reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Edysiek a bedziesz miala kogos do pomocy,czy sama wszystko robisz ?

a moja fasolka od wczoraj dala znac,ze rosnie u mamusi pod serduszkiem..albo mnie mdli,albo wymiotuje..buuu..apetytu brak a jak cos zjem to i tak za chwile laduje w toalecie..myslalam,ze 3dziecko bedzie inne,ale nic z tego..teraz moge powiedziec,ze czuje iz jestem w ciazy !!!! :tak::-D

martusia u mnie tez tak wieje niestety :no:
madlen wspolczuje mdlosci, ja naszczescie ich nie przechodzilam w zadnej ciąży... :tak: :-) kiedy masz wizyte u gina? ;-) czekamy na wiesci ;-)

Liza z ginem to ja zobacze sie chyba dopiero przy porodzie :-(,tutaj ciaze prowadzi polozna i jest zupelnie inaczej niz wpl.:-(
mam tylko nadzieje,ze bedzie dobrze..;-)
dzisiaj znajoma miala mnie zarejestrwoac do rodzinnego..bo generalnie jeszcze jest za wczesnie,zeby mnie przyjeli..bo tutaj ciaze uznaja dopiero od 12tc..ale ze mialam z Hubim problem,to moze przyjma mnie wczesniej..,ale na cud nie licze..:angry:,a miala dzwonic ona,bo ja tak dobrze nie znam jezyka..ale nie miala czasu..:-(moze jutro zadzwoni..,a jak nie to pojde sama w pon.i zaczne gegac..na razie to pozostaje mi czekac i miec nadzieje,ze nic zlego sie nie stanie......
caly czas pobolewa mnie brzuch jak na @..czy to normalne?,bo ja juz nie pamietam..:zawstydzona/y:...pki mnie lekarz nie zobaczy,to nie uspokoje sie..a w tej chwili jestem glebkiem nerwow..i moze przez to tez tak wymiotuje..

madlen z tego co ja pamietam to wlasnie przez ten bol brzucha myslalam ze to "ból na okres" a byla ciąża...;-)
Jezeli mocno boli to mozesz nospe wziac...
Kurcze ja bym nie dala rady byc w ciazy i nie wiedziec co sie dzieje w brzuszku :no: trzymam kciuki by wszystko bylo oki!!!!! :tak:

madlen kochana ty nie panikuj będzie dobrze zobaczysz ja ci już pisałam mnie też brzuch bolał:tak: i tak jak pisze Liza jak bardzo boli to weź sobie jedna Nospe:tak:;-)dasz radę kochana i się nie stresuj chociaż wiem że łatwo tk pisać ale masz tu wsparcie :tak:;-)
co do wymiotów oj ja to doskonale pamiętam.............

sorki,ze wam tak smece..ale jesli chodzi o moje dzieci to jestem slaba..,a ciezko byc spokojnym,jak nie wiadomo,czy wsio jest dobrze :tak:...poki mnie mdli,to bynajmniej wiem..ze dzidziolek rosnie ;-),wiec moge wymiotowac od rana do nocy :-D
ale wsparcie sie przyda i to bardzo..a niestety .. oprocz meza i dzieci nikogo nie mam...:-(wiec tym bardziej potrzebuje waszego wsparcia :tak:

sorki,ze wam tak smece..ale jesli chodzi o moje dzieci to jestem slaba..,a ciezko byc spokojnym,jak nie wiadomo,czy wsio jest dobrze :tak:...poki mnie mdli,to bynajmniej wiem..ze dzidziolek rosnie ;-),wiec moge wymiotowac od rana do nocy :-D
ale wsparcie sie przyda i to bardzo..a niestety .. oprocz meza i dzieci nikogo nie mam...:-(wiec tym bardziej potrzebuje waszego wsparcia :tak:

będzie dobrze , bratowa mojego M też rodziła na wyspach i było ok . Jest inaczej ale nie znaczy że gorzej ;-)

trzymamy kciuki

reklama
moja mama byla z oliwka ulekarza pod wieczor ma zapalenie pluc i oskrzeli a w dodatku jestem sama z mala do srody nie wiem jak damy rade

Do góry