reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiek, maksiu ma 4 miesiące, urodził się 25 września, prawie siedzi, i w ogóle taki mały wariat rozgadany z niego. : D Trochę problemów z misiem małym mieliśmy, ale na szczęście wszystko jest już dobrze.

kamcia, no po 2 miesiącach. Wiem, że szybko, ale w sumie oboje chcieliśmy mieć dziudziusia i nie chcieliśmy czekać. Zanim się poznaliśmy to i on i ja trochę przeszliśmy. : ) Do liceum chodzę teraz. Nie jestem zaręczona, w przyszłości ślub planujemy, za parę lat. :D Mój P. pracuje tu i w sumie dobrze zarabia. O wiele lepiej się tu żyje, porównując zarobki i ceny to Niemcy mogą sobie na wiele pozwolić. Bez oszczędzania oszczędzamy, że tak powiem. : P

reklama
Dorotar no z tym bieganiem do wiosny poczekaj bo dużo nie przebiegniesz przy takim mrozie;/ Ale kijki fajnie że trafiłaś w takiej ceni:)

Kamma po prostu musiała dorosnąć ja mojej zaczęłam próbować z rok temu ale nie chciała bo mi książkę wyrywała nie skupiała się a teraz chyba od września słucha i fajnie:)

Kammcia muszę posiedzieć bo nie mogę znaleźć po polsku;/

Toxicstar ja też byłam w ciąży bardzo szybko w sumie z 1,5 od tego jak stwierdziliśmy że będziemy razem:) I jesteśmy udanym małżeństwem:) Zawsze miałam dłuższe związki ponad 2 lata i się porozpadały więc krótki przetrwa:)
A czemu mieliście problemy z małym??

A my zaraz pizzę będziemy mieli:0

Kasiek, maksiu ma 4 miesiące, urodził się 25 września, prawie siedzi, i w ogóle taki mały wariat rozgadany z niego. : D Trochę problemów z misiem małym mieliśmy, ale na szczęście wszystko jest już dobrze.

kamcia, no po 2 miesiącach. Wiem, że szybko, ale w sumie oboje chcieliśmy mieć dziudziusia i nie chcieliśmy czekać. Zanim się poznaliśmy to i on i ja trochę przeszliśmy. : ) Do liceum chodzę teraz. Nie jestem zaręczona, w przyszłości ślub planujemy, za parę lat. :D Mój P. pracuje tu i w sumie dobrze zarabia. O wiele lepiej się tu żyje, porównując zarobki i ceny to Niemcy mogą sobie na wiele pozwolić. Bez oszczędzania oszczędzamy, że tak powiem. : P

oczywiście dla mnie to nie problem tylko tak z ciekawości spytałam czy po tak krótkiej znajomości :-)
ważne żebyście razem byli i żeby wam się układało
bo nieraz jak osoby poznają się lepiej z czasem.. okazuje sie ze jednak wszystko za szybko poszło i żałują..
życze żeby u was było inaczej :-)
i zamierzacie zostać na stałe w Niemczech?? ja mieszkam w Irlandii i też póki co nie zamierzam wracac bo nam tu łatwo się żyje a w pl z 2 dzieci pewnie byśmy nie dali rady ;-)
a do liceum chodzisz niemieckiego czy polskiego??
jakie mieliście problemyu z małym??

Kasiek, maksiu urodził się z jedną nerką, badania itd. Jeszcze w szpitalu stwierdzili, że jest głuchy, potem nawet nie powiadomili o tym, że aparat do badania sluchu mieli zepsuty..

Toxicstar ojejku Mój mąż ma ruchomą nerkę i strasznie cierpiał jak był malutki i co teraz na jakieś badania chodzice czy normalnie funkcjonuje??

Toxicstar, wspolczuje przejsc. mi tez w szpitalu powiedzieli ze maly nie slyszy na 1 ucho, juz nas chcieli do Lublina na badania wyslac ale jedna pielegniarka uznala ze polozy go na to ucho i po godz wyszlo ok, wody jeszcze w uszku byly a tak mnie nastraszyly...
Dorota, mam 160cm;-)
Kasiek ale mi smaka narobilas,moze jutro bysmy zamowili

kasiek, Maksiu urodził sie z jedna nerka, tyle badan i wgl masakra. Jeszcze do tego w szpitalu stwierdzili, że Maksio jest głuchy a potem nawet nie powiadomili nas o tym, że aparat do słuchu mieli popsuty, tylko moja położna się dowiadywała.

reklama
Witajcie:)
Bylismy dzisiaj na urodzinach mojego chrzesniaka, synka kuzynki.Mały ma 5 lat i chodzi do zerówki i jest cudownym chłopcem:tak:Kocham tego łobuziaka bardzo;)Jak na swój wiek jest mega madry, a to juz po chrzestnej chyba;P .Kuzynka robiła party w restauracji na 35 dzieci:szok: Fajnie wybawiłam sie z dzieciakami:tak:Bałam się że bede miała nudności bo party zaczęły sie o 12.30(w grecji urodziny robi sie na ogół w południe), ale na szczęście dzis rano obudziłam się bez nich.I tak cały dzien nie dokuczały mi:D

toxistar, witaj!Szybciutko zdecydowaliście sie na baby:)

Dziewczyny a jak u was było w ciąży z ochota na sex?U mnie jest ogromna hehe jedynie przy nudnościach malało ale gdy dość dobrze sie czuje to...biedny mój K ;P

Ostatnia edycja:
Do góry