reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Maleństwo TRZYMAMY KCIUKI!!!!!!! JASIU dla CIEBIE!!!&&&&&&&

Dorotar
heheh dobra Amelka moja mówi cicho mamo!!! A Kacperek może ma skok wzrostowy i więcej potzrebuje pokarmu??

MALEŃSTWO trzymam kciuki.

KASIEK Mela to niezła agentka zapewne jutro znowu mi scenę urządzi na kolejnych testach, już się boję a raczej serce mnie boli, że narażam swoje dziecko na takie stresy-traumy, ale jak mus to mus.
Ale potem nagroda cały dzień z mamą-wizyta w zoo i wycieczka po starym mieście, oby nie padało

Jestem juz po wizycie u lekarza. Dalam mocz, sprawdzila jakims papierkiem i wyszedl kolor, ktory potwierdza infekcje. Dostalam antybiotyk na 5 dni. Reszte moczu powiedziala ze wysle do analizy i jak bedzie cos nie tak to beda sie ze mna kontaktowac. Ta babka w tej przychodzi to jest najlepsza lekarka z nich wszystkich a jest ich chyba z 7 osob. Macala mi brzuch i mowi ze gdyby miala odpowiedni sprzet to moglabym posluchac serducha ale niestety oni nie maja.. a szkooda;)
Kasiek bede zyla, hehe;)
Dorota czytalam ze juz przy bardzo mocnym zapaleniu podaja FURAGINE, ale w pierwszym trymestrze sie nie podaje, nawet na ulotce jest napisane, zeby w pierwszym trymestrze ciazy nie brac. P.S. Niezla ta Twoja Amelcia hihi;)) Slodkie sa takie dzieciorki, zwalszcza takie wygadane, ktore wiedza co w danej chwili powiedziec;-)
Malenstwo noo to ja rowniez trzymam kciuki i czekamy na jakies wiesci;-)
Milena juz pewnie zostaniesz na butli.. bo mala nie musi sie tak natrudzic zeby z cyca sciagac, skoro z butli latwiej;)

Hej dziewczyny
wpadłam się przywitać
nie mam czasu bardzo na forum bo jestem na etapie szukania mieszkania

ale chciałam Wam dać znać że pozbywam się wszystkiego po moich dziewczynkach (od rozm. 56) jakby któras potrzebująca była
będe stopniowo wrzucać zdjęcia
zajrzę jak znajdę chwilę

Witam,
Kasiek, tak ciągle w tym samym miejscu, choć i tak trochę się pozmieniało i pogmatwało, ze tak powiem, ale to nie na główny wątek ;)
Papitka, piękny Kubuś, moje ulubione męskie imię :p.
Gosia91, jak oduczyłaś swoja Mała nosić pampersa? Na moją Zosię też powoli przychodzi czas, widze po jej zachowaniu, że juz zaczyna coś czaic,ale jej sie nudzi na nocniku ...
Milena, współczuje z tym zapaleniem... Masuj te 'grudy' porządnie. Tez to miałam PRZy Zosi, wiec łącze sie w bólu.
Snoopy, ja ym muchyba w ryj dałą. Jak brat siostrze może coś ukraść i do tego jeszcze pierscionek :| kosmos.

Więcej później nadrobię, bo musze pranie ogarnać i podłogi.

Maleństwo Trzymam kciukasy , Oby wszystko było OK , i malutki zdrowiutki &&&&&&&&&

dorotar Amelka prze cudowna .
:-)
Magda Oby wszystko było w porządku &&&& Zobaczymy jak bedzie choc 3 dni juz na butli , wiec pewnie nie bedzie chciała cyca . walcze z zapaleniem i bede próbować .
Gosdia Juz powoli jest lepiej . Ale jednak ból jest okropny .

Maleństwo trzymaj się :)
VI z Wiki to tak już jest ale lepsze te ptaki niż pies o którym marzy zawsze chciała zwierzątko ja też ale na utrzymanie psa mnie tu nie stać niestety :/
Dorotar to ,że Wiki jest rozpieszczona to wiadomo ale na wszysto też nie ma pozwalane myśle ,że każdy jak ma jedno dziecko i wszystko stoi pod znakiem zapytania czy będzie miał drugie to stara się dbać jak najlepiej o to pierwsze co nie znaczy ,że dzicko ma być później głupie :)

Madzia dobrze ,że poszłaś do lekarza co do infekcji to powinnaś iść do położnej tutaj i powiedzieć jej o tym ona by cię umówiła z lekarzem i dostałabyś leki bez proszenia się :) serduszko na spotkaniu z położną usłyszysz i pewnie się popłaczesz jak ja ;)A gdzie ty przeczytałaś ,że furaginum podają kobietą w ciąży w uk bo jak ja byłam u lekarza z infekcją to powiedział ,że wogóle tego nie można brać w ciąży i na polskiej ulotce też mam napisane ,że nie można zażywać w czasie ciąży ;)

U nas pogoda straszna leje i wogóle głowa pęka ale za to można zakupy zrobić mniejsze bo się łazić nie chce :)

Ostatnia edycja:
gosdia- My się chyba nie znamy witam i dziękuje.
Dziewczyny na razie tylko poczytuje i pisze o sobie i bardzo za to przepraszam jak ogarnę wszystko to będę normalnie pisać.:tak:
Najlepiej będzie jak zainwestuje w swojego kompa bo inaczej to będzie kiepsko.
Na razie życzę wszystkim najlepszego i żeby dzieciaki były zdrowe.
Postaram się czasami coś skrobnąć.

reklama
SNOOPY co za brat,jak tak można??? I co z tym fantem zrobiłaś??
Napisałam na fb cos co trafiło do niego i do jego kumpli:-D jak to moja znajoma napisała siła perswazji:-D była i to solidna bo Ala dzisiaj pierscionek pod drzwiami z 2 strony znalazla:-D

Malenstwo mam nadzieję że wszystko sprawnie poszło i że dobrze się czujecie;*

Wiecie co? byłam w cieżkim szoku moja ex przyjacółka ktora mnie olała jak się dowiedziała że w ciąży z Olisią jestem (od października się nie widziałyśmy) dzisiaj mnie pouczała że jak ja sobie na to pozwalam, sama z dziecmi czasu dla siebie nie mam i w ogole że strasznie wygldam, ze taka chuda zaglodzona jestem itp... Myślałam że ją w morde strzele... poucza mnie a sama jak dziecko wychowuje? K*i się na lewo i prawo dziecko mężowi wtyka kiedy się da on na nią tyra tylko dlatego żeby Nikoli nic nie brakowałało itp... no ale do rzeczy siedzimy sobie u mojej znajomej i jest córka tej panny, ona pali fajka chociaż ją prosiłam żeby przy moich dziewuchach nie paliła.... i wyciaga smoka i wsadza Nikoli do buzi!!!!!!!!!!!!!!! nic w tym dzinego pomyslicie ale ten dzieciak ma 3,5 roku!!!!!!!!!!!!!!!!! ona jej nie myje, nie karmi, o godzinie 13 powiedziała Ulce że Nikola jeszcze nic dzis nie dala i zeby dala jej cos jesc!!! zbladlam!! ten dzieciak wyglada jak wykałaczka!!! :wściekła/y:

Z milszych rzeczy, Olisia miała dzis szczepienie i w szoku bylam za 1 wkuciem nawet minki nie zmieniła i gadala i się smiała, za 2 zaplakała ale krociutko a za 3 w rączkę tak się bidulka rozwyla że z min plakala (buziaki w dziubala ją uspokoily) A Ala latala po osrodku (same bylysmy) a to lekarza zagadala a to pielegniarkę, Dorota waży Oliskę (6300gr) a Ala wyskakuje "dojota a co Ty jobisz":rofl2: kurde ona do kazedo wali po imieniu bez pan/pani... czasami jest mi za nią tak głupio że szok...:-p

Aaaaa i jedziemy z kotkiem do przasnysz w sobotę jak bedziemy z meblami jechali po piesa:-D 160km po moje widzimisie:-D nie dosc ze moj z trasy, to jeszcze do mnie, sami musimy kanapy na samochod wwalić i szafki i z tym pojedziemy po hunta:-p z tym że jeszcze męża nie uświadamiałam że on placi:laugh2:

Ostatnia edycja:
Do góry