reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

LIZA - napisała byś jak robisz dżem ?:-p chętnie też bym spróbowała tyle że byś jak dziecku musiała wytłumaczyć bo ja jestem zielona w tych sprawach

reklama
Byłam rano a tu takie wiadomości BLANECZKA czyżby to już????Powodzenia i by księżniczka była z Tobą już.

PAPITKA śliczna brzuchata mamuśka z Ciebie.

Mały śpi, Amelka rozrabia. Popołudnie na dworku spędziliśmy, nawet K wyszedł-aż dziwne:-D. Byłam z Melą w sklepie na lodach 2,5 km w jedna stronę na rowerze z Melą na siedzisku ale się zmęczyłam.

KASIEK ja tam miałam dokumenty na szczęście.

LIZA my mamy swoje truskawy, w tym roku może juz starczy i na dżemik zamiast tylko do pojedzenia. Uwielbiam zmiksowane truskawki z cukrem i śmietana i do makaronu, niestety w tym roku z tej śmietany do truskawek muszę zrezygnować ale bez też dobre.
W zeszłym roku było mało bo świeże krzaki a poza tym podejrzewałyśmy, że ktoś podkradał.

maleństwo żeby to się ronbią widoczniejsze od początku ciąży :-)
papitka fajny brzuszek :-)
blaneczka 3mam kciuki &&&&&&&
femme jak super Ninka na koniku jeździ..:-) ja myslałam wcześniej o zapisaniu Vi na naukę jazdy .. ae u nas od 5 rż jest... może da się wcześniej :-) bo ona uwielbia konie ! ma ich chyba w domu(zabawkowych) z 30 różnych i ciągle woła jeszcze :-p
tak samo jak gdzieś jesteśmy to ona chce konia pogłaskac dotknać nakarmić :-) a jak spytałam czy chciałaby jeździć to powiedziała ze tak :-p
Vi już siedziała na kucyku i na osiołku i się nie bała :-) wiec konia też sie napewno bac nie bedzie :-p
ooo i w cyrku równy rok temu jećdziła na koniu w koło areny :-) i też się nie bała :-)

a ja się znów opaliłam :-) jeszcze kilka dni i będe brązowa jak czekoladka :-p haha
dziewczyny tak się dzisiaj wyszalały że padłu o 19.15 ... :szok: zawsze xzasypiają okoł 20 no i nie tak od razu po wejściu do łózka ;-) hehe

Blaneczka to do rana dasz rade i urodzisz:-) czekam na wiesci rano ze juz tulisz małą :-)
Feemee dzem :-D ja robie tak że biore np. 2kg truskawek i gniote je w garnku :-) wstawiam na gaz, dodaje np. żelfix o 1kg cukru. i to trzeba mieszac czesto by nie przypalic, w żależności jak chcesz by truskawki sie rozpadły, gotujesz dlużej bądz krucej :-) tą piane to potem na koniec zbieram łyżką do miseczki i dzieciaki ją uwielbiają, a reszte biore do słoików :-) proste ;-) i tak każdy dzem :-)
Renata no u nas truskawek nie ma jedynie tak dla siebie :-) ale za to juz czereśni pojadłam, jabłka jesienią ;-) wszelkie warzywka (ogórki, pomidory, sałaty, bób, fasolka...) :-)

Dobra ide na łózko :-)
Miłej nocki!

Blaneczka dasz radę:)

Kamcia ooo jak fajnie że się opaliłaś:)

Dorotar
ja nic za to nie miałam tylko dowieźć na drugi dzień na posterunek prawko

blaneczka - trzymam kciukasy &&&&& . Przekazuje troche mojej siły i pomagam rodzić , chodz nawet nie wiem co to skurcz :D
Informuj nas co i jak :)
Femme - ale cudny dzień spędziłaś . Mała cusnie wygląda na koniku . Ja to sie boje , że ja sobie bardziej nie poradze niz on . Strasznie chce iść do pracy ale martwie sie on jest mały jeszcze ach ... . Ale stwierdzilam że jak sobie nie poradze ja albo on poprostu zrezygnuję
Liza- dobranoc ::)
Vi - ja to dopiero usypiam szkraba.

Ola dasz radę:) Ja też niedługo będę szukała:)

A nie mówiłam syn państwa młodych ma na imię Czarek jak mój mąż a że Domi nie umie powiedzieć CZarek to zatała za tym małym i wołała "choć tato!!" Heheh ale mieliśmy ubaw;)

reklama
Blaneczka trzymam kciuki:-)
Liza ooo zjadłabym chleb z dżemem truskawkowym:-)
Kasiek no wesoła jesteś to na pewno było fajnie:-)
Femme Oskar i nam się strasznie podoba:tak: No ale skoro mówisz, że Twój były tak ma to pewnie trochę niezręczna syt. by była dla Twojego K.

Do góry