reklama
soksy
Fanka BB :)
kasiek bo ja jedna z wyższych na forum famme chyba jest ze mną równa czy cuś
a ile masz wzrostu? bo nie doczytałam
Snoopy i tak dużo schudłaś ja nie wiem ale na zdjęciach wyglądasz jakbyś miała 50kg
Soksy współczuję... Idź do lekarza bo mogłaś sobie coś zrobić...
Magda ja już nie czytam takich rzeczy bo wyrzucę komputer przez okno...
A u nas gorąco się robi
no pojde i mam nadzieje ze to nic powaznego
wampi czesc
Dzień Dobry :-)
Elo
175cm;-)a ile masz wzrostu? bo nie doczytałam
Milena zaczęłaś??
Niestety jeszcze !! :-(milenaa - i jak już ?
Witaj . Idź, idź do lekarza !! Dużo zdrówka dla Was ..hej mamusie pamiętacie mnie? ja dopiero ogarniam sie po remoncie jestem strasznie wykonczona a najgorsze ejst to ze trochę sie nadźwigałam i dostalam okres 10 dni wcześniej do tego rana po cc boli mnie jak bym wczoraj urodziła :/ muszę isc do gina :-(
poza tym młody ma od 3 dni biegunkę i na razie moje leczenie nie działa postaram sie was trochę nadrobic i teraz powinnam byc częściej jezeli mnie przyjmiecie z powrotem
NIe mogę już czytać na temat dzieci Jak ludzie mogą ??Hej;-)Wczoraj czytalam taki jeden artykul zaraz Wam go wkleje.. kolejna swietna rodzinka doprowadzila do smierci wlasnego dziecka..;/ ehhh
Zamykali ją w łazience, bo płakała. Niemowlę zmarło! - Nasygnale.pl
Poprostu nerwy mnie biora jak czytam o takim czyms.... ;/;/
Milena czyzby malenka przestraszyla sie burzy i musialas jechac na porodowke??
Oj niestety nie było u mnie burzy , i mała nie miała się czego przestraszyć i dalej w brzuszku
Dzień Dobry ;-);-);-)Dzień Dobry :-)
Teraz dopiero pisze, bo byłam u gin , i na zakupach z mamą ..
oj chciałabym, nie mogę się doczekać rozwiązania. A jak na złość czas zaczął mi się dłużyć. Czasem czuję się jak schizofreniczka z jednej strony chciałabym mieć małego po drugiej stronie brzuszka, a za chwilę otrzeźwiam się, że lepiej niech się jak najdłużej w środku rozwija i wyjdzie w swoim czasie...Sandra ja się wczoraj przyglądałam suwaczkowi Twojemu i byłam przekonana że Ty 39 tydzień Hehhe no rób rób bo będziesz żałowac
trafiłaś na super faceta. Widać dojrzał do roli ojca i głowy rodziny. Tylko pozazdrościćco do faceó to moj S rozpieszcza malego ale jest jednoczesnie sper ojcem bawi sie z nim przewija wstaje w nocy jeżeli trzeba nie moge narzekac
Mam tylko jednego starszego brata więc dla mnie było oczywiste, że to on będzie chrzestnym. Oszalał jak usłyszał, że będzie chłopiec. U mnie w rodzinie ostatnio rodziły się same dziewczyny. Już wypatrzył dla małego jakiś mały motorek na akumlatorek jak podrośnie. Są i fotki. Słaba jakość, bo telefonem. Póki nie zrobiliśmy tych zdjęć nie wiedziałam, że jestem taka wielka, z góry brzuszek wygląda na niewielki choć mogłam się tego spodziewać, bo jak narazie 13kg na plusie. Narazie waga się zatrzymała zobaczymy co będzie się działo do porodu.SANDRA szybciutko chrzestnych wybrałaś i poprosiłaś.
Ja też będąc w ciąży sporo rzeczy dostałam dla dziecko, fakt wózek kupowałam sama ale w przystępnej cenie ale dużo dostaliśmy.
Mój to specjalnie się obciął ale nieźle wygląda, jak będą fotki to będzie i to widać na nich.
Ja na początku 9 miesiąca miałam 109cm w brzuszku.
Jak zrobisz fotki to wrzuć tutaj.
wampi hej.
snoopy12 a w którym tygodniu te herbatki i prysznic poskutkowały?
mi wzrostu poskąpili i ledwo 163cm...
jak słyszę o robieniu krzywdy bezbronnym to się we mnie gotuje
co do burz to nam też się spalił komputer jak jeszcze mieszkałam u rodziców, poszło po jednej linii to na całej ulicy komputery się popaliły. My akurat mieliśmy szczeście bo u nas tylko płyta główna się spaliła, więc stosunkowo nieduży koszt. Teraz mieszkam w środku lasu to jak tylko słyszę grzmoty wszystko wyciągam z gniazdek i trzęsę się, żeby tylko nie przyszedł grad, bo będzie po aucie.
Załączniki
Ostatnia edycja:
soksy
Niestety jeszcze !! :-(
Witaj . Idź, idź do lekarza !! Dużo zdrówka dla Was ..
NIe mogę już czytać na temat dzieci Jak ludzie mogą ??
Oj niestety nie było u mnie burzy , i mała nie miała się czego przestraszyć i dalej w brzuszku
Dzień Dobry ;-);-);-)
Teraz dopiero pisze, bo byłam u gin , i na zakupach z mamą ..
a co powiedział gin?
Elo
175cm;-)
to tak jak ja
oj chciałabym, nie mogę się doczekać rozwiązania. A jak na złość czas zaczął mi się dłużyć. Czasem czuję się jak schizofreniczka z jednej strony chciałabym mieć małego po drugiej stronie brzuszka, a za chwilę otrzeźwiam się, że lepiej niech się jak najdłużej w środku rozwija i wyjdzie w swoim czasie...
trafiłaś na super faceta. Widać dojrzał do roli ojca i głowy rodziny. Tylko pozazdrościć
Mam tylko jednego starszego brata więc dla mnie było oczywiste, że to on będzie chrzestnym. Oszalał jak usłyszał, że będzie chłopiec. U mnie w rodzinie ostatnio rodziły się same dziewczyny. Już wypatrzył dla małego jakiś mały motorek na akumlatorek jak podrośnie. Są i fotki. Słaba jakość, bo telefonem. Póki nie zrobiliśmy tych zdjęć nie wiedziałam, że jestem taka wielka, z góry brzuszek wygląda na niewielki choć mogłam się tego spodziewać, bo jak narazie 13kg na plusie. Narazie waga się zatrzymała zobaczymy co będzie się działo do porodu.
co do burz to nam też się spalił komputer jak jeszcze mieszkałam u rodziców, poszło po jednej linii to na całej ulicy komputery się popaliły. My akurat mieliśmy szczeście bo u nas tylko płyta główna się spaliła, więc stosunkowo nieduży koszt. Teraz mieszkam w środku lasu to jak tylko słyszę grzmoty wszystko wyciągam z gniazdek i trzęsę się, żeby tylko nie przyszedł grad, bo będzie po aucie.
no musial dojrzec bo jest 10 lat starszy ode mnie
a brzuszek super
sandra według mojego liczenia przenosiłam Oliwkę jeden dzień według tego co ustalił lekarz urodziłam w 38tc
soksy to jesteś jedną z wyższych;-)
Milena a latania po schodach próbowałaś???;-)
Ja skurcze miałam ze 2 tyg przed porodem takie jak szłam rodzić ale co się rozkęcało kładłam się i usypiałam, w końcu się wpieniłam i mała wyszła z tym że ja od 29tc miałam na podtrzymaniu i może dlatego mi łatwiej Oliśkę było wywołać na świat;-)
soksy to jesteś jedną z wyższych;-)
Milena a latania po schodach próbowałaś???;-)
Ja skurcze miałam ze 2 tyg przed porodem takie jak szłam rodzić ale co się rozkęcało kładłam się i usypiałam, w końcu się wpieniłam i mała wyszła z tym że ja od 29tc miałam na podtrzymaniu i może dlatego mi łatwiej Oliśkę było wywołać na świat;-)
Ostatnia edycja:
reklama
soksy
Snoopy Pije herbate z liści malin .. Kąpiel codziennie
Sandra Ładny brzuszek ..
ja mysle ze nic niepomaga poprostu trzeba przeczekac chociaz mowia ze sex tez jest dobry
dziewczyny jak dlugo moge podawac malemu nifuroksazyd na biegunke bo na razie dostaje 3 dzien i nie pomaga moze maie cos innego??
Ostatnia edycja: