reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No więc.. Nazywam się Paulina i mam córeczkę Roksankę, która rośnie bardzo szybciutka.. Z dnia na dzień jakieś nowe doświadczenie.. To moje pierwsze dziecko.. Mam 22 lata;-) Z moim Ł. jestem już ponad 6 lat..

No na razie to może tyle.. Reszta to wyjdzie tu z rozmów:tak:

reklama
paulineczka to ładny staż z Ł. już macie ;-) z tego co widzę na zdjęciu, to córeczka śliczna ;-)

mała_czarna o ja głupia! Przecież dodawałaś już te 2 zdjęcie :tak: ładne z Was dziewczyny :-p

Hej mamusie
Wczoraj jakis kiepski dzien mialam,caly dzien podminowana chodzilam i jakos tak z dolem wiec nie chcialam sie na Was wyzywac moje drogie,ale dzisiaj troche przeszlo wiec jestem...
Asia witam nowa mame;-)
Myrsini nie mysl juz o tym jak zaszlas czy kiedy,wazne ze masz w sobie czesc siebie i faceta,ktorego mysle,ze kochasz,ze studiami tez sobie dasz rade bo musisz byc cholernie zdolna skoro dostalas sie i radzisz sobie na medycynie,teraz sie trzeba cieszyc bo dziecko to skarb,i tak jak pisaly dziewczyny to lepiej miec dziecko z wpadki niz wogole,sama znam taka pare ktora odkladala dziecko bo mieszkanie bo praca itp i jak chcieli juz to przez 6 lat leczenie i 5 invitro,dopiero teraz im sie udalo,wiec ciesz sie i oby tylko malenstwo bylo zdrowe;-) tym bardziej,ze mieszkacie razem,jestescie juz dorosli i niezalezni finansowo a to tez jest wazne. My z M zaliczylismy wpadke,na przerywanym wiec nic dziwnego,teoretycznie zdazyl ale wczesniej sie tez cos wydziela i bach jest Adas:-), bylismy tam razem,wrecz ja naciskalam a on coz rekami i nogami sie nie bronil:-pMimo szkoly,studiow,braku pracy wzielismy to na klate przyslowowia i tyle,wiadomo na poczatku bylo bardzo ciezko...Jesli go kochasz i chcesz byc z nim juz zawsze to dacie rade. Rozumiem,ze to szok,zwlaszcza na tak trudnych studiach,ja mam mature i mi ciezko a co dopiero madycyna,ale zobaczysz,tak jak mowia dziewczyny pierwsze serduszko,kopniak,czkawka,ktg a potem oczekiwanie na ten pierwszy krzyk,piekne chwile ktorych teraz tak bardzo brakuje:tak:
rox rozumiem Cie,silna kobieta jestes! i sliczna przy okazji:) i nie poddawaj sie,nikt Ci nie odbierze synka,nie moze...
dorotar piekne zdjecia
paulineczka witaj:)
mała czarna jaka Ty sliczna jestes,normalnie same pieknosci na forum mamy:-D

Ja dzisiaj mialam historie,potem na spacerze 3 godzinki bylismy,potem matme,a teraz padam na pysk... Jakos tak bez humoru,przytloczona sie czuje,taka samotna,no nic nie smece dziewczynki Wam tylko mykam zrobic M kolacje i sie dla odmiany uczyc, milego wieczoru,sciskam Was wszystkie bardzo mocno!!!

Burzowata- Ty to masz zawsze dzień intensywny widzę, ale dajesz sobie super radę:tak:

Paulineczka- No, niezły staż:tak: My prawie 5 lat razem:-)

Anetka- No dodawałam, myślałam, że może przeoczyłaś;-) I pewnie nick Cię zmylił:-p

Dziękuję za komplementy, aż mi głupio, bo gdzie ja ładna, taka zwyczajna jestem:zawstydzona/y:

mala_czarna, sliczna dziewczyna z Ciebie;)Bardzo młodziutko wyglądasz:)

burzowata, nie myslę juz tak o tym kiedy i jak zaszlam;)Ogólnie takie przygnębienie

Która z Was jest z rocznika mojego 90'?

MAŁA_CZARNA widze że mamy tu kolejną ładną dziewczyne na forum :-) A i powiem ci że Twoja córeczka bardzo się zmieniła...

ANETKA oj oby CI mała dalej tak chętnie dzieliła się umiejętnościami... Kacper jak był młodszy to i o pociągu opowiedział, i o słoniach i kurkach zaśpiewał... A teraz... Tylko liczyc że się przez przypadek wygada... Jak go pytam w domu po przeszkolu "czego się uczyliście"odpowiedź to zawsze "nic" a potem jak gopodpuścimy, albo przez przypadek jakiś wierszyk którego się uczyli przeczytamy to gada, ale już na następny dzień "ja nie umiem". Szkoda mi troche że nie chce mówic, kiedyś ładnie liczył do 14 a teraz twierdzi że nie umie... Chyba że mu poiem "policz ile jest paluszków to tyle dostaniesz, to liczy do 20- czyli można jednak...

PAULINA a witaj, witaj wśród nas :-)

Myrsini- Dziękuję;-):zawstydzona/y:

Kasia- I Tobie dziękuję;-) Bo Pysia była bardzo do M. podobna, a teraz jakbym Wam pokazała moje zdjęcia z Jej wieku, to identyczne jesteśmy:tak: Jak byliśmy u teściowej, to pokazałam Jej moje zdjęcie, jak na karuzeli siedzę jako dziecko, a Ona do mnie: "Gdzie Wy z Nią na karuzele w grudniu poszliście":-D

reklama
mała_czarna może i nick mnie zmylił :-p

Myrsini ja jestem z '90 :tak:

Kasia może to jakiś bunt u Kacpra, że nie będzie mówił i już :-p

Do góry