reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

Edysiek o jak znajdziesz jakis ciekawy przepis na muffinki to zapodaj bo ja foremki mam ale przepisu brak to tez na niedziele zrobie dla Hani :)
aguska milego ogarniania, i szybkiego! ;-)

Ja dom ogarnelam, jedno pranie zrobilam, Mikolaja polozylam i ide lezec ;] rosołek gotuje :D

reklama
liza ja też nastawiłam rosołek:-D
mały ogląda kawe ja popijam kawe i sprzątam a troche tego jest bo m w sobote kładł panele w przedpokoju i jeszcze jest pełno kurzu i bałaganu.
ja to zawsze wszystko naraz sprzątam :-D i do tego karmie małego:-Dbo kanapke wcina
dobra lece za jakiś czas znowu sie odezwe

A u mnie dzisiaj zupa jarzynowa :tak: Z dużą ilością zielonego groszku, bo taką lubi Angela.
Liza fajnie, że się wybawiłaś. Jak znajdę jakiś przepis to wkleję linka. Jeszcze nie szukałam, bo najprędzej będe robić w sobotę. W tygodniu nie mam czasu i chcę robić z Angelą a teraz mam 2 zmianę, więc widzę się z nią tylko godzinę po szkole.
A może któraś z dziewczyn ma sprawdzony przepis ?
Aguska my kobiety musimy umieć robić kilka rzeczy na raz, bo inaczej nie wyrobimy :-D

no ja już ogarnęłam a rosołek zaraz będzie gotowy:-)
edysiek oj tak my to mamy tyle na głowie że facet by tego nie ogarnął:-Dmój m czasem sie dziwi że ja to wszystko zrobie przy Bartku:-D ale sa dni gdzie nic nie robie:-p

Witajcie Kobitki!:-)
Co do koncertu, to bylo supperrr.:-D Koncert byl darmowy, ale kupilismy sobie plytke z piosenkami Anii Brody. Sa to spiewane wiersze dla dzieci.:tak: Super sprawa. Maly tancuje radosnie przy tych dzwiekach.:-D
Edysiek - fajny prezencik, foremki do mufinek.:tak: Co do przepisow to polecam mojewypieki.pl Moja kolezanka chwali sobie muffinki z tej stronki. ;-)
aguska - milego spotkanka z kolezanka!:-)
Smacznych rosolkow Wam zycze!:-D
Liza
- Supeeerrr, ze weselicho sie udalo, a Wy sie wybawiliscie za wsze czasy!:-D
Milego dnia Kobitki!:-)
Brrrr... ale zimno. U Was tez tak wieje?:baffled:

Edysiek hehe mądre słowa, ja czasem tez robie 5 rzeczy na raz, a M sie gubi jak mam dzieci przypilnowac i cos ugotowac ;-)
aguska u mnie rosolek tez zrobiony ;-) Miki jeszcze spi, jak wstanie to zje.
Asienka dzieki za linka zaraz zajrze :-) super ze koncert sie udał :-)

Co do pogody to jest szaroburo i wieje ;] brrrrr.... Hania dzis do szkoly poszla w kozakach i kurtce zimowej :no:

Edysiek no przez wekend strasznie tu pustawo bylo, jak zrobisz te mufinki to nie zapomnij nas poczestowac
:tak:
aguska- super, ze Chrzciny udane, sprzatanie po kladzeniu paneli buu :no:

Liza- bardzo sie ciesze, ze sie wybawilas na weselu, wspolczuje zabkow Mikiego, gratuluje dzielnej Hani, a Daniel spal do rana na sali??
daj rosolku jak ugotoujesz przyda mi sie bardzo bo mam zapalenie zatok :zawstydzona/y:

asienka- super, ze wybawilas sie na koncercie

ja dzis rano lupmeks zaliczylam kupilam malej butki emu, sobie sweterek h and m i skarpety antyposlizgowe do noszenia po domu bo ja kapci nie cierpie heh, a co do kulinariow to u mnie dzis rzadzi pomidorowka na stole :rofl2:

martusia zapraszam :)
Nie no Daniel jak zasnol to spal sobie a jak hania zaczela marudzic ze spiaca to zaczelismy sie pakowac kolo 2, i do samochodu go przenieslismy :tak: :-)

Ja w piecu napaliłam... brrr

reklama
My ostatnio jak bylismy na weselu to wozilismy Oliwke w aucie az zasnie ale w koncu zasnela lulana przez Tatusia i dalej spala w aucie, potem sie obudzila, troche pobiegala i pojechalismy do domciuno zimno eh niestety bedzie juz coraz zimniej :(

Do góry