reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
U mnie dziś już lepiej, choć dalej jestem zła, ale już mniej ;-)
Teściowa mi zaraz przyjdzie trochę pomóc, popilnuje Oskara, ja wyskoczę na zakupy a jak wrócę to zabawi Tymka. Mieszkanie już prawie ogarnięte. Cieszę się, że zobaczę w końcu małą Haneczkę :-)
Gwiazdeczka no to tym bardziej się fajnie ułożyło, bo niby jesteś jedynaczką, ale jednak nie :-)
Martusia ty już go nie broń ;-) No a jak to tata może prasować bez Oliwki, wykluczone :-) A jak w przedszkolu ?

Witajcie!:-)
W koncu namyslilam sie i ide z malzem dzisiaj na to spotkanie. Ubiere sie elegancko, bo wczesniej idziemy do nich do domu. Pozniej pub, ale my sie wymykamy o 22. Ach... bede tesknic za moim synusiem.:-(
mama Boo - ciekawe wydawnictwo!:tak: fajnie, ze tesciowa troche Cie odciazy!:-)

ślicznie prosimy o kolejne głosiki ( cisza wyborcza w tym glosowaniu nie obowiazuje):-D
GRA.fm :: Toruń :: konkursy :: Płeć Męska na GRA.fm

Ostatnia edycja:
witam,jak mam wszystkich w domu,to ciezko dopchac sie do kompa..
MamaBoo nie zloscimy sie na meza,chlopina chce dobrze,a kilka groszy wiecej przyda sie..;-)..a tak serio..tez bym sie wkurzyla,ale z drugiej strony..,dobrze ze maz ma dodatkowa fuche.:tak:
dzieki za ta zielona cebulke,tak myslalam ze to o nia chodzi..my na to mowimy,albo dymka albo ze szczypiorkiem ;-)
Asienka fajnie,ze idziesz ale dowiedz sie,czy bedziesz tam jedyna kobieta,czy inne chlopy tez wezma swoje zony,bo jesli inne panie tez beda ,to OK ale jak bedziesz tam sama,to tak troche dziwnie..,bo jak jest meska impreza to meska..i wtedy lepiej poscic meza samego ;-)
milego weekendu,:-)

Napewno bedzie Pani Domu i narzeczona kumpla M to juz 3 baby!:-D
gospodarz wczoraj dzwonil, ze wszystkie chlopy maja wpasc z zonkami. W koncu jego zoneczka tez musi z kims sobie pogadac!:tak:

Hejka
Asieńka to udanej zabawy :-)
madlen my juz w domu siedzimy prawie 5 dni ;] no ale dzis to juz porazka! na dworze mamy ledwo 8,5 stopnia!I pada mrzawka co chwilunia ;/
MamaBoo super ze zostaniesz odciązaona na chwilunie choc ;-) :tak:

Ja własnie zrobilam kopytek, knedle dzieci zjadly, zostawilam 4 dla Mikusia, 9 zamrozilam dla męża :tak: a do kopytek sos wegierski zrobilam :-D :happy:
No Miki spi juz ponad godzinke, a ja koncze knedle ;P
w domu mam ogarniete wiec mam luzik raczej :tak:

Hejka
Asieńka to udanej zabawy :-)
madlen my juz w domu siedzimy prawie 5 dni ;] no ale dzis to juz porazka! na dworze mamy ledwo 8,5 stopnia!I pada mrzawka co chwilunia ;/
MamaBoo super ze zostaniesz odciązaona na chwilunie choc ;-) :tak:

Ja własnie zrobilam kopytek, knedle dzieci zjadly, zostawilam 4 dla Mikusia, 9 zamrozilam dla męża :tak: a do kopytek sos wegierski zrobilam :-D :happy:
No Miki spi juz ponad godzinke, a ja koncze knedle swoja drogą wyszly pyszne! lepsze niz moja mam robila :-D ;P
w domu mam ogarniete wiec mam luzik raczej :tak:

Zakochalam sie w tej piosence :tak:
[video=youtube;hiKjWpXC5e0]http://www.youtube.com/watch?v=hiKjWpXC5e0[/video]

liza piosenka super w ogole juz jak sie ma z kim spiewac heh
asienka ciekawe jak sie bawisz, z czemu powrot juz o 22?
mama boo i jak tam dzien minal, fajnie? super, ze Cie ktos odciazyl, kazdej z nas sie taki moment przyda, a moja mala w przedszkolu super uwilbia je, wlasnie mi opowiadala troche po swojemu kto jest kto na grupowym zdjeciu

ja dzis rano zabralam m na zkupy, kupilismy za 100zl, kurtke m taka do chodzenia po gorach, malej czapke disney, mi spodnie i zimowe buty- made in china :) , potem wrocialm m zrobil obiadek, schabowe z serem i ananasem, kapusta kiszona smazona i ziemniaczki, a ja posprzatalam mieszkanie i zmienilam posciel, teraz piore pralki, az 4 wyszlo :(, a teraz jestem znowu wsciekla na wszystko, m mnie dobija znowu, a dwa dni bylo dobrze wrrrr

reklama
Witam!
W końcu mam chwilę, żeby podczytać co u Was :-)
Madlen super, że niespodzianka sie udała :tak:
Asieńka jak tam po imprezce?
Mama Boo głowa do góry, na pewno będzie Ci ciężko siedzieć samej z dziećmi, ale wiadomo kasa się przyda :tak:
Gwiazdeczka fajnie mieć tak kogoś z kim się można pogadać, wyżalić się. Ja niestety odkąd tu mieszkam nie potrafię odnaleźć takiej bratniej duszy :-( Mam kumpelę z którą fajnie mi się gaga, ale mieszka wioskę dalej, a fajnie by było tak mieć kogoś na miejscu. W tym samym domu co ja, tylko na piętrze mieszka brat K. z żoną i córką. Jednak ja nie umiem z nią rozmawiać, mieszkamy ze sąbą kupę lat, a nawet na kawę do siebie nie chodzimy :no: Tylko dobrze, że Angela ma się z kim bawić, bo ich córka Natalka ma 5 lat.
Liza masz nowe sygnaturki, jaka ładna młoda para :-D
Martusia fajnie, że zakupy się udały. Życzę poprawy nastroju :tak:
U nas też zimnica, normalnie szok :szok: Wczoraj pochodziłam trochę po mieście i tak było zimno, że odechciało mi się zakupów. Tylko kupiłam Angeli spódniczkę jeansową.
Na urodzinach mamy było fajnie, byli moi 2 bracia z bratowymi, ostatnimi czasy żadko się widujemy :-( Dietkę sobie na ten dzień odpuściłam, bo było za duzo pyszności ;-)

Do góry