reklama
A
Agateczkaa
Gość
kasiek88kasiek my to razem prawie w cale czasu nie spędzamy jeśli chodzi o 'przytulanie" a z tym ćwiczeniem to chęci brak
A
Agateczkaa
Gość
kasiek88kasiek o tym to na zamkniętym wątku mogę pisać nie tu
Ja zmykam juz dzis
DOBRANOC
Ja zmykam juz dzis
DOBRANOC
Ostatnio edytowane przez moderatora:
matko ile wy piszecie
wiec tak co do prezentów, puzzle odpadaja Gracko dostal niedawno od nas psa:-) monopol i scrabble mamy, nawet wiekszosc gier logicznych dostepnych w sklepch... dla Ali mi latwiecj cos kupic...
ja tez nie mam nic dla nikogo, mam tylko pomysl co chrzesnicy kupic;/ Dla M to juz w ogole pustke mam w glowie;/ Tez zaraz allegro zaczne wertowac....
wiec tak co do prezentów, puzzle odpadaja Gracko dostal niedawno od nas psa:-) monopol i scrabble mamy, nawet wiekszosc gier logicznych dostepnych w sklepch... dla Ali mi latwiecj cos kupic...
ja tez nie mam nic dla nikogo, mam tylko pomysl co chrzesnicy kupic;/ Dla M to juz w ogole pustke mam w glowie;/ Tez zaraz allegro zaczne wertowac....
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Dzień dobry ;-)
dziękuję za zaproszenie ;-):-)
Za chwilke uciekam na praktykę jeszcze tylko oko pomalować ;] ;] i juz :-)
Nad robie Was jak tylko się ogarnę.
Mój mężczyzna własnie dzisiaj skończył pół roczku . jej jak ten czas leci ;-)
patrycja , gosia , Herbatka , liza , umi , mloda93 , anula , fifusek , kasiek Vi , Out , KOniczynka , Gosia , Malwina , Beatka , Kama . , Lenka , Sali , Mariolcia , Wampi , Lolkak , i reszta wspanialych
WIELKI BUZIAK ; *
Miłego dnia ;-):-)
dziękuję za zaproszenie ;-):-)
Za chwilke uciekam na praktykę jeszcze tylko oko pomalować ;] ;] i juz :-)
Nad robie Was jak tylko się ogarnę.
Mój mężczyzna własnie dzisiaj skończył pół roczku . jej jak ten czas leci ;-)
patrycja , gosia , Herbatka , liza , umi , mloda93 , anula , fifusek , kasiek Vi , Out , KOniczynka , Gosia , Malwina , Beatka , Kama . , Lenka , Sali , Mariolcia , Wampi , Lolkak , i reszta wspanialych
WIELKI BUZIAK ; *
Miłego dnia ;-):-)
A
Agateczkaa
Gość
kasiek88kasiek to figuska poproś to ci wyśle zaproszenie
snoopy12 no ja dla nikogo nic nie kupuję tylko Emilce to krzesełko do karmienia i strój mikołaja
Dzień dobry witam się z rana moje dziecko zasnęło po 1 o 6 zjadła i spała do 6.30 myślałam,
że dłużej pośpi jak tak późno zasnęła no ale.. idę zaraz kawę chyba sobie zrobię bo na oczy
nie widzę pogoda u nas paskudna że człowiek by tylko spał..
STO LAT DLA SYNKA Z OKAZJI PÓŁ ROCZKU!!!!!!!!
snoopy12 no ja dla nikogo nic nie kupuję tylko Emilce to krzesełko do karmienia i strój mikołaja
Dzień dobry witam się z rana moje dziecko zasnęło po 1 o 6 zjadła i spała do 6.30 myślałam,
że dłużej pośpi jak tak późno zasnęła no ale.. idę zaraz kawę chyba sobie zrobię bo na oczy
nie widzę pogoda u nas paskudna że człowiek by tylko spał..
STO LAT DLA SYNKA Z OKAZJI PÓŁ ROCZKU!!!!!!!!
sali04
Mama-to moja kariera
Agateczko ,kucyki w kształcie biedronki?Moze ciekawie wyglądac
Te kuchnie były juz dośc dawno,nie widzialam rozłozonej,ale kolezanka ma ta drugą co była z Tefala ale wieksza i fajna jest,ja niestety nie mam gdzie tego stawiac;/
Tak jak wczoraj pisałam dzieci dzisiaj poierwsza noc w swoim pokoju,i o dziwo Kaja przespała całą (ma nie raz tak ze płacze przez sen)a teraz cisza ,az sie sama obudziłam zeby wziasc ja siusiu.No ale o 6 wstała ,meczył ja kaszel(mają chyba za sucho w pokoju)i wziełam ją do siebie,bo tatus szedł do pracy.Teraz śpie ,i pewnie pośpi do 9 hehe.
Agatczkaa Anula wodniki górą)!!!!!!!!!!
Mnie wczoraj wzieło na psa!!!
Zakochałam sie w Shih Tzu ,i moje dzieci tez hehe.Czekamy do wiosny bo przyjaciółki sasiadka bedzie dopuszczac swojego ,wiec zobaczymy ile bedzie chciała kasiorki,bo kosztują od 400 do 800;/
Te kuchnie były juz dośc dawno,nie widzialam rozłozonej,ale kolezanka ma ta drugą co była z Tefala ale wieksza i fajna jest,ja niestety nie mam gdzie tego stawiac;/
Tak jak wczoraj pisałam dzieci dzisiaj poierwsza noc w swoim pokoju,i o dziwo Kaja przespała całą (ma nie raz tak ze płacze przez sen)a teraz cisza ,az sie sama obudziłam zeby wziasc ja siusiu.No ale o 6 wstała ,meczył ja kaszel(mają chyba za sucho w pokoju)i wziełam ją do siebie,bo tatus szedł do pracy.Teraz śpie ,i pewnie pośpi do 9 hehe.
Agatczkaa Anula wodniki górą)!!!!!!!!!!
Mnie wczoraj wzieło na psa!!!
Zakochałam sie w Shih Tzu ,i moje dzieci tez hehe.Czekamy do wiosny bo przyjaciółki sasiadka bedzie dopuszczac swojego ,wiec zobaczymy ile bedzie chciała kasiorki,bo kosztują od 400 do 800;/
Ostatnia edycja:
reklama
A
Agateczkaa
Gość
sali o dokładnie takie były w kształcie biedronek źle mi się z formułowało bo to konik na biegunach Konie na biegunach, zabawki na biegunach - BIEDRONKA NA BIEGUNACH - GLOMERCE