reklama
Tygrysek1985
Fanka BB :)
madlen gratki witaj w gronie ;-)
u nas tak w skrocie to tragedia z kasa, mala ma co chwile jakies wypadki w przedszkolu, teraz jest chora ale probuje bez antybiotyku ja wyleczyc
u nas tak w skrocie to tragedia z kasa, mala ma co chwile jakies wypadki w przedszkolu, teraz jest chora ale probuje bez antybiotyku ja wyleczyc
Delfin_ONA
madlen -tak śledzę heh . Podczytuje byłe i aktualne słomiane wdowy bo temat jest mi aktualnie bliski .
Po drugie bardzo gratuluje !!! Mnie też od dłuższego czasu bieżę na drugiego dzidziusia ale mąż mówi zdecydowanie NIE bo sytuacja finansowana nasza jest średnia . Więc czekam aż nadejdzie TEN czas :-)
buziaki , idę na spacer :-)
Po drugie bardzo gratuluje !!! Mnie też od dłuższego czasu bieżę na drugiego dzidziusia ale mąż mówi zdecydowanie NIE bo sytuacja finansowana nasza jest średnia . Więc czekam aż nadejdzie TEN czas :-)
buziaki , idę na spacer :-)
aguska2017
martusia wypadki w przedszkolu?jakie i zdrówka dla małej a jak ty się czujesz?brzuszek już widoczny?
Tygrysek1985
aguska co do przedszkola to w czw skakala w lazience w przedszkolu i uderzyla sie w umywalke, gorne 4 zeby luzne i rozcieta warga, w pt pogryzla ja kolezanka ale tak mocno, ze wyglada jakby ja pies pogryzl, no a od sb rozlozyla ja infekcja
brzuszek juz ladnie widac ;-)
delfin u nas gorzej niz zle z kasa no ale na dziecko sie zdecydowalismy bo potem bylaby zbyt duza roznica wieku miedzy dziecmi a mi sie instynkt macierzynski na maluszka otworzyl wiec co bylo robic heh
brzuszek juz ladnie widac ;-)
delfin u nas gorzej niz zle z kasa no ale na dziecko sie zdecydowalismy bo potem bylaby zbyt duza roznica wieku miedzy dziecmi a mi sie instynkt macierzynski na maluszka otworzyl wiec co bylo robic heh
Delfin_ONA
madlen ja do lipca słomianka bo musiałam wrócić do PL dokończyć studia bo takie jeżdżenie z doskoku było męczące i miałam problemy z nie obecnościami więc podjęłam decyzje że do lipca siedzę z młodą w PL a w lipcu po obronie do DE . Nie pisze w tych wątkach bo czuje się tak po między ;-)
martusia no z tą kasą to niestety tak jest . ja mam jeszcze czas bo młoda ma ponad rok więc myślę że się sprawa unormuje finansowa kiedys i młodej rodzeństwo sprawimy . Trzymam kciuki żeby u Was z kasą się polepszyło . A jak mąż ? bo pamiętam z początku tego wątku że dawał w kość
A gdzie jest nasza założycielka wątku ? Liza wracaj !!!
martusia no z tą kasą to niestety tak jest . ja mam jeszcze czas bo młoda ma ponad rok więc myślę że się sprawa unormuje finansowa kiedys i młodej rodzeństwo sprawimy . Trzymam kciuki żeby u Was z kasą się polepszyło . A jak mąż ? bo pamiętam z początku tego wątku że dawał w kość
A gdzie jest nasza założycielka wątku ? Liza wracaj !!!
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Madlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! weszłam dzisiaj na bb i na stronie głównej w przyszłych mamusiach grudniówkach wyświetla sie TWÓJ NICK!!!!!!!!!!!!!!! Jejku jak sie ciesze:-):-):-):-) GRATULUJĘ!!!! i życzę szczęśliwych 9 miesięcy!!!!!!!!!!
aguska2017
wika a co u was?jak ty się czujesz?I jak Igorek?bo mój Bartek ostatnio daje mi popalić straszny bunt przechodzi...
reklama
Podziel się: