reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

soksy masz może jakieś fotki małego i swoje? Móje małe też by sie urodziło 1 czerwca tego roku oczywiście jaby nie uciekało w góre brzucha i przez to urodził się 00:50 2 czerwca:-D

reklama
SOKSY - ale łajzy z tych pracodawców :sorry: no to nieźle Ci się pośpieszył widocznie data mu się spodobała :-D :-)

teraz musze szukac czegos na gwałt bo z jednje pensji to ciezko :/ ale mysle ze coś znajde :dry:

Soksy ja 7 sierpnia tydzień temu rocznica była druga:)

jak spedziliscie rocznie? My osobno bo s był w pracy

soksy masz może jakieś fotki małego i swoje? Móje małe też by sie urodziło 1 czerwca tego roku oczywiście jaby nie uciekało w góre brzucha i przez to urodził się 00:50 2 czerwca:-D
.
No to rzeczywiscie mało brakowalo ale to chyab dobrze bo u nas wszyscy zapomnieli o dniu dziecka ttlko przyszli na urodziny które robiłam 3 czerwca, więc Kuba dobzre wiedział co robi :)

a to właśnie Oskar i ja a w tle Sławek moj mąż i tato 086b15068a.jpg354b769652.jpg
0ddad77760.jpg

Soksy ni specjalnego piwko wypiliśmy bo mieliśmy teraz trochę w domu zawrót głowy:)
a co to za zamieszanie? my w sumie ogolnie nie obchodizmy zadnych rocznic aniu rodzin jakos chucznie jedynie to roczek Oskara no i tearz to chyba jego komunia dopiero :) mamy duza rodzine i te ciagle urodziny imieniny i rocznice za duzo pochłaniaja pieniedzy jak juz to trocik w domowym zaciszu we troje :)

jak jetescie fejsbukowe moge wrzucic linka :) tam jest wiecej zdjec na laptopie nie stety nic prawie nie mam bo Oskar sie do niego dobral i pousówał wiekszośc :rofl2:

Kasiek lazienka to jego ulubione miejsce, zwlaszcza toaleta:sorry2:
Femme rozrabia strasznie. Ostatnio ledwo wyszlam na miasto dzwoni Ł i pyta w co przbrac malego bo znalazl moj blyszczyk, jakims cudem otworzyl i sie pomalowal:-D
Soksy witaj;-)duzego masz synka, dziewczyna ktora ze mna ur tego samego dnia ma jeszcze wieksze bo w maju wazyl 15 kg a ur sie mniejszy od mojego bo chyba 3200.
Dopiero usypia, skad takie dziecko ma tyle energii:szok:

Kasiek lazienka to jego ulubione miejsce, zwlaszcza toaleta:sorry2:
Femme rozrabia strasznie. Ostatnio ledwo wyszlam na miasto dzwoni Ł i pyta w co przbrac malego bo znalazl moj blyszczyk, jakims cudem otworzyl i sie pomalowal:-D
Soksy witaj;-)duzego masz synka, dziewczyna ktora ze mna ur tego samego dnia ma jeszcze wieksze bo w maju wazyl 15 kg a ur sie mniejszy od mojego bo chyba 3200.
Dopiero usypia, skad takie dziecko ma tyle energii:szok:

:szok:a ja myslam ze moj jest duzy :)
Oskar ajk sie urodził wazył 3350 i 53 cm. ładnie Bartus szaleje u ans młody padł po 19 zreszta jak zwykle wiec wieczór mam wolny ale wstajemy po 6 czasami przeciagnie do 7:30 ale to jak wstanie nad ranem kolo 4 wypije mleko i jak go przewine :p
ja tez sie zastanawiam skad te dzieci maja tyle energi i sa ciagle niezmordowane :-D

Soksy i tak dobrze spicie moj gdy mial w dzien 2 drzemki i zasypial o 20 wstawal o 5 a traz byczymy sie az do 7:-Dmoj nadal w nocy wstaje jesc, nijak nie idzie go oduczyc:dry:

reklama
Anula ja musze przyznac ze jezeli chodzi o spanie małego to nie mam na co narzekac odkąd skoczył 4 tygodnie przesypa mi całe noce tak od 19 do 5-6 rano (no chyab ze jest chory albo jakis zab mu sie wyrzyna) w dzien od jakiechs 2 miesiecy spi raz od 12 do 14 30 a jak sie poloze koloniego do 15 pociagnie :-)

Do góry