reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

Martusia bidulka mała. Mi jest ciężko wstawać o 5 do pracy, a co dopiero dziecku, które nie rozumie po co je budzą w środku nocy. Trzymam kciuki za pracę :tak:
Aguska to dobrze, że ból zelżał. Oby całkiem przeszło.
Wika udanych zakupów.
Liza jak dzieciaczki ? Lepiej już im?
Asieńka u Ciebie znowu pełno wrażeń :-)
Mi tak dnio szybko uciekają, że szok, chyba dlatego że wszystkie do siebie podobne dom-praca-dom. Na nic nie mam czasu i chęci ;-) Chociaż chęci by się znalazły żeby posiedzieć sobie z dobrą książką opatulona kocykiem z kubkiem gorącej herbaty :-D tyle, że czasu brak.

reklama
Edysiek a no z Hanią juz lepiej i z Danielem tez, Miki chyba tez lepiej, wszyscy maja juz mokry taki kaszel i nie często:tak:
martusia ja siedze w domu i czasem mi sie mieszaja dni ze mysle ze jest dzien do tyłu badz do przodu :happy:

No super, mama własnie byla i oznajmila mi ze nie jada nigdzie w sobote, ale boi sie zostac z Mikim, dzis przychodzi kolo 19 do nas i ona poloży dziś Mikołaja by zobaczyc jak ja szykuje mu mleko, i jak kladzie sie go spac i jak zasypia :tak: mam nadzieje ze Miki jak codzienn pieknie zasnie sam :tak: kurcze dla mnie to byloby super jakby z nim zostala bo tak to ni bede przy nim uwiązana, i wiadomo taki maluszek wybawic sie za bardzo nie da.... :tak: a i jutro z rana dzwonie do dentystki bo mi sie jedynki kawałek ukruszyl kolo dwójki i chce by mi to zrobila poki swierze, akurat przed weselem :dry: ehhhh znów biedniejsza bede.... :dry: no i zapisze sie na nastepna wizyte i zaczniemy działać z moją trójką :tak: wreszcie bede mogla sie swobodnie uśmiechac :-D

martusia super praca! Gratulacje :tak:

No
Miki polozony przez mame i spi.... ufff... ładnie im poszlo ;-) oby tak samo bylo w sobote, w sumie sporo beda siedziec bo my conajmniej o 15 musimy wyjechac juz z domu bo ślub o 16! dla mnie za wczesnie wolałabym taki kolo 19, a tak to bedzie imreza dlugo trwac....
M w pracy na 18, a ja ide cos na kolacje zrobic, tylko co? hymmm.... nic twardego nie zjem :-D :dry:

hej kochane,ja sie tylko z wami witam i znikam..:sorry2:,nawet was nie poczytalam..:sorry2:
jutro,jak znajde chwilke to nadrobie ;-)
wczoraj zmoklam,zmarzlam,bo latalam po sklepach za kostiumami dla moich dzieci,bo mi powiedzialy,ze maja impreze na halloween,a ich stroje juz sa male ..i musialam wczoraj na wariata czegosc poszukac,ale na szczescie znalazlam ;-)do tego moja cora sie rozklada,a ona jak jest chora,to w nocy jeczy,bo ja nos meczy .. i ja tez nie spie..,chcialam dzisiaj rano do was wpasc,jak odstawilam dzieci do szkoly,ale tak mnie zmulilo,ze poszlam sie polozyc i spalam ponad 3h :szok:.
milej nocki ;-)

Witajcie wieczorkowo!:-)
Wpadlam na chwileczke, aby powiedziec Wam Dobranoc.:-);-)
martusia - gratulacje i powodzenia w pracy!;-)
madlen - a jakie troje zakupiliscie? W to dzieciaczki sie przebiora?:-D
Liza - zdrowka dla familii i udanej zabawy w sobote!:-)

reklama
eh nic mi sie nie uklada dzisiaj, mala spac nie chce, a jutro znowu musi o 5 wstac, i w dodatku w polowie domu nie mam pradu :wściekła/y:

a czemu to w połowie domu??? u mnie oststnio tez były problemy z prądem:crazy:
martusia wiesz moja też czasami w dzień w ogóle nie śpi, ale to się na niej źle odbija bo jest strasznie rozdrażniona:-(

Mam mega dużego doła:-:)-:)-(

Do góry