reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Witajcie!:-)
martusia - o jejciu! :-(Zdrowka dla Oliwki! :tak:Co do zakupkow, widze, ze conieco wyhaczylas. Super, ze udala sie wycieczka po lumpkach!:-)
aguska - mu mamy rowniez ten sam etap w zyciu Ksawusia.:-D Ciagle zabieranie wszystkich zabawek, niewazne czy swoich czy tez innego bobasa. Poprostu MOJE i koniec!:-D:-D:-D
My dzisiaj siedzielismy w domciu. mały psocil, a ja sprzatalam.:baffled: Mam nadzieje,ze jutro bedzie spokojniej za oknem i wyjdziemy pobrykac na dworzu.:-)
Dobranoc Kobitki!:-)

dziekuje wszystkim za slowa otuchy :)

Oliwka jeszcze trzydniowki nie przechodzila, kurcze przed chwila dostalam smsa, ze mam jutro pojechac umowe o prace podpisac, a jak Oliwka bedzie miala wiecej niz 38 stopni to nie dam rady, jak bedzie miala mniej to zawioze ja do Babci, a tak to nie mam pojecia co zrobie, na razie spi bez temperatury, dostala ok. 18 godziny nurofen, nie wiem, zobaczymy co bedzie do rana

dobranoc Kochane, jak to dobrze, ze Was mam :happy:

Witam!
Martusia i jak ? Zdrówka dla Oliwki.
Asieńka dzięki za stronkę :-)
Ja jeszcze tutaj znazazłam ciekawe przepisy
Majanowe pieczenie
moje kucharzenie
Moje wypieki
a zacznę od tego Wielkie Żarcie - Przepis - Muffinki podstawowy przepis dla poczatkujacych to moja ulubiona strona z przepisami :tak: Polecam nie tylko na słodkości, znajdziecie tutaj wszystko
Liza ja też uwielbiam Boże Narodzenie, te święta mają w sobie magię :-)
Wczoraj Angela była z babcią na zakupach i ma już buty na zimę :tak: na to konto będę mogła sobie coś kupić ;-)

Hejka
Martusia i jak tam?

Dzieki za przepisy na muffinki! a macie moze jakis przepis na torcika? tylko chodzi mi o malego na tą mała okrągłą blaszke :tak: chcialam Hania zrobic moze i do tesciow bysmy pojechali i poswietowali u nich, bo moja rodzina takich urodzin nie uznaje tylko roczek ;P :dry:

aguska a no uznaja roczek, chrzciny, komunie, 18stke i slub i tyle:p reszty nie powinno sie wyprawiac.
a sobie co roku wyprawiaja imieniny co dla mnie chore no ale oki, wazne ze z tesciami mozemy poswietowac trozke :tak:
Dzieki przejrze te stronki dokladniej jak sie ogarne bo miki juz spi od 30min a ja orzed kompem siedze! :-D uciekam narazie :*

reklama
A jednak nie wytrzymałam i zrobiłam muffinki :-D jedną blaszkę takich Wielkie Żarcie - Przepis - Muffinki podstawowy przepis dla poczatkujacych dodałam pół słoiczka dżemu czereśniowego i druga blaszkę tych Wielkie Żarcie - Przepis - Muffinki Malwinki czekoladowe
A to Angela będzie miała niespodziankę jak wróci ze szkoły :-D Ja nie jadłam, ale teściowa mówiła że pycha.
Liza najprostszy torcik to biszkopta przełożyć masą z kremówki Dr. Oetker | Produkty | Dodatki do pieczenia Ja polecam malinową, nie jest za słodka a w dodatku wyjdzie piękny różowy torcik akurat dla Hani :tak:
Aguska dzięki za przepisy :-)

Do góry