reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

no zaraz mamy listopad i zima przyjdzie...
u nas już po odwiedzinach Bartek zabierał wszystko Amelce chyba zaczął sie etap to moje hm pierwszy raz zabierał coś zabierał innemu dziecku ale ogólnie był jak na swoje możliwości grzeczny;-) a ja sie troche nagadałam
terazx czekamy na tatusia ide robić kotlety sojowe

reklama
Noo listopad za pasem, wszystkich świętych... Kurcze teraz to ten czas zaczol tak pędzic ze.... :szok: Za chwile Hani urodziny, potem meza imieniny, Danielka urodziny, i chwila i grudzien...
Uwielbiam czas swiat bozego narodzenia... :-) choinka... t=dla mnie to są magiczne swieta :tak: ;-)

Mąz dzis kolo 20 ma byc badz później :dry:
Na noc idzie w czwartek i piatek ;]
Musze isc do gina w tym tyg bo tabsy mi sie koncza ://// ehh

eh dziewczyny moja malutka ma 38,3 stopnia temperatuty i wysypana buzke juz sama nie wiem czy to alergia czy choroba, martwie sie strasznie
:-(
co do Bozego Narodzenia to ja lubie ale nie lubie tego przesiadywania przy stole bo ja to z natury ruchliwy ludzik jestem

Liza dalam jej nurofen 5ml, niby to dawka w wieku 1-3 lat, ale Oliwka bardzo malutka jest wiec jej tyle dalam i temp spadla, dalam tez wit C, pobawila sie chwilke z Tatusiem i zasnela, jak sie obudzito dam jej Zyrtec o ile jeszcze mam musze poszukaci jej dawne masci robione na alergie musze poszukac, kurcze, a myslalam, ze juz mam ta alergie z glowy bo juz dlugo bylo dobrze, no, ale przze pomylke babcia jej dala w wekend napoj zamiast soku, bo zle ja poinformowali w sklepie, a ona nic sztucznego nie moze

martusia ale jak ja wysypało?drobniutkie krosteczki?a przechodziła już trzydniówke?wiem że to po gorączce wysypuje ale czasem jest inaczej mój na trzydniówke miał tylko 38,5 st.
a na alergie to wątpie żeby miała gorączke a może to ospa?:confused:

aguska dziekuje mala juz dwa miesiace pokasluje i poki****e ale tak delikatnie moze to sie nalozylo z ta alergia nie mam pojecia, boje sie i denewuje bo ona raczej nie choruje przez 3 lata byla raz chora to nie mam doswiadczenia zbytniego w tej dziedzinie, moze dlatego tak bardzo sie martwie, u lekarza jeszcze nie bylysmy bo ja nie ejstem zwolenniczka tam chodzenia, poki nie trzeba to nie chodze bo boje sie, ze jakas gorsza chorobe przy okazji zlapie

reklama
Martusia, zdrówka dla Oliwki. Też mi się wydaje, ze ta gorączka to nie od alergii:crazy::crazy: może tak jak pisze Aguska, to trzydniówka?? przechodziła już??

Do góry