reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anula mniam mniam była:)

Toxicstar ale w przyszłości nie będzie problemu??

Myrsini To fajnie że urodzinki się udały:) Sporo dzieci było:) Ja miałam tak ooo ochotę nie szczególnie w sumie:) A co do nudności miałam tylko odruch wymiotny przy fajkach ale to jak jeszcze nie wiedziałam że w ciąży jestem;/

Kamma
to miodowo w sobotę na egzamin muszę jechać;/ Rano...

Mała wiesz jak też się nad tym mocno zastanawiam:) I może się skuszę pewne artefakty mamy do tej gry:p

reklama
anetka, ja to mogę kilka razy na wieczór:-pZwłaszcza że wieczorkami najlepiej się czuje, nic tylko sie przytulać:tak:A tak to o świcie też chce mi sie w południe też no ale wtedy to jestem na uczelni:-pJedynie nudności zmniejszają mój popęd ale tylko z rana;) I teraz gdy bóle jajnika minęły mogę więcej cieszyc się bliskością z K:tak:

dorotar, ja tez chodziłam z kijkami przed ciążą.Super sport!
Teraz to nie chcę uprawiać jogging ze względu na ciążę, lekarz tez odradził:-(A tak to codziennie przed zajęciami biegałam z K albo z przyjaciółką i siostrą K, róznie
Chodzę na basen-aqua aerobic i fitness dwa razy w tygodniu i chcę jeszcze dorzucic joge by sie wyciszyć ale nie wiem czy wyrobie z czasem na wszystko;)Bo ja uwielbiam sport:D
A która z Was tez sportmenka?
mała czarna, a o czym mówisz moja droga?Co kosztuje 25 zł?Ta gra?

Ostatnia edycja:
Mała też mi się spodobała bo wgrałam sobie demo na kompa:) Fajny pomysł i na długo przecież:)

Myrsini ja 8 lat w siatkówkę grałam potem poszłam na studia to studenckie życie:-p No a teraz Domka więc ani czasu ani siły zaczęłam biegac na jesieni ale zimno się zrobiło a teraz to w ogóle mróz to chyba gardło mi zamarzło więc czekam na wiosnę do tego mąż rower mi kupił i siedzonko dla Dominiki
W ogóle od podstawówki do końca liceum wszelkich zawodach brałam udział ale głownie siatkówka:)

ja tez uwielbiałam siatkowkę:tak:A ty na uczelnie to daleko masz?
Na basen chodze kryty zimą
Moja kuzynka uczeszcza ze swoim maluszkiem na baby swimming i super spędzają czas tez bede chodzic ze swoim:)

Ostatnia edycja:
Kasiek- Też mam demo na kompie:-D

Myrsini- Tak, o tej grze mówimy co linka wrzucałam;-)
A ja kiedyś grałam w siatkę, chodziłam na basen, a teraz ganiam za Małą i to jedyny sport jaki uprawiam:tak: No dobra, może nie jedyny:zawstydzona/y::-D

Hej:-)
Zaczęłam nadrabiać chociaż dzisiejszy dzień a tu stron zaczęło przybywać i tak po łepkach będę odpisywała bo się pogubiłam kto co pisał:-D
Ja Ali też podcinałam zawsze grzywkę i końcówki od czasu do czasu:-) Ale ona lepiej wygląda z tą grzywką jak ma kucyk bo tak to dziwnie jakoś jej:-D Teraz się zawzięłam i zaczęłam jej spinać, związywać bo chcę zapuścić, sama sobie też zapuszczam;-)
Co do sexu w czasie ciąży M ma taki sam apetyt jak ja:-D w niedziele już rytualnie Ala od rana do 15 siedzi z dziadkami a my majstrujemy:-D brzuchal mi już przeszkadzać zaczął więc M marudzi że już taka aktywna nie jestem ale sobie radzimy:-p:-D
Co do sportów ja nałogowo od 6klasy grałam w siatkówkę do zajścia w ciążę, przed miałam też jakieś epizody z piłką ręczną i koszykówką, czasami biegała, najgorsze były sztafety:-D ale też dawałam radę, w tenisa stołowego grałam i w bilarda:-D no i jazda konna, za tym tęsknię bardziej niż za siatkówką.....:-(
My też po 2 mieś znajomości zdecydowaliśmy się że chcemy mieć dziecko, po 2 mieś starań jestem w ciąży:-D też szybko, nie ma co przeciągać jak 2 osoby chcą tego samego;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry