reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No dzis to faktycznie wiejno ;PPP u nas 14 stopni ;P
Ale brrrr....
Rozpogadzac siez zaczyna juz nie jest tak szaro :)
kasiek hehe to też dobra byłas :-D hehehe
wampi daj znac co ta u okulisty bylo :tak:

reklama
Kamcia ja kiedys tez duzo czytałam...teraz nie mam kiedy ale obiecalam sobie ze to zmienie;)

No to mam liste prezentów dla Kajusi teraz tylko kazdemu cos przydzielic musze hehe.
Od mojej babci na pewno dostanie złote kolczyki,ale najgorsze ze zarosły jej dziurki;/Musze troche jej pokrecic kolczykiem leczniczym ale nie chce jej meczyc zbytni wiec obawiam sie ze znowu przekłuwanie nas czeka;/

Hejka

Ale mnie dziś głowa boli... cholerka, niech ta pogoda się ustabilizuje o oszaleje z tymi bólami głowy

KASIEK wiem że duży dom, ale Kacper już będzie duży zanim byśmy mogli się na dziecko zdecydowac, poza tym nie chcę oddawac dziecka do żłobka, nie miałabym komu podrzucac a w domu kolejne 3 lata siedziec nie chcę...

VI oj górki i pagóri to dla dziecka wyzwanie, ale tu są doły, na środku podwórka wujek zrobił sobie gruzowisko i jest tam nie tlko gruz (szkło, deski z gwoździami, cegły, blacha) jest szambo które jest źle zrobione, jest obłożone przez nas krawężnikami żeby ktoś nie wszedł lub nie wjechał, ale młody nie bardzo na niego uwage zwraca... No i te lipne ogrodzenie, pod którym piłka lekko przelatuje i młody za piłką bez problemu by wyszedł... Wiesz to nie jest nasze, nie będe komuś działki równac i czyścic, wszędzie wystają korzenie po jakiś drzewkach, nie będe komuś robic wylewki pod siatką żeby szczelnie było... Wiemy że się stąd wyprowadzimy, a z młodym jak chcemy pobiegac za piłką czy coś to mamy boisko wielkie 2min drogi od domu... A wolałabym żeby młody nie wrócił z wbitym szkłem lub kołkiem w nogę lub ręke

Ale u nas zmno... Niby 13 st ale jest zimno... Masakra, szłam na poczte to mnie tak wytelepało że masakra... Młody coś mi dzis w nocy kaszlał, nie poszliśmy do przedszkola bo tak wieje że jeszcze całkiem by mu przewiało gardło (bo on całą drogę gada i łapie wiatr w buzie, w przedszkolu to też na spacer pójdą i go całkiem rozłoży) A tak w poniedziałek pójdzie, bo chcę żeby się załapał na imprezy bo im się szykuje wyjazd na iluzjonistów, dzień matki, dzień dziecka, więc musi byc zrdowiuteńki :-)

witam ponownie :-p dom ogarnęłam i wpadam zobaczyć co tam ;-)
sali to ona nie nosi kolczyków że jej zarosły??
leczniczych na zarośnięte dziurki nie radzę wsadzać bo one sa grube bardzo już lepiej jak poczekasz aż zwykłe dostanie i wtedy jej cienkimi przełozysz... ja mysle ż enie powinny zarosnąć jej dziurki :/
kasiaF no to rozumiem :-)jak byłam mała te mieliśmy takie gruzowisko w dole ale było ogrodzone (mieszkałam na wsi do 5 rż)
a że komus robić nie bedziesz to wiadomo :-) też bym nie robiła :-p

Kamcia jakby nosiła to by nie zarosły;P
Nie nosi juz długo ,uszy miala przekłute przed roczkiem...miala złote kolczyki które dostała na rok ale zgubiła,potem kupowałam srebrne i notorycznie je gubiła...teraz babacia dała mi obrączke po dziadku i mam sprzedac i z czesci kupic jej kolczyki;)
Jak kupie to spróbuje jej włozyc jak to nie znowu bedziemy przekłuwać trudno.

Sali, hehe to jak ona gubi te kolczyki? :) moja ma teraz zapinane i chodzi, no i ma te pierwsze też schowane a przebijałam jej jako prezent na 5 urodzinki :)))
kamcia ogarnełas powiadasz;P:)
Ja rano ogarnełam a teraz niby podobnie :-D nie ma to jak trójka dzieci :-D

Spacer zaliczony, koncze ksiażke :)))

Witam :) :) u mnie stwierdzono zespół policystycznych jajników...
no.gif
ciągłe problemy z okresem od 16 roku życia, dziś mam 21 lat ... sytuacja nie wyglądała za ciekawie- ciągłe wywoływanie okresu, branie tabletek antykoncepcyjnych do tego złe wyniki ... aż tu nagle ... cud !!!!!! wczoraj dowiedziałam się na wizycie,że rośnie we mnie mały pęcherzyk ciążowy!!! szok szok i radość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a już traciłam nadzieję ...
wink2.gif

Kamcia ja bardzo lubię tego autora i teraz złapałam zajawkę na czytanie:)

Liza oj miałam parę genialnych pomysłów:D

KasiaF
no tak to ciężka decyzja ale ja nie potrafię sobie tego odmówić i na pewno w niedalekiej przyszłości będzie my się starać po za tym wychodzę z założenia że gdyby nas zabrakło wcześniej czy później to Dominika nie będzie brat bądź siostrę a we dwójkę zawsze lepiej w kłopotach:) Ale dzieci to oczywiście to indywidualna sprawa:)
Zdrówka dla Kacpra:)

Asiczek
GRATULACJE!!!! Niech fasoleczka rośnie zdrowo napisz nam coś więcej o sobie:)

Ojejku jaki dzisiaj nudny dzień niech ten C już przyjedzie...

2331128816.jpg Kupiłam sobie takie w lumpeksie dzisiaj za 28 zł;))nie byłam przekonana do koturnów ale te bosko na nodze wyglądaja ,i do tego wypasione dzinsowe spodenki;))

reklama
Witajcie

Mnie dziś kanapa przyszła i jak od poczatku tygodnia byłam zblazowana tak dziś mi się nagle zyć zachciało:-D. Taka głupota a cieszy

Dziewczyny te co miały skręcone kostki, po jakim czasie was przestały boleć? Bo u mnie w poniedziałek minął tydzien a boli nadal:sorry:. Biegać próbuje ale kiepsko mi to wychodzi:zawstydzona/y:

sali genialne te buty, strasznie mi się podobaja koturny, ale jednocześnie nie umiem w nich chodzić:eek:. Kiedyś jak poszłam do pracy w koturnach to przewróciłam sie dwa razy, a na obcasach nigdy:-p
asaiczek witaj i gratuluję:)

ide nadrabiać

edit

dorotar
aż się włos na głowie jeży :no:, straszne.

A co do puszczania dzieci samopas to się nie wypowiem dyskusja się skończyła i dobrze... Bo mi się słabo robiło jak to czytałam, ale tak z niesmaku trochę... Tak więc jednak daruje sobie nadrabianie

Ostatnia edycja:
Do góry