Milena ja używałam tych z biedronki DADA. Są fajne jak dla mnie, na pewno lepsze niż z LIDLA. Ale obecnie używamy BABYDREAM z Rossmana, które też są bardzo dobre. Długi czas używaliśmy Pampersa i żałuję szczerze, bo za takie pieniądzę to mialam 2x tyle z biodronki czy rosmana a bardzo się nie różnią.
reklama
.Aneta.
Fanka BB :)
pam co za debil z tego kolesia Dobrze, że nic Ci się nie stało.
Malwina oj biedna Zuzia, widać pecha dzisiaj miała.
EWI aż tak źle jest z fryzurą? Skoro boba masz to powinno być dobrze, w końcu to ładna fryzura.
Milena Ja używałam z Biedronki, ale tylko Dada. Jak dla mnie najlepsze
Malwina oj biedna Zuzia, widać pecha dzisiaj miała.
EWI aż tak źle jest z fryzurą? Skoro boba masz to powinno być dobrze, w końcu to ładna fryzura.
Milena Ja używałam z Biedronki, ale tylko Dada. Jak dla mnie najlepsze
Anula1989
Witam,
Maly przestawil sie na jedna drzmke w dzie a i tak zasypia o 20 a wstaje 6. Dzis spal w dzien az 2 godz
Milena tak jak dziewczyny pisza najwazniejszy jest termin z pierwszego usg ja mialam na 2 lipiec z OM a z usg na 30 czerwca, ur 7 lipca ale wody mialam juz geste i zielone. Co do pampersow uzywalam kiedys ale mi one smierdza i czesto musialam zmieniac bo zaraz pupa czerwona, kupujemy pampersy active baby na promocji a gdy nia ma pampersy sleep and play
Maly przestawil sie na jedna drzmke w dzie a i tak zasypia o 20 a wstaje 6. Dzis spal w dzien az 2 godz
Milena tak jak dziewczyny pisza najwazniejszy jest termin z pierwszego usg ja mialam na 2 lipiec z OM a z usg na 30 czerwca, ur 7 lipca ale wody mialam juz geste i zielone. Co do pampersow uzywalam kiedys ale mi one smierdza i czesto musialam zmieniac bo zaraz pupa czerwona, kupujemy pampersy active baby na promocji a gdy nia ma pampersy sleep and play
Ja będę próbować . Kupiłam paczkę z pampersa , i dwie paczki tych dada z biedronki . no i mam jeszcze paczkę jakiś z carrefour ( ale to juz 2 od 4 kg ) bo były w promocji po 10 zł ) zawszę już są za takie pieniądze to aż żal było nie kupić ...Milena ja używałam tych z biedronki DADA. Są fajne jak dla mnie, na pewno lepsze niż z LIDLA. Ale obecnie używamy BABYDREAM z Rossmana, które też są bardzo dobre. Długi czas używaliśmy Pampersa i żałuję szczerze, bo za takie pieniądzę to mialam 2x tyle z biodronki czy rosmana a bardzo się nie różnią.
Będziemy testować . skoro najlepsze nie raz to co tanie to lepszeMilena Ja używałam z Biedronki, ale tylko Dada. Jak dla mnie najlepsze
Monisia22
Początkująca w BB
Któraś z was używała/używa pampersów z biedronki ??
Ja używam pampersów z biedry na początku do wyprawki małemu do szpitala kupiłam PAMPERS ale małemu wyszło od nich uczulenie i miał całą dupelke w krostach;/ i od tego momentu tylko DADA biedronkowe używamy Zero podrażnień, dupelka gładziutka
Ostatnia edycja:
Bry
Milena ja przy Oskarze uzywalam wszystkich mozliwych pieluch, bo on uczulkenia nie miał. wiec kupowalam to co akurat w promocji było. Pamietam ze jak był malusi to mu z Dady siku uciekało. jak juz umial siedziec to normalnie siakła w pampka
Wlosy maluje na "czerwoną porzeczke " ciekawe co mi na głowie wyjdzie ?
zmeczona jestem strasznie. calutki dzien na nogach. sniadanie zjadlam o 13 w biegu. w miedzy czasie obiad, ogorki po zydowsku,sprzątanie, robienie kolczyków, branzoletek.
Pam no szok. na kobiete reke?? I nie wazne pijany czy trzezwy. No dla mnie facet bijący kobiete skoncziny jest. Ja bym mu nie darowala. genitalia by obite mial..
Milena ja przy Oskarze uzywalam wszystkich mozliwych pieluch, bo on uczulkenia nie miał. wiec kupowalam to co akurat w promocji było. Pamietam ze jak był malusi to mu z Dady siku uciekało. jak juz umial siedziec to normalnie siakła w pampka
Wlosy maluje na "czerwoną porzeczke " ciekawe co mi na głowie wyjdzie ?
zmeczona jestem strasznie. calutki dzien na nogach. sniadanie zjadlam o 13 w biegu. w miedzy czasie obiad, ogorki po zydowsku,sprzątanie, robienie kolczyków, branzoletek.
Pam no szok. na kobiete reke?? I nie wazne pijany czy trzezwy. No dla mnie facet bijący kobiete skoncziny jest. Ja bym mu nie darowala. genitalia by obite mial..
pam_x_pam
Czesc
Dzieki za wsparcie dziewczyny Garda byla zrobili zdjecie pogadali herbatke wypili i powiedzieli za jutro bede musieli go wypuscic bo takie prawo....a najleprze jest to ze on chce mnie zglosic o pobicie do sadu... garda mu odradzala bo i tak nie wygra ale sie uparl... bede miala sprawe w sadzie o pobicie
Edit : strasznie bola mnie dzis pluca... normlanie oddychac nie moge takie klujace i zgage mam straszna....
Dzieki za wsparcie dziewczyny Garda byla zrobili zdjecie pogadali herbatke wypili i powiedzieli za jutro bede musieli go wypuscic bo takie prawo....a najleprze jest to ze on chce mnie zglosic o pobicie do sadu... garda mu odradzala bo i tak nie wygra ale sie uparl... bede miala sprawe w sadzie o pobicie
Edit : strasznie bola mnie dzis pluca... normlanie oddychac nie moge takie klujace i zgage mam straszna....
Ostatnia edycja:
Monisia Ja też kupiłam pampersa do szpitala , ale wezmę te Dada paczka mniejsza , mniej miejsca w torbie zajmie , a co mi tam ;-)
RenataT Mi też się tak wydaję że to co w promocji będę kupować , o ile mała każde będzie mogła mieć :-) Jak pofarbujesz to się pokaż ;-);-);-)
Pam niczym się nie przejmuj , nic Ci nie zrobią , w końcu on skakał do Ciebie ... CO za facet ..
Uciekam pod prysznic , i na łóżko , bo coś mała bardzo naciska na dolne części brzucha ... I nie mam siły siedzieć ;// Miłej nocki ))Może P dziś pomęczę jak będę mieć siłę , podobno poród przyśpiesza nanana 3majcie się kochane , do jutra .. .
RenataT Mi też się tak wydaję że to co w promocji będę kupować , o ile mała każde będzie mogła mieć :-) Jak pofarbujesz to się pokaż ;-);-);-)
Pam niczym się nie przejmuj , nic Ci nie zrobią , w końcu on skakał do Ciebie ... CO za facet ..
Uciekam pod prysznic , i na łóżko , bo coś mała bardzo naciska na dolne części brzucha ... I nie mam siły siedzieć ;// Miłej nocki ))Może P dziś pomęczę jak będę mieć siłę , podobno poród przyśpiesza nanana 3majcie się kochane , do jutra .. .
Ostatnia edycja:
reklama