reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Milena ja używałam tych z biedronki DADA. Są fajne jak dla mnie, na pewno lepsze niż z LIDLA. Ale obecnie używamy BABYDREAM z Rossmana, które też są bardzo dobre. Długi czas używaliśmy Pampersa i żałuję szczerze, bo za takie pieniądzę to mialam 2x tyle z biodronki czy rosmana ;) a bardzo się nie różnią.

reklama
pam co za debil z tego kolesia :baffled: Dobrze, że nic Ci się nie stało.

Malwina oj biedna Zuzia, widać pecha dzisiaj miała.

EWI aż tak źle jest z fryzurą? Skoro boba masz to powinno być dobrze, w końcu to ładna fryzura.

Milena Ja używałam z Biedronki, ale tylko Dada. Jak dla mnie najlepsze :tak::tak:

Witam,
Maly przestawil sie na jedna drzmke w dzie a i tak zasypia o 20 a wstaje 6. Dzis spal w dzien az 2 godz:szok:
Milena tak jak dziewczyny pisza najwazniejszy jest termin z pierwszego usg ja mialam na 2 lipiec z OM a z usg na 30 czerwca, ur 7 lipca ale wody mialam juz geste i zielone. Co do pampersow uzywalam kiedys ale mi one smierdza i czesto musialam zmieniac bo zaraz pupa czerwona, kupujemy pampersy active baby na promocji a gdy nia ma pampersy sleep and play

Milena ja używałam tych z biedronki DADA. Są fajne jak dla mnie, na pewno lepsze niż z LIDLA. Ale obecnie używamy BABYDREAM z Rossmana, które też są bardzo dobre. Długi czas używaliśmy Pampersa i żałuję szczerze, bo za takie pieniądzę to mialam 2x tyle z biodronki czy rosmana ;) a bardzo się nie różnią.
Ja będę próbować . Kupiłam paczkę z pampersa , i dwie paczki tych dada z biedronki . no i mam jeszcze paczkę jakiś z carrefour ( ale to juz 2 od 4 kg ) bo były w promocji po 10 zł :)) zawszę już są za takie pieniądze to aż żal było nie kupić ...

Milena Ja używałam z Biedronki, ale tylko Dada. Jak dla mnie najlepsze :tak::tak:
:-p:-p:-p Będziemy testować . skoro najlepsze :) nie raz to co tanie to lepsze :)

Któraś z was używała/używa pampersów z biedronki ??

Ja używam pampersów z biedry;) na początku do wyprawki małemu do szpitala kupiłam PAMPERS ale małemu wyszło od nich uczulenie i miał całą dupelke w krostach;/ i od tego momentu tylko DADA biedronkowe używamy;) Zero podrażnień, dupelka gładziutka;)

Ostatnia edycja:
Bry :)
Milena ja przy Oskarze uzywalam wszystkich mozliwych pieluch, bo on uczulkenia nie miał. wiec kupowalam to co akurat w promocji było. :) Pamietam ze jak był malusi to mu z Dady siku uciekało. jak juz umial siedziec to normalnie siakła w pampka :)

Wlosy maluje :) na "czerwoną porzeczke " ciekawe co mi na głowie wyjdzie ? :)

zmeczona jestem strasznie. calutki dzien na nogach. sniadanie zjadlam o 13 w biegu. w miedzy czasie obiad, ogorki po zydowsku,sprzątanie, robienie kolczyków, branzoletek.

Pam no szok. na kobiete reke?? I nie wazne pijany czy trzezwy. No dla mnie facet bijący kobiete skoncziny jest. Ja bym mu nie darowala. genitalia by obite mial..

Czesc :)

Dzieki za wsparcie dziewczyny :) Garda byla zrobili zdjecie pogadali herbatke wypili i powiedzieli za jutro bede musieli go wypuscic bo takie prawo....a najleprze jest to ze on chce mnie zglosic o pobicie :p do sadu... garda mu odradzala bo i tak nie wygra ale sie uparl... bede miala sprawe w sadzie o pobicie :p

Edit : strasznie bola mnie dzis pluca... normlanie oddychac nie moge takie klujace :( i zgage mam straszna....

Ostatnia edycja:
Monisia Ja też kupiłam pampersa do szpitala , ale wezmę te Dada paczka mniejsza , mniej miejsca w torbie zajmie , a co mi tam ;-)

RenataT Mi też się tak wydaję że to co w promocji będę kupować , o ile mała każde będzie mogła mieć :-) Jak pofarbujesz to się pokaż ;-);-);-)
Pam niczym się nie przejmuj , nic Ci nie zrobią , w końcu on skakał do Ciebie ... CO za facet .. :no::no::no::no:

Uciekam pod prysznic , i na łóżko , bo coś mała bardzo naciska na dolne części brzucha ... I nie mam siły siedzieć ;// Miłej nocki :)))Może P dziś pomęczę jak będę mieć siłę , podobno poród przyśpiesza nanana :) 3majcie się kochane , do jutra .. .

Ostatnia edycja:
reklama
Pam a te mieszkanie to wasze czy jego?? On u was pomieszkuje? a tym ze zgłosi do sądu.. eeeee.. niech zglasza. na wszą korzysc jest to ze wy wezwaliscie policje i karetke. nie on.

Do góry