reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

:-D:-D dobre dziewczyny jesteście:-D Po poscie snoopy przypomniałam sobie że i ja niedługo z brzuszkiem będę;PCiekawe jak to bedzie u nas:-)Nie mogę sobie siebie wyobrazić :-p
vampi niezle męczyłas chłopa po nocach hehe.Ja z racji zawodu K nie zawsze chce go budzić gdy wiem że rano ma zabieg/operacje to daje mu sie wyspać ale w innych okolicznościach to go budzę i tez jest zadowolony bardzo -na razie:-)

reklama
Myrsini- Ty i bez tego jesteś super extra sport women:tak:

Heh, ja to w ciąży raz, że nie mogłam, a dwa to nie miałam w ogóle ochoty... Mimo tego, że nie miałam mdłości, nie wymiotowałam itd. nie chciało mi się po tym 2-rocznym maratonie staranek:dry:

anetko dzięki :-)
to mam nadzieję że tak za pół roku jak Vi będzie miniej więcej w wieku Twojej Zuzi będzie sob ie z tymi puzzlami radziłą bez problemu :-)
a na razie je schowam i niech ma swoje 16-tki :-p

dziewczyny z tymi imionami ludzkimi dla zwierząt to tez mówiłam ze całkiem mi się to nie podoba... :no:
małaczarna szkoda że wqcześńiej nie pokazałas tego :-p to bym zamówiła sobie , a teraz jak już moja ostatnia osoba która mogłaby załatwiać moje biznesy w polsce pod moją nieobecność w czwartek już wyjeżdża to nie ma szans żbey coś z pl kupić :-(
no trudno.. moze za rok :-p
a co do dziewczynek to tak... pośmiałam śie , Vi jest taka mądrutka :-)
nieraz jak Emma płacze to bignie do niej głaszcze ją po głowie i mówi Emma nie płacz juś , i ją całuje po buźc.. takie moje kochane
ale też za skórę potrafi zajść :-D jak nie mało kto :-p

myrsini przecież sporty w ciązy sa wskazane , oczywiście nie jakieś mega wysiłkowe , no ale trochę można, czemu lekarz ci nie kazał??
co do chęci na sex miałam w 1 i 3 trymestrze w obu ciążach:-)

Kamcia- Jak masz konto na allegro, to możesz sobie kupić:tak: Bo to nie przychodzi do Ciebie paczką, tylko na maila przychodzi link do ściągnięcia tej gry i kod aktywacyjny. Czyli jak wyślesz przelew i sprzedawca zaksięguje Go na swoim koncie, to wysyła Ci tą grę mailem:-)

A ja spadam spać, dobranoc;-)

Gdyby nie praca mojego M to bym tą grę kupiła, ale on się ucieszy ze spokojnej nocy:-D z reszta będzie ją miał bo się nie będziemy widzieli a w week po walentynkach mówimy sobie tak więc taki prezent powinien mu wystarczyć:-D on się dalej upiera że za młody jest...:sorry2: za 4lata 40a mu walnie ale nie on ma przecież 21 i nie ma opcji że ktoś powie mu co innego:-D

Co do sportów w ciąży ja wyraźnych przeciwwskazań nie mam bo wszystko w porządku w środku a mimo to brzychal się stawia i tylko dlatego mi nie wolno... Jakoś się trzymam niby 0,5kg przez cały mieś przytyłam ale pokus jest za dużo a mi na głupi rowerek nie wolno... stoi i się kurzy.... wrrr...

Vikamcia lekarz nie zabronił mi sportu w ciąży ale mówił o bieganiu powyżej 3 km że jest niewskazane ale i ja sama nie chce teraz biegać nawet krótko bo mnie boli brzuch potem.A po basenie i fitnessie nie a nawet lepiej sie czuje.W tym że teraz chodze na fitness z programem dla kobiet w ciąży
Ale nie wszystkie sporty są wskazane w ciąży

Ide spać bo jutro wielki dzień dobranoc

reklama
Ja tam nie wiem jak jest z przelewami zagranicznymi, ale jak nie może to chyba nie i już;-) może jej się nie opłaca?
Byłam śpiąca zaczęłam sprzątać z praniem porządek robić i mi się odechciało:-D

Do góry