reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
hejjj :)

Znowu mnie nie było bo jesiennej depresji ciąg dalszy:wściekła/y::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zawsze mam tak w październiku, ze humor do bani przez dłuższy czas

I zapomniałam o wczorajszym "przepisie na życie":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kiedy jest jakaś powtórka??

Liza, to wszystkie dzieciaki już obkupione na zime??

Lena, dasz radę bez małża:tak: Wpadaj do nas częściej, to Ci szybciej czas z nami zleci:tak::tak:

Mama Boo, Ładnie Tymuś przybiera :tak::tak: I &&&& za Oskara, pewnie coś go blokuje, psychika jest tu bardzo ważna:tak::tak:Napewno sobie poradzicie :tak::tak:

Edysiek, zakupy udane, kupiłam sobie czarne szpileczki, na sobotnie wesele i zbliżający się Dzień Nauczyciela:tak:

Aguska, witaj spowrotem :) I jak fajnie, ze tak szybko się Mały zaaklimatyzował:tak::tak:

Więcej nie pamiętam:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

martusia no ja bym chciała córeczke żeby parka była;-)
wika życzę ci poprawy humoru;-)
My zaliczyliśmy mały spacer ze szwagierka to sie przy okazji nagadałam
teraz czekamy na m za godzine kończy prace a potem pewnie pójdziemy na jakieś większe zakupy
liza fajnie że zakupy udane;-)

Ostatnia edycja:
ja sie tylko z wami witam,moze wieczorem jeszcze wpadne
wink2.gif

czekam teraz na moja Martyne ,zaraz wroci ze szkoly,zjemy obiadek,potem smyki siadaja do lekcji..,potem maz bedzie z pracy i dzien na boku..
yes2.gif

a jeszcze dzisiaj czekaja mnie opowiesci mojej niuni,bo jechala z klasa na wycieczke ,,chyba tam gdzie budowali Titanic..moze jeszcze zawitaja do muzeum,dokladnie nie wiem co i jak,ale jak wroci,to pewnie sie dowiem,bo moje wyszczekane dzieci mi powie.
wink2.gif
,rano byla mega szczesliwa, nawet wstala przede mna..
laugh.gif

milego dnia
wink2.gif

wika poprawy nastroju;-)
Mama boo usmiech malego szkrabika potrafi odgonic smutki ,dobrze ze Tymus poprawil ci humor ;-)
Aguska,Martusia to zycze tej wymarzonej coreczki !!;-)
Asienka udanego dnia ;-)

Witam
Ja w końcu po pracy. Dzisiaj byłam od 8 do 16, bo koleżanka wzięłą urlop. Będe mogła pobyć trochę z córcią i mężem ;-)
U nas w końcu pogoda się poprawiła. Dalej jest zimno, ale nawe słońce się pokazało więc od razu lepiej.
Mama Boo patrz na to z tej strony, że takie oddalenie od siebie dobrze wam zrobi i będziecie siebie bardziej spragnieni ;-)
Aguska dobrze, że miło wspominasz szpital i ważne że szybko zadziałali i masz cudownego szkraba.
Liza dobrze, że butki kupione. Jak też pranko wywiesiłam, trzeba korzystać z pogody.
Wika poprawy nastroju. U nas w piątek dzieci nie ida do szkoły. Dzisiaj mieli apel z okazji dnia nauczyciela.
Aguska jak po zakupach?
Madlen córa wróciła? Jak tam wrażenia?
Dzisiaj przyszły kosmetyki z Avonu, mam nowy płyn i żele do kąpieli. Będe się wieczorem rozpieszczać w wannie :-) A potem wskoczę mężowi do łóżka ;-)

martusia takie na wesele za tydzien... mielismy nie isc bo kasy nie mamy ale babcia M, powiedziala by isc bo niewypada, a tesciowa powiedziala ze nam pomoze :tak:....

Wika no kupilam danielkowi czapke, Hania czapki ma,Miki tez i szaliki mają, butki chlopaki tez maja, Hania tez wiec za duzo nie potrzebowalam w tym roku dla dzieciaków :-) troche siebie obkupilam bo ja nic nigdy sobie nie kupowałam tylko dzieciom ;]

madlen jak staranka? ;-)

Edysiek, u nas dzieciaki też mają wolne w piątek, my nauczyciele niestety nie:no: mamy dyżury od 8.00 do 16.00. Akademię mamy jutro a po południu idziemy całym gronem na obiad do restauracji, więc trzeba sie wystroić:-D:-D:-D:-D

Liza , ja dla Igora nie mam nic, wiec muszę w przyszłym tyg. jechać i kupić mu kurtkę i buty.Dobrze, ze sobie coś kupiłaś:tak::tak::tak: Siebie też trzeba rozpieszczać :-D:-D Idziesz na wesele za tyudzień??? My mamy impreze teraz w weekend:tak:
A to moje buty:
Zobacz załącznik 398167

Aguska
, udanych zakupów :-D:-D

A ja po południu dostałam takiego powera, że szok... najpierw pochowałam zabawki Igora z dworu, posprzątaałam w środku w samochodzie, potem zrobiłam mega porządki w szafie w papierami:szok::szok::szok::szok: Jestem z siebie mega dumna:-D:-D:-D

fajne buciki dziewczyny
my mamy chrzciny w rodzinie 23 i też tak myśle jak sie ubrać ale ja to buty mam i w zależności od pogody ubiore
a dziś nici z zakupów bo nie mieliśmy z kim małego zostawić:-(może jutro
ja dla Bartka mam prawie wszystko tylko takie porządne zimowe buty mi zostały do kupienia ale to jeszcze troche;-)
edysiek miłej nocki;-)
wika to sie narobiłaś więc czas teraz na relaks;-)

wika
Więcej nie pamiętam
sorry2.gif
sorry2.gif
sorry2.gif
sorry2.gif
sorry2.gif
dobry tekst ale sie usmialam tez chyba tez go bede pisac
aguska ja tez chce Corke, ponoc zeby byla Corka to trzeba sie staracna chwile przed owulacja a potem w owulacji nie wspolzyc, nie wiem ile w tym prawdy, ale nam tak Corka wyszla
madlen na poczatku zapomnialam jak czytalam Twoj post, ze jestes z Zielonej Wyspy i zaczelam sie dziwic ze w Polsce Titanic powstawal ha ha ha :-D
edysiek eh ale Ci sie wieczor szykuje moj m tez chce ale mi czasu brak heh
liza nie ma to jak pomoc Mam, buty sliczne, ja tez tak mam ze non stop Corce kupuje heh
wika badz dumna z siebie, ze jestes taka pracowita, masz z czego :tak:

ja dzisiaj mam pelno roboty a raczej prania dostalam od jednej z babyboom-owych Mam karton z super ubrankami i teraz piore :)

reklama
witajcie!:-):-)
niestety znow padam na pyszczek.:eek: Spotkania zarowno ekologicznych pań domu, jak i wyklad z terapeuta w pelni udane.:tak: Dowiedzialam sie bardzo wielu ciekawych rzeczy odnosnie zabaw z dziecmi oraz ekologicznych srodkow czyszczacych.
A u was poprostu rewia mody na BB. Dziewczyny butki slicznie no i zycze super wesel!
wika - ale pracus z Ciebie!:-D:szok:
madlen - fajna wycieczke miala cora, ja tez chce taka!!!!!:-)
Edysiek - milego rozpieszczania Kochana!:-):-D
martusia - to fajnie masz z tymi ubrankami!:-)

Do góry