reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Aguska placki ziemniaczane :-) pycha, tylko ja na razie musze obejść się smakiem, bo za dużo kaloryczne :-D
Przyznam się, że wczoraj zjadłam jednego czekoladowego muffinka :zawstydzona/y: i był warty grzechu :tak:
Martusia gratuluję podpisania umowy. Przykro mi, że Oliwka chora, życzę jej szybkiego powrotu do zdrowia :tak:
Angela też niestety dzisiaj została w domu, bo ma gorączkę:-(. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Ona ogólnie prawie nie choruje.
Wika GRATULACJE :-)
A gdzie się podziewa Madlen ?
I ciekawe co tam u Mamy Boo ?

Martusia, gratuluję podpisanej umowy o pracę :-):-) Jak się czuje OLiwka?? lepiej??

Edysiek, zdrówka dla Angeli:-):-) A takie muffinki to też bym z chęcią zjadła

Madlen co u Ciebie, jak dzieciaki??

Liza
, jak przygotowanuia do urodzin Hani??

Aguska, nijak:-D:-D:-D:-D Igor podchodzi do nocnika, siada, siedzi chwilę, mówi siiii, schodzi i tyle.... oczywiście ani kropla nie poleci:no::no::no::no: mnie nie ma dużo w domu to i nie mam zbytnio możliwośći, zeby go przypilnować kilka dni, wiec narazie odpuściłam ;-) A u Was?

Ostatnia edycja:
Asienka tort to dopiero na weekend bede robic takze wiesz ;-) zreszta jeszcze M musi do tesciowej dzwonic czy ona zrobi czy ja mam zrobic wkoncu ;]

Hania wrócila ze szkoly z kartką informującą ze maja wycieczke 5 grudnia :happy: cale 77zl kosztuje z dojazdem i ze zdjęciem ze swietym Mikolajem i prezentem, ale kurcze co mam jej nie puscic? to jest dla niej i pojedzie rodzinne dostaje to z tego jej zaplace, mi rodzice oszczedzali wycieczek, ja wolę by ona jezdzila i korzystala poki moze, tylko bede musiala tabletki na chorobe lokomocyjną kupic i dac bo niestety czasem jak jedziemy samochodem to potrafi zwymiotowac :dry:
masz rację, dzieci powinny jeździć na wycieczki, pamiętam że ja nigdy nigdzie nie byłam:-:)-(
Dziewczyny :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Zobacz załącznik 401803:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

GRATULACJE

wika GRATULACJE sorki za pytanie ale ja sklerotyczka jestem Ty sie staralas o drugie malenstwo czy tak wyszlo?

Edysiek zdrowka dla Coreczki zycze

wlasnie dzwonil m z pracy ponoc jedno cale osiedle jest zamkniete w miesice przez policje, nawet pieszych nie wpuszczaja, ciekawe co sie dzieje, bomba czy cos :szok:

Oliwka juz troche lepiej, ale marudna jak piernik, i noc byla straszna zaraz ide sie z nia polozyc na godzinke

reklama
Do góry