reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

hej kobietki .melduje się po bardzo długiejjj przerwie . Obiecuje częściej pisać i opisać co u mnie jak tylko trochę się oczytam .

Madlen można spotkac na byłych słomianych wdowach ;-)

buziaki:-)

reklama
Witam :-) Jak tam po weekendzie?
My pojechaliśmy wczoraj nad staw, pogrilowaliśmy a K. powędkował. Myśleliśmy, że posiedzimy do wieczora ale był zimny wiatr i po południu wróciliśmy do domu. Potem u nas przed domem posiedzieliśmy z bratem K. i jego żoną i jeszcze jedna znajoma parą.

Dzisiaj też od rana słońce świeci, ale rano był mróz i to spory.

Edysiek ale fajnie że już grillowaliście tylko pozazdrościć
u nas ok chociaż mały daje mi ostatnio nie źle popalić ale zdrowy no i w domku robi ślicznie na nocnik praktycznie już bez wpadek
ma lepszy apetyt z czego się bardzo ciesze
dziś akurat mam lenia ale to chyba przez pogode bo jest jakaś dziwna i nie chce mi się wychodzić z domu:no:

wiem,ze mnie tutaj dlugooo nie bylo..ale wpadam powiedziec wam,ze ....:szok::szok::szok:
jestem w ciazy !!!! :happy2::happy2::happy2:,
jeszcze do mnie to niedociera,nie moge uwierzyc...,ale chyba juz czas..aby uwierzyc,ze tworzy sie we mnie nowe zycie :-)
prawie 2lata staran i nic..a kiedy odpuscilam,to na spontanie w nasza 10ta rocznice slubu poczelismy nasze 3 dziecko !!!:-)
trzymajcie na nas kciuki ,buzka :****

Edysiek ja tez sie ciesze..ale jeszcze do mnie to niedociera...po takim dlugim czasie staran,ciekzo uwierzyc..ale kreska jest ,moze nie jakas super ciemna,ale widoczna..a przeciez gdyby nie bylo ciazy,to nie mialabym hormonu hcg i nie byloby drugiej kreski

reklama
Do góry