reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorotar - ja mam laptopa i nie podłączonego do ładowarki :) az tak niemądra nie jestem :> zawsze wylanczam wszystko z gniazdek :)
Moje odchudzanie to latanie za młodym przydalo by się zrzucic ale ja jakos zle sie nie czuje w swoim ciele .
snoopy - u mnie problem bo sama z mlodym bylam bez M. :(
milenaa - i jak już ? :D

reklama
Ola my też wczoraj same w domu byłyśmy;-) z tym że mój strach już osłabł bo wiem że w domu jestem bezpieczna:tak:
Co do odchudzania się mi się moje ciało nigdy nie podobało i podobało raczej nie będzie, na dodatek przytyłam teraz jeszcze 1,1kg... do wagi z przed spowrotem 4kg... brzuszek mam na wypasie skórę mam na nim ładną ale troszkę tłuszczyku jest i to trochę za duuużo:-D ale kiedyś się spali od dzisiaj nie ma bata rowerek i steper odpalam i zaczynam ćwiczyć, brzuszki tez już mogę bo w końcu mięśnie po porodzie mi się zeszły;-) w listopadzie jedziemy na późne wakację i na basenie trzeba jakoś wygladać a dodatkowo 29 grudnia kościelny wiec do sukienki jaka sobie upatrzyłam max 64 mogę ważyć bo nie chcę jak ślubny pasztet wygladać:-D

hej mamusie pamiętacie mnie? :)ja dopiero ogarniam sie po remoncie jestem strasznie wykonczona a najgorsze ejst to ze trochę sie nadźwigałam i dostalam okres 10 dni wcześniej do tego rana po cc boli mnie jak bym wczoraj urodziła :/ muszę isc do gina :-(
poza tym młody ma od 3 dni biegunkę i na razie moje leczenie nie działa :sad: postaram sie was trochę nadrobic :) i teraz powinnam byc częściej jezeli mnie przyjmiecie z powrotem :p

Hej;-)
Slyszalam o tych burzach.. masakra.. Niedaleko tam gdzie mieszkam w PL(ok15 km) to byla taka wichura ze zrywalo dachy, drzewa na dom spadly.. masakra.. dobrze ze nikomu nic sie nie stalo.. A moj jeden brat to mowil ze nie widzial nigdy takiej wichury.. Strasznie co to sie dzieje..;/

Wczoraj czytalam taki jeden artykul zaraz Wam go wkleje.. kolejna swietna rodzinka doprowadzila do smierci wlasnego dziecka..;/ ehhh
Zamykali ją w łazience, bo płakała. Niemowlę zmarło! - Nasygnale.pl
Poprostu nerwy mnie biora jak czytam o takim czyms.... ;/;/:szok::angry::wściekła/y:
Milena czyzby malenka przestraszyla sie burzy i musialas jechac na porodowke??:-D:tak:
Aleksandra, Dorotar ja jak slysze lekkie grzmoty to od razu wszystko zostaje pozbawione pradu:p nie ma co ryzykowac;-)

witam nowe mamusie :)
dziewczyny brzuszk super tez juz bym chcila taki miec ale jeszcze troche.. :)
co do faceó to moj S rozpieszcza malego ale jest jednoczesnie sper ojcem bawi sie z nim przewija wstaje w nocy jeżeli trzeba nie moge narzekac :)

u nas wczoraj pogrzmialo dośc mocno ale krótko dzis znowu upał nie do zniesienia.
zaraz trzeba sie brac za obiad malemu zrobie ryz i marchewke na ta biegunke. Jak myslicie isc z nim juz do lekarza??

MAGDA o losie szok:szok:, ja się pytam dlaczego Bóg daje dzieci takim ludziom DLACZEGO???? Jest tyle par które oddali by cały dorobek życia za to by mieć takie małe serduszko do kochania a tacy co robią, śmierć za śmierć, powinni im to samo zrobić, zamknąć w osobnym miejscu i zakneblować dopóki się nie udusi i po łbie walić, no zesz Qzwa nóż mi się w kieszeni otwiera.

OLA proszę Cię ja nie widzę różnicy czy to by było zrobione 6 latkowi czy 3miesięcznemu niemowlakomi, takie rzeczy nie powinny mieć miejsca.

reklama
Snoopy i tak dużo schudłaś ja nie wiem ale na zdjęciach wyglądasz jakbyś miała 50kg:p

Soksy współczuję... Idź do lekarza bo mogłaś sobie coś zrobić...

Magda ja już nie czytam takich rzeczy bo wyrzucę komputer przez okno...

A u nas gorąco się robi:)

Do góry