reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej wam
wink2.gif

My dzisiaj bardzo fajnie dzień spędziliśmy rano na spacerek sobie poszliśmy później do mojej siostry pojechaliśmy tam na polu siano zbierać pomogliśmy
wink2.gif
śmiesznie było a że nas sporo było o się nie narobiliśmy aż tak
p.gif

A na koniec na koniki pojechaliśmy Nina jeździła zachwycona pięknie ćwiczyła jak jej pani pokazywała itp. dumna z niej jestem bardzo że się w ogóle nie bała
biggrin.gif
zdjęcia wam wrzucam
wink2.gif

Później się na dworze pobawiła z dziećmi już przed domem no i teraz do wanny wskoczyła
biggrin.gif

BLANKA - 3mam kciuki ! spokojnego i jak najmniej bolesnego porodu życzę :-) ja na rozwarcie dostałam zastrzyk w tyłek :-D bo powiedziałam że nigdzie się nie ruszam miałam skurcze regularne częste co 3minuty chyba a rozwarcia brak :sorry:

PAPITKA - fajny brzuszek ;-) i fajna ty pierwszy raz Cię widzę :-p ładny masz kolor włosów naturalny czy farbowany ?

MALEŃSTWO - normalne masz teraz nabrzmiałe piersi i żyłki wyszły ;-) ja miałam siarę od 4 miesiąca już :sorry: ...są różni faceci niektórzy chcą żeby o nich zabiegano itp a inni potrzebują czasu i spokoju sama musisz stwierdzić jaki jest Twój ... dziewczyny piszą żeby walczyć ale często jest tak że im bardziej jesteś nachalna (myślisz że walczysz) tym jest gorzej nie może być też tak że tylko jedna strona pokazuje że jej zależy bo to nie jest dobry związek. Zresztą ja też nie lubię Kubie mówić że go kocham :-p mimo że go kocham dziwne to ale jak widać możliwe :-p

ALEKSANDRA - powinnaś stopniowo póki masz czas przed pracą wychodzić np wieczorem albo w dzień na 2-3 godzinki chociaż gdzieś bez małego bo tam pal licho ty dasz sobie radę ale żeby dla małego to za duży szok nie był jak nagle na cały dzień pójdziesz '

Zobacz załącznik 468773Zobacz załącznik 468774Zobacz załącznik 468775

Ostatnia edycja:
BLANKA - ja też kiedyś jeździłam coś pięknego przestałam bo się przeprowadziliśmy i tak jakoś już nikt nie zadbał o to żeby to dalej ciągnąć a super sprawa całe dnie spędzałam przy tym moim koniu ;-) chciała bym żeby Nina jeździła już od małego i kiedyś może nawet zawodowo ;-)
W ogóle muszę Ci powiedzieć że strasznie mi się zaczęło imię Lilia podobać mężowi powiedziałam jemu też się podoba więc jak by była druga dziewczynka to chyba też Lilka będzie :-p

femme to fajnie spędziliście dzień :tak: Nina świetnie prezentuje się na koniu :-) może naprawdę to będzie jej pasja. Zuzia by się na pewno bała.
Ja już się nie mogę doczekać aż Ty w ciążę zajdziesz :-D przeżywam jakbym to ja miała być w ciąży :-p a dla chłopczyka macie jakieś imię wybrane?

Ja to bym chciała drugą córcię Zosię, ale po pierwsze P. by się nie zgodził na Zosię, a po drugie w ogóle nie wiem czy kiedykolwiek drugie dziecko będę miała :-p

Blaneczka jakoś po terminie bo lekarka kazała mi liczyć ruchy i wtedy przestała i się martwiłam miałam na 28 września a urodziła się 4 października. Trzymam kciuki!!!

Dorotar hhe mi też się kiedyś tak ustawili do tego nie miałam prawka:p

Papitka super brzuszek:)

Femme
ale czadowo Nina wygląda na koniku:)

Anetka
kto wie:)

My wróciliśmy ile można:p:p DOmka szaleje a ja padam na twarz:)

ANETKA - :-D hehe też nie mogę się doczekać :-p dla chłopca nic nie mamy mi się nic nie podoba :-D Oskar mi się podoba ale że miałam takiego byłego to K się nie zgodzi za Chiny :sorry:... Póki to jest zachwycona jej ulubione zwierzęta to konie :-p

reklama
Hej Mamuśki :)

My w domku, po poludniu do tesciow pojechaliśmy....:tak: Przywiozłam wiadro truskawek :-D i jutro bede coś z nich robić ;) czyba jedna ture dzemu i kompotu :tak: trzeba jeszcze jechac w tym tyg i przywieźć drugie ;-)
hehehe
A tak to dzien zleciał, troszke popadywało;P
Blaneczka trzymamy kciuki za rozwinięcie akcji :tak:
Papitka śliczny brzuś ;-)
Feeme super zdjecia- uwielbiam konie :tak: i moja Hania tak samo, moze kiedys na nich pojeździ... ;-)

Do góry