reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme he no szalona to ty jesteś a pamiątka rzeczywiscie super:)
dorotar przykro mi bardzo obecnej sytuacji mam nadzieje ze mąż w końcu spojrzy na oczy i zobaczy co wyprawia ze was rani przykro mi bardzo
renataT no ucz się jeździc ucz ucz przyda sie na pewno ja jak zrobiłam prawko przez prawie rok wcale nie wsiadałam za kółko a jak zaszłam w ciąze to dzień w dzien musialam jezdzić sytuacja do tego zmuszała czy to zima śnieg i slizgawica czy lato jezdziła i nadal jezdze bo mój P niestety nie ma prawka
milena na pewno dotrwasz terminu i nie stresuj sie ze po terminie urodzisz choc ja tak samo jak ty od początku wiedzialam ze urodze po terminie no i urodziłam w 41tyg ciąży
co do rostępów to na szcęscie nie mam wcale:) w ciązy przytyłam 16kg teraz waze tyle samo co przed ciążą tylko brzych troszke rozciągnięty he a cyce to ja w ciązy miałam mega a teraz male szkoda:(

dziś prawie caly dzień u teściów byliśmy bo mąż pomagał w gospodarce masakra jakaś a pomyśleć że jeszcze nie dawno tam mieszkałam i dzień w dzień z nimi spedzałam czas aj okropienstwo no tesciowa oki ale tescio szok drze sie żuca aj

reklama
Vi udanej imprezki:)

Nuśka przyjdzie nie przejmujcie się nią sądzę że ona to dla Waszego dobra robi:)

Monisia
no bo przy CC to tak kiepsko zrobić zdjęcie toż to sala operacyjna. Oj ja też koło 20 na plusie miałam 1,5 miesiąca po miałam tyle co przed ciążą tylko jednak nie tak elastyczną skórę wszędzie

Milena no nie na wrzesień to nieee mój mąż z 3 września;P

Mirabelka to gdzie teraz mieszkacie??

Oj mnie na szczęście los oszczędził z rozstępami tylko na cyckach troszeczkę...

Ale mi przykro z powodu meczu...

kasiek my teraz przebywamy obecnie u mego wojka (ten który jest w szpitalu) ale to tylko tymczasowe moj P robi za niego na gospodarce ja pilnuje ich 4letniego synka a ciocia jezdzi codziennie do wojka (jest w ciazy 11tydz) troche sie pomieszało tam u nich ale jest juz niby lepiej było tragicznie nie powiem ze nie wszyscy sie o niego balismy mlody chłopak nie dawno 28lat skonczyl ma nadzieję ze nie długo wyjdzie ze szpitala wróci do syna i żony ona biedna nie ma nawet jak o siebie zadbac w tej ciązy ciagle sie o niego martwi nawet czasu nie ma odpoczać caly dniami siedzi z nim w szpitalu jak wyjezdza z domu ok 8 rano tak wraca cos po 20 szkoda mi jej

hej porannie :) Mirabelka a skąd dokoladnie jestes?? z ktorej czesci podlasiA ?

a mi od dwoch dni dokucza zalądek. wczoraj to mnie tak ganialo ze juz mialam dosc. co zjem to pedem do wc.

Teraz budze sie kawą..

Hej

Ja wkazdej ciazy przytyłam kolo 10-11kg :p dwie pierwsze to mi tam sie skumulowalo bo szybko zaszlam w druga, a po trzeciej to po 2 mies wazylam juz tyle co przed :tak: :-) a teraz mi brakuje tyle co widac na suwaczku do wagi sprzed ciąż (przytyłam po tabsach...:p)

mirabelka zdrówka do wójka...

Kurcze dziewczyny niewiem moze i ja tez mam cycki zwisłe ale jakos tego nie zauwazam, w biustonoszu wyglądają pięknie bez nie jest tak źle ze do kolan hahaha :-D nie narzekajcie - taki urok po ciąży :-p :-)

MILENA no coś ty to byś musiała bardzo przenosic, jak na września... ty na kiedy masz termin? jakoś jak licze to tak na 17? to gdzie ci do września:szok:
na 19 :-) na pierwszym USG wyszło 3 września , podobno 1usg najbardziej prawdopodobną date porodu daje , nie ważne ;-);-)

Jak na TLC oglądać cokolwiek?
Jak to jak ? włączasz Kanał i oglądasz :)

MILENAAA, MONISIA22 - ja mam z porodu około 50-100 zdjęć :-p :-) więc pamiątka jest :-)
Ty myślałaś o porodzie , czy o zdjęciach :-p:-p:-p

milena na pewno dotrwasz terminu i nie stresuj sie ze po terminie urodzisz choc ja tak samo jak ty od początku wiedzialam ze urodze po terminie no i urodziłam w 41tyg ciąży
Kiedy będzie mała chciała wyjść to będę rodzić:tak::tak::tak: cierpliwie czekam :)
Milena no nie na wrzesień to nieee mój mąż z 3 września;P
Ja z września w rodzinie mam tylko mame ( 17nastego ) Wszystko się okaże kiedy mała zechce do nas wyjść :p
Hej
Ja wkazdej ciazy przytyłam kolo 10-11kg :p dwie pierwsze to mi tam sie skumulowalo bo szybko zaszlam w druga, a po trzeciej to po 2 mies wazylam juz tyle co przed :tak: :-)
Ja teraz też na plusie ok 11 kg ;-)

co do rozstępów , już kiedyś pisaliśmy , mam na zewnętrznej stronie Ud , i na pupie:-p ale już się przyzwyczaiłam .;D a Co będzie po ci ciąży , zobaczymy :)
Miłego dnia Kochane .

Milena u mnie z Mikim pierwsze USG z 5tc wskazało prawdziwy termin porodu i tego dnia urodziłam( z OM mialam na 31 maja a z pierwszego usg na 8 czerwca) :-D czyli 8 dni po terminie, jak dobrze wymierzyli pęcherzyk to i u Ciebie sie sprawdzi :tak:
Milego dnia ;-)

Hejka...;)

Co do rozstępów mam jeden centymetrowy nad pępkiem,cycki ogólnie mam ładne,był moment po ciazy z Tymkiem(pól roku karmienia ,w tym głownie odciąganie)i zrobiły mi sie takie flaki ze pod pachami je mialam jak lezałam...Byłam załamana!!
Potem wróciły do normy,po Kai przytyłam i sa ładne...dlatego schudłabym ale zal mi cycków :-D

U mnie nadal ruch na dzialce...dzisiaj Tymka kolega wraca do domu ale wpada moja przyjaciólka(nie widzialysmy sie ok 3 tygodni;()juz sie nie moge doczekac plotkowania;)
W sobote przyjezdza moja kuzynka z Gdyni młoda dziewczyna wiec wiadomo zapowiada sie imprezowo,choc to juz nie na moje zdrowie hehe ,juz w sobote na dyskoteke ,w niedziele pewnie karaoke...no nic dla niej do najwieksza atrakcja wiec sie poswiece hehe

Jaka u Was pogoda..u nas 20 stopni ma byc i przelotny deszcz ,póki co słonce swieci...długi weekend zapowiadaja upalny podobno:confused2:

Dorotar nie doczytałas mojego posta:-p malutka ma juz wózek ,mama jej kupiła z Fisher Prica...a tez pomyslalam własnie o tym wózku...no nic ma mi dac znac co wymysliła;)

reklama
Milena u mnie z Mikim pierwsze USG z 5tc wskazało prawdziwy termin porodu i tego dnia urodziłam( z OM mialam na 31 maja a z pierwszego usg na 8 czerwca) :-D czyli 8 dni po terminie, jak dobrze wymierzyli pęcherzyk to i u Ciebie sie sprawdzi :tak:
Milego dnia ;-)
Czyli wychodziło by na to że urodzę aż tyle za późno ? ;P Bo mi na pierwszym USG wyszło 3 września :-p a z OM mam na 19 sierpnia . W sumie to to dwa tygodnie różnicy , tyle chyba poród może się spóźniać , do 2 tygodni , czy mi się coś pomyliło ?

Sali Masz ruch u siebie , bynajmniej się nie nudzisz sama :-)

Do góry