reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Agateczka jak mówisz że i tak siedzisz w domu i się nudzisz to możesz poćwiczyć logistycznie dzień sobie zaplanować i regularne jedzenie. No to się wcześnie położysz nawet z mężem nie możesz pobyć sam na sam:p

reklama
kasiek88kasiek my to razem prawie w cale czasu nie spędzamy jeśli chodzi o 'przytulanie" a z tym ćwiczeniem to chęci brak

kasiek88kasiek o tym to na zamkniętym wątku mogę pisać nie tu

Ja zmykam juz dzis

DOBRANOC:happy::happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
matko ile wy piszecie:-D
wiec tak co do prezentów, puzzle odpadaja Gracko dostal niedawno od nas psa:-) monopol i scrabble mamy, nawet wiekszosc gier logicznych dostepnych w sklepch... dla Ali mi latwiecj cos kupic...

ja tez nie mam nic dla nikogo, mam tylko pomysl co chrzesnicy kupic;/ Dla M to juz w ogole pustke mam w glowie;/ Tez zaraz allegro zaczne wertowac....

Dzień dobry ;-)

dziękuję za zaproszenie ;-):-)
Za chwilke uciekam na praktykę jeszcze tylko oko pomalować ;] ;] i juz :-)

Nad robie Was jak tylko się ogarnę.

Mój mężczyzna własnie dzisiaj skończył pół roczku . jej jak ten czas leci ;-)

patrycja , gosia , Herbatka , liza , umi , mloda93 , anula , fifusek , kasiek Vi , Out , KOniczynka , Gosia , Malwina , Beatka , Kama . , Lenka , Sali , Mariolcia , Wampi , Lolkak , i reszta wspanialych

WIELKI BUZIAK ; *

Miłego dnia ;-):-)

kasiek88kasiek to figuska poproś to ci wyśle zaproszenie

snoopy12 no ja dla nikogo nic nie kupuję tylko Emilce to krzesełko do karmienia i strój mikołaja

Dzień dobry witam się z rana moje dziecko zasnęło po 1 o 6 zjadła i spała do 6.30 myślałam,
że dłużej pośpi jak tak późno zasnęła no ale.. idę zaraz kawę chyba sobie zrobię bo na oczy
nie widzę pogoda u nas paskudna że człowiek by tylko spał..

STO LAT DLA SYNKA Z OKAZJI PÓŁ ROCZKU!!!!!!!!

Agateczko ,kucyki w kształcie biedronki?:confused2:Moze ciekawie wyglądac:rofl2::rofl2:

Te kuchnie były juz dośc dawno,nie widzialam rozłozonej,ale kolezanka ma ta drugą co była z Tefala ale wieksza i fajna jest,ja niestety nie mam gdzie tego stawiac;/

Tak jak wczoraj pisałam dzieci dzisiaj poierwsza noc w swoim pokoju,i o dziwo Kaja przespała całą (ma nie raz tak ze płacze przez sen)a teraz cisza ,az sie sama obudziłam zeby wziasc ja siusiu.No ale o 6 wstała ,meczył ja kaszel(mają chyba za sucho w pokoju)i wziełam ją do siebie,bo tatus szedł do pracy;).Teraz śpie ,i pewnie pośpi do 9 hehe.

Agatczkaa Anula wodniki górą;))!!!!!!!!!!

Mnie wczoraj wzieło na psa!!!:-D
Zakochałam sie w Shih Tzu ,i moje dzieci tez hehe.Czekamy do wiosny bo przyjaciółki sasiadka bedzie dopuszczac swojego ,wiec zobaczymy ile bedzie chciała kasiorki,bo kosztują od 400 do 800;/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry