tego młody mi nie daje :|
Dzis Hania w szkole od8 do 13:30, juz dostaje obiady i jet zadowolona, tak myslałam ze nie bedzie z tym problemu wczoraj ponoc wsio co dostala zupke to zjadła;-) i serek do tego :D
Wczoraj miala tez szczepienie 6 latka jako ;] dziwne bo jeszcze 5 lat nie skonczyla ale nie wnikam:D juz malo zostalo, jakiegos torta bede musiala jej upiec;) Wczoraj byla po poludniu osłabiona bo zasnela jak nigdy i spala 3h! a Dzis rano wstala z chrypką lekką, dałam jej herbatke z miodem i cytrynką i mam nadzieje ze bedzie oki....
Mama Boo a ty jeszcze z nami? :-D :-)
Asienka zdrówka!

Ide zaraz jakis obiad robic, mysle ze jak leń mnie sie bedzie trzymal to bedą naleśniki a jak nie to zrobie zupe pomidorową, ale mi sie nie chce! :dry: ehhhhh

reklama
Witajcie Dziewczyny!:-)
U nas dzisiaj chlodno i panuro. Prawdziwa jesien za oknem. Maly spi, a ja sobie kawke popijam. Podlogi sprzatniete, a na obiad dzisiaj kupne pierogi. Jakos weny nie mam do gotowania.:baffled:
martusia - zapraszam, zapraszam na jajecznice. Jaja swojskie, prosto od tesciowej!:-D:tak: Pomidorek niestety kupny, bo juz sie z folii skonczyly.:-(
Liza - zycze zdrowka dla Hani!;-)
mama Boo - trzymaj sie dzielna kobito!:-)
Edysiek - witam serdecznie w naszym gronie!:-):-):-)

Do góry