Moi rodzice też biorą od wuja mięsko i tym samym zawsze też coś trafia do nas do zamrażalnika, a moja teściowa tego nie rozumie po co sobie zajmować miejsce jak wszystko jest w sklepie i ciągle się denerwuje jak nam nakupuje kurczaka a my go nie bierzemy bo brak miejsca w zamrażarce. Ale ja to olewam .....
Na pewno wszystko się ułoży, my się remontowaliśmy w sumie rok czasu (2 pokoje + przedpokój) średnio co 3-4 miesiące. Nie było nas stać na remont wszystkiego od razu, bo co miesiąc puka do nas rata kredytu, poza tym musieliśmy kupić wszystkie meble (jeszcze trochę nam brakuje), ale jak teraz siadamy na kanapie i patrzymy na nasz mieszkanko to jesteśmy dumni że do wszystkiego doszliśmy sami ciężką pracą mimo wielu wyrzeczeń. Ale warto !!!!!!!!
A masz racje to już niedługo bo jutro idę do szpitala i chyba będzie cc.
kasica nie przejmuj się u mnie do tego weekendu okna były czarne jak smoła, sama je chciałam umyć żeby przyśpieszyć poród ale mąż kazał mi się postukać po głowie i sam się zabrał do pracy :-)
AsienkaPL ja ubranka prałam i prasowałam miesiąc temu bo śniło mi się że zaraz urodzę
i dawno nic nie sprawiło mi tyle radości co właśnie prasowanie tych maluteńkich ubranek.
Dziewczynki jeżeli chodzi o @, nikt mnie nie pobije .... ostatnia była 19.08 rok temu
i bez niej czuję się bombastycznie
ale racja że lepiej jak jest niż jej nie ma.