Hej mamusie
Wczoraj jakis kiepski dzien mialam,caly dzien podminowana chodzilam i jakos tak z dolem wiec nie chcialam sie na Was wyzywac moje drogie,ale dzisiaj troche przeszlo wiec jestem...
Asia witam nowa mame;-)
Myrsini nie mysl juz o tym jak zaszlas czy kiedy,wazne ze masz w sobie czesc siebie i faceta,ktorego mysle,ze kochasz,ze studiami tez sobie dasz rade bo musisz byc cholernie zdolna skoro dostalas sie i radzisz sobie na medycynie,teraz sie trzeba cieszyc bo dziecko to skarb,i tak jak pisaly dziewczyny to lepiej miec dziecko z wpadki niz wogole,sama znam taka pare ktora odkladala dziecko bo mieszkanie bo praca itp i jak chcieli juz to przez 6 lat leczenie i 5 invitro,dopiero teraz im sie udalo,wiec ciesz sie i oby tylko malenstwo bylo zdrowe;-) tym bardziej,ze mieszkacie razem,jestescie juz dorosli i niezalezni finansowo a to tez jest wazne. My z M zaliczylismy wpadke,na przerywanym wiec nic dziwnego,teoretycznie zdazyl ale wczesniej sie tez cos wydziela i bach jest Adas:-), bylismy tam razem,wrecz ja naciskalam a on coz rekami i nogami sie nie bronil
Mimo szkoly,studiow,braku pracy wzielismy to na klate przyslowowia i tyle,wiadomo na poczatku bylo bardzo ciezko...Jesli go kochasz i chcesz byc z nim juz zawsze to dacie rade. Rozumiem,ze to szok,zwlaszcza na tak trudnych studiach,ja mam mature i mi ciezko a co dopiero madycyna,ale zobaczysz,tak jak mowia dziewczyny pierwsze serduszko,kopniak,czkawka,ktg a potem oczekiwanie na ten pierwszy krzyk,piekne chwile ktorych teraz tak bardzo brakuje
rox rozumiem Cie,silna kobieta jestes! i sliczna przy okazji
i nie poddawaj sie,nikt Ci nie odbierze synka,nie moze...
dorotar piekne zdjecia
paulineczka witaj
mała czarna jaka Ty sliczna jestes,normalnie same pieknosci na forum mamy
Ja dzisiaj mialam historie,potem na spacerze 3 godzinki bylismy,potem matme,a teraz padam na pysk... Jakos tak bez humoru,przytloczona sie czuje,taka samotna,no nic nie smece dziewczynki Wam tylko mykam zrobic M kolacje i sie dla odmiany uczyc, milego wieczoru,sciskam Was wszystkie bardzo mocno!!!