reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Malwina tak naprawdę to nic nowego. Teraz jesteśmy na etapie kupowania prezentów. Jak sobie pomyślę o weekendzie w sklepach to mi się słabo robi :-p wyobrażam sobie ten tłum.
A u Zuzi.. od kilku dni śpi bez pampersa i póki co wpadki nocnej jeszcze nie było ;-)
A co u Was? widziałam, że na pierwszej stronie gazety byliście :cool2::-)

ANETKA- mamy już upatrzone, w tym miesiącu mają likwidować sklep w którym je widziałam i mają być wyprzedaże także czekamy:tak: Gratulacje dla Zuzi, ja też muszę się pomału zabrać za nocnikowanie, moja mamuska kupiła Julce pod choinkę nocnik z fishera i mam nadzieję że Julkę to zmotywuje. A co do tłumów w sklepach to powiem Ci że dzisiaj bylismy w Realu i wcale duzo ludzi nie było nawet nie staliśmy w kolejce do kasy :tak: może dlatego że przed 10tym? MALWINA- no właśnie też widziałam, chyba już czas ustawiać sie w kolejce po autografy :-)

To bardzo ładnie ,to juz z góry z odpieluchowaniem.Tak ja ostatnio rano robie zakupy bo pozniej nie daje rady z Zuzą, a prezenty to większości na allegro

U nas Zuzia biega cały dzien bez pampersa ale zdarza sie ze zrobi albo popusci w majtki. Ale i tak dumna z niej jestem:)
A tak bylismy juz 3 razy w gazecie a teraz nawet bedziemy w WRC , także fajnie:)

KAMA a pewnie ze dam:):rofl2:

kama oo, to super, warto poczekać na te wyprzedaże :-) my byliśmy w tesco w czwartek i już sporo ludzi było a byliśmy po 10 rano :dry: a tak jak piszesz, ludzie przed wypłatą są, to może jeszcze aż takich tłumów nie będzie, jak my pojedziemy w weekend to pewnie będzie masakra :-p

edit:
Malwina a co kupujecie Zuzi na święta? ;) ja niektóre prezenty też przez internet a niektóre normalnie w sklepie.
Zuzia już od dawna chodzi bez pampersa, ale w nocy jeszcze miała, a teraz tak jak już pisałam to i w nocy nie potrzebuje :)

Ja nie robię zakupów bo jedziemy najpierw do M rodziny potem do mojej.
Szukam wszędzie stroju świątecznego dla Emilki chciałam na allegro zamówić,
ale nie ma..

Moje dziecko właśnie wcina biszkopta wszystko wybrudzone ale jaką ma frajdę :happy:

Ja mam do obdarowania 6tkę dzieci :dry: 2 prezenty kupiłam w auchan, dla Julki i pozostałej 2ki będę w tym tygodniu na allegro zamówię u tego samego sprzedawcy coby na wysyłce przyoszczędzić, właśnie przeglądam :tak: zostanie mi jeszcze tylko kupić dla 13latki jakiś ciuch ale to juz w galerii popatrzę.

reklama
Do góry