reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

asienka ja jutro tez zakupy eh musze tez liste zrobic nie lubie tego moze gdybym jeszcze miala kase ale jakjej nie mam to ciezkozrobic taka liste zeby na wszystko starczylo

reklama
witam z rana kochane ja z kawka sie witam
martusia i jak mała troche lepiej?
wika na lipiec termin o kurcze w największe upały:szok: ale fajnie z brzuszkiem chodzić w letnich sukienkach:-)masz racje ważne aby było zdrowe ;-)
asienka ty to aktywna babka jesteś;-)

Hejka

Wika dasz rade napewno, spora różnica u was bedzie, pomyśl sobie ze u mnie bylo to tylko rok i 3 tyg :-D hehehe

Dziewczyny udanych zakupów dzis;-)
Ja jakos dennie sie czuje, niby spalam w nocy ale niewiem :no: dzis ostatnia tabletka wiec @ kolo niedzieli powinna przyjsc (ciekawe czy sie ureguluje i czy bedzie w ten sam dzien zawsze:confused:) <ziewaaa> :nerd:
Musze sie ogarnac i te muffinki Hani zrobic....

Liza n u was to w ogóle już mała różnica
u nas pogoda ciężka do opisania niby już tak nie wieje ale starsznie jesiennie sie zrobiło czekam na słoneczko:-)
umówiłam sie z koleżanka na spacer z maluchami mam nadzieje że wypali bo samej to tak troche nudno wychodzić chociaż jestem do tego przyzwyczajona;-)
bartuś wariuje a ja nastawilam pranie umyłam sobie włoski i musze jeszcze umyć naczynia i sprzątnąć ogólem ale to jak mały będzie oglądał bajke;-)
już mi dzis przy praniu pomagał:-)mój mały pracuś:-D

Liza ale masz sliczne suwaczki takie nastrojowe
:tak:
u nas dzisiaj juz spokojniejsza noc, mala obudzila sie przed 8, ale ja i tak jestem mega spiaca pogoda chyba taka, zrobilam sobie kawke ale bez drzemki sie chyba nie obedzie

Witam!
Ja tylko na chwilkę. Angela w domu i mam zaburzona całą organizację dnia ;-) A w dodatku wygania mnie od kompa :-D Na szczęście już prawie nie ma gorączki więc jest ok.
Ja też zwykle robię listę jak wybieram się na zakupy, ale to dla tego że dopada mnie już skleroza na stare lata i zapominam co mam kupić ;-)
Martusia widze nowy suwaczek, jak się sprawuje Twoja podopieczna ?
Liza podobają mi się Twoje zimowo świąteczne suwaczki
Wika to czekamy na suwaczek
A niezdecydowanym mamuśkom życzę szybkiego zdecydowania się na dzidziusia. Wiedzcie, że im dłużej się odwleka tym gorzej później się zdecydować;-). Jednak wiem, że teraz mamy takie czasy że naprawdę ciężko podjąć decyzję o dziecku. Mamy taką politykę prorodzinną, że szkoda gadać. To co z tego, że nie mogą zwalniać w ciąży, jak po powrocie z macierzyńskiego od razu usłyszysz do widzenia. No i brak żłobków, przedszkoli :no: I wiadomo jeszcze kwestia finansowa.
No dobra wyżaliłam się już :-(
Miłego dnia wszystkim życzę :-)

edit
LIza wczoraj jeszcze były zimowe :-D te jesienne tez są super

Ostatnia edycja:
edysiek masz racje ja bym chciała mieć jeszcze córcie ale już o tym pisałam:-p czasem wolałabym wpadke bo wtedy człowiek sie nie zastanawia tylko już jest po fakcie i trzeba jakoś dać rade;-)ja najpierw chciałabym dostać jakąś prace maego posłać do przedszkola i wtedy zajść w ciąże żebym miała jakieś świadczenia a tak jak narazie nie mam nic:sorry2:
ja mam jeszcze czas na druga dzidzie:-D bo obiecałam sobie że do 30 będę ją miała a to jeszcze troche;-)
jednak idziemy na spacer ale dopiero po 14 jestem umówiona a teraz mały wariuje i zaraz będziemy czytać ksiżeczki:-)

witam troche mnie nie było po prostu brak czasu
wika gratuluje serdecznie i zycze spokojnej ciąży i szybkiego porodu
ja korzystam z ostatnich chwil kiedy moje dziecko jest niemowlakiem bo juz niedługo duzy chłopak bedzie hehe a drugiego dziecka pewnie nie bedzie wiec ten czas jest dla mnie szczegolnie bezcenny
Wojtuś coraz lepiej chodzi a wlasciwie po domu to juz biega jak jestesmy u kogos to chodzi spokojnie obserwuje teren a poten zaczyna sie przyzwyczajac i zapomina ze jest w nowym miejscu i znów biega

reklama
Witajcie czwarteczkowo Moje Kochane!:-)Pije wlasnie druga kawke i cos mnie głowa boli. Bu...:dry:
Liza - to jak zrobisz muffinki, to ja poprosze choc jednego, cio?!
aguska - szczerze, to ja mialam te same plany co Ty. :-)W 2012 roku skocze 29 lat. Mam już troszke lat, wiec i czasu coraz mniej.:tak:Co do mojej aktywnosci, to my mieszkamy poza miastem, wiec maly nie ma codziennej stycznosci z dziecmi. Dlatego tez staram sie go zabierac na wszelkie imprezy przeznaczone dla nich. Oczywiscie wybieram tylko te darmowe. My w wojewodztwie mamay taka stronke www.mamawsieci.pl gdzie sa informacje o wydarzeniach dziejacych sie w okolicy!:-D
Edysiek - co do planowania, to masz racje. :tak:jak pytam sie starszych mamus majacych tylko jedne dziecko takich po 30,40 czy 50 to mowia, ze zaluje tylko tego, ze nie mialy kolejnego potomstwa. Czas leci a nasza plodnosc spada.:-(
gwiazdeczka - dzielny maluch!:-D Chwytaj kazdy dzień! :-)

Do góry