reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
wika to szybko chciałaś mieć drugiego bobaska chociaż igorek to już chłopczyk a nie bobasek:-D ja bym sie jeszcze nie odważyła chyba ale fajnie że wam sie i tak szybko udało;-) i na co teraz liczysz na dziewczynke?czy wolałabyś drugiego chłopca?

Dziewczyny :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Zobacz załącznik 401803:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Martusia, staraliśmy się 7 miesięcy .........

GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :happy:

Witam sie wieczornie.
M zaraz do domku zajedzie, ja wpadam na chwilke...
Jutro z rana robie muffinki dla Hani, a na niedziele planuje torta i do tesciow i jednak mysle ze zrobie wspolne takie urodzinki ich wtedy z danielem bo on ma za 3 tyg przeciez.... nie bede drugiego torta piec chyba....no zastanowie sie jeszcze i pogadam z M ;-)
madlen co u was???

Ooo Miki mi sie przebudzil :no: ide do niego.... trójki na choryzoncie! :-(

wika tym bardziej ogromne gratki, zdrowych 9miesięcy Wam życzę:).
Ale faktycznie ja bym nie odważyła się na drugie maleństwo, mnie mała przez pierwsze 6mc dala mocno w kość...no i boję się samej ciąży...

słuchajcie, ja też sie obawiam, jak to będzie z dwójką maluchów. Płaczącym kolkującym niemowlakiem i buntującym się dwulatkiem:szok::szok::szok: ale oboje z M. jesteśmy zwolennikami małej różnicy wieku między dziećmi, wiec takie 2lata i 4 miesiace to myślę, ze będzie git:-D:-D:-D
A poza tym ja mieszkam z rodzicami. My z M. mamy całe piętro, a rodzice są na dole. Więc pomoc mam:-):-):-):-)

Aguska, a płeć?? hmmm, Chciałabym dziewczynkę, ale czy to będziie chłopak, czy dziewczynka będzie mocno kochane. i najważniejsze żeby było zdrowe

Ostatnia edycja:
wika to super że macie pomoc:-) pewnie będzie ciężko ale zapewne też zabawnie:-D ja też bym chciała aby różnica między dziećmi nie bya duża no tylko ja to przez finanse nie moge sobie na to pozwolić a kiedyś tak myślałam że jak Bartek skończyłby 2 latka to bym chciała zajść w druga ciąże.jednak po tym co on teraz potrafi zrobić(bunt) nie wyobrażam sobie tego wszystkiego ale pewnie jakoś bym dała rade;-)
wika umówiłaś sie już do gina?a wiesz który to tydzień?2-3?

nie dzwoniłam jeszcze do gina,bo nie miałam jak:dry::dry::dry: :dry: do 12.30 w szkole, potem szybko do domu zrobić obiad i na 15.00 spowrotem pojechałam do szkoły na rade szkoleniową. Rada trwała do 18.00, po drodze musiałam odebrać Igora od teściowej, chwile pogadałam i tak mi zeszło do wieczora, a tydzień, hmm...4 ?? Muszę sobie suwaczek sprawić, to wszystko będę wiedziec. Termin wypada mi na 1-2 lipiec:tak::tak::tak:

Igor też ma czasami takie jazdy, ze mi ręce opadają, mam nadzieje, ze to chwilowe:-D:-D:-D:-D

wika a Ty czego uczysz, no tak jak masz prace to finasnowo nie bedzie Wam az tak ciezko, my nie dalibysmy rady finansowo

a Oliwka sie przed chwilka mocno zdziwila wyszla z lozeczka a ja ja bez slowa wlozylam tam z powrotem ale sie zdziwila ze mama zadnej gadki nie wyglosila :-D

reklama
Witajcie!:-)
wika - bardzo sie ciesze i zdrowo zazdroszcze 2 kreseczek.:-D Ja narazie musze poczekam, bo wiecie kasa kasa i jeszcze raz kasiorka.:-( Zycze szczesliwego rozwiazania!:tak:
My powsinogi wrocilismy ok. 20 do domciu.:-) Czytanie bylo krotkie, na szescie bo maly zdrowo mi wariowal.Potem robilismy maski dyn, hmmm to znaczy matka robila, a Ksawcio bawil sie zabawkami. :-DJutro zakupki, wiec musze jakos liste sporzadzic.:-)
Dobranoc Kobitki!

Do góry